people singing people dancing til' the sunlight

Gårkvällen var riktigt rolig faktiskt! Började med att jag, Chrille, André och Dan förfestade hos Chrille. Och han hade INTE FUL lägenhet!! :O sjuuukt snygg!

iaf så tog vi en taxi till Cover Club vid halv elva ungefär. var där och träffade lite folk osv sen började jag gå mot stan. hängde lite på Bishops, sen hem till haga.

ja, min fredagskväll! Helt klart värdare än att sitta hemma som jag hade tänkt ;D hehee



som sagt, blame it on the alcohol. hahah

blame it on the a-a-a-a-alcohol

Förfest med André och Chrille på Västerslätt sen drar vi till Cover Club!


you know that everything's gonna be okay

Haha jag suger ju.. sitter i Hissjö nu och väntar på pappa. har varit och hämtat med grejer till lägenheten:)
Så skriver Chrille på msn och vill ha med mig till Cover ikväll. Har  verkligen ingenting annat planerat så, eeeheh ja jag kanske drar dit med han andré och viktor :P Kan nog bli kuul=) Faast jag hade som sagt att jag inte ska på krogen på länge..  Ah jag får se hur det känns ikväll helt enkelt ;D

you wont be lonely even if the sky is falling down

Efter skolan drog jag tillbaka till lägenheten ett tag. Sen gick jag till USM där Ida och Matilda var. Det tar 7-8 min! sjukt centraalt ju :) var på core med dom sen kom syrran så vi två var på Just Dance. och hon tyckte det sög. så jag har ingen att fara med på det däär. jaja.  :P

Då det var slut hämtade pappa mig för att fara till lägenheten och så bar vi in soffa och bord typ. Handlade lite på Obs, sen skjutsade han mig till Ringside. Träffade Josse där så jag körde första passet Boxercise med henne ikväll! helt sjuukt alltså. ojoj. haha, det blev asjobbigt, men jag var ändå så pigg och glad ;D Riktigt kul!
 
haha nu då jag sitter och skriver det här i fönstret (eftersom vi egenligen inte har något internet så tar vi grannens, så signalstyrkan är: Väldigt låg. ) så skakar händerna hur mkt som helst! haha


öronlockar

Sitter på Religionlektion nu.
Igår sov jag första natten i lägenheten på Haga! Snöstorm, tvungen att putta mammas bil från gården med hjälp av två grannar. Råkade även knocka henne med bildörren så hon började blöda näsblod.. hehe sorry.

Gick en sväng till OK i det fina vädret.. usch. köpte lite att äta eftersom jag glömde maten hemma i hissjö då jag for dit :P Sen blev det en dusch och film, Hangover. rolig ju ;D

you gotta hold on, be strong.

Wyclef Jean – Hold On (feat. Mavado)
dedicated to Wyclef Jean's friend Jimmy O, and Haiti.

Riktigt bra låt!

Nä nu borde jag kanske gå ner och käka frukost eller nåt.. städa mitt rum, plugga, eller nåt. eller nåt eller nåt.


I wanna stay here forever and always

Hade som bara naturkunskap idag + att det är ju snöstorm ute! Så jag stannade kvar i sängen tills nyss ;D

Så idag ska jag göra lite skolarbete tänkte jag. Några smågrejer, sen skulle det vara bra att göra lite faser också.. :)

Happyhappyyy! goodnews this morning :)
haha :D GREAT!

money must be funny in a rich mans world

har varit skyldig mamma massa pengar, så har just gett henne alla mina julklappspengar + pengarna jag tjänade ikväll. hehe känns ju bra... =P Jaja, jag har iaf fått underhållsbidraget och imorgon kommer lite lön från städningen på mellandagarna och kanske studiebidraget =)

Men bara för det så ska jag inte slösa nu! Måste spara-spara-spara! Inte krogen på länge och ingen shopping... =(
Det får vänta till sen. Eftersom jag och syrran ska till Stockholm 3-5 mars så får jag väl ta igen shoppingen där!




'Cause every little thing gonna be all right.

Efter skolan idag (där jag för övrigt var väldigt trött..) åkte jag till mormor & morfar. Kicki Wilma och Linus var redan där så vi käkade middag; kycklig, ris, avocadoröra mm. Sen gick jag till pensionärshemmet i Tavelsjö och städade :P Tjänade 200 spänn! Lätt värt ju =)

Då jag var klar gick jag tillbaka till mormor. Thomas och Olliwer hade också kommit, så vi fikade massa, sen bara umgicks och sånt :) Åkte hem med Thomas för en halvtimme sen.

Nu borde jag städa mitt rum, och göra lite faser. Men känner för att lägga mig framför tvn... ser väl vad det blir ;D


Nobody ever did it quite like you

Det var inte så värst lättsålt varken för oss eller någon annan, eftersom många inte hade med sig pengar/kontanter. Men det gick helt okej ändå. Blir kanske att sälja imorgon till lärarna, dom är ofta sugna på gofika ju;)

Åkte hem vid halv åtta. Tränat lite på körkortsteorin, ändrat lite på bloggen och ja, inte så mkt mer :)
Imorgon fyller mormor år också. Jobbigt att försöka vara nyttig då man har fika runt om sig typ hela tiden! ;O


Happy Cupcakes







Knock you down

Sitter på skolan som vanligt. Fick gå en timme tidigare från Söka Jobb-kursen... Nästa lektion börjar 11.35, det här känns inte vääärt! Kunde lika gärna stannat hemma :P Känner mig bara less idag.

Sen måste jag får gå 15 min tidigare från religionen så jag hinner hem och baka muffins......(gillar inte att baka då jag är tvungen) innan jag drar tillbaka till stan. Det är Öppet Hus på Östra ikväll så vårat UF-företag ska stå och sälja. great


Looking to find a way through the day

Haha ja det blev krogenkrogen ändå...  Jag och Emelie åkte dit med pappa, träffade lite folk vi kände osv. Blev en helt okej kväll! som vanligt skriver jag inga detaljer haha ;)  men kul vare iaf=) Då det var slut hämtade mamma mig och Emelie, drog till Subway och köpte macka sen hem till Hissjö.

Nu sitter jag vaken själv. haha, emelie däckade i sängen dirr. Så hon får ta sin halva av mackan imorgon :P
Blir väl lite musik,bloggar osv nu sen sova :) inga bilder från ikv då emelie sa att jag inte behövde kameran så.. :P

Good girls go bad

Krogenkrogen eller chillkväll? JAG HATAR BESLUTSÅNGEST!!!

Don't you ever get lonely from time to time?

ÅH, hatar då jag har skrivit klart nästan allting, sen råkar man trycka på nån knapp så man kommer på förra sidan så allt man skrivit försvinner! jaja, får väl skriva om dåeeee...

Ida och Matilda kom till mig typ halv tio imorse. Zzzzz... Käkade upp resten av tacosen till frukost sen färgade jag håret på Ida. Blev finfint! :)

Vid tolv/halv ett åkte jag med pappa till stan, men han skulle träna så gick med mamma ett tag. Fick mig ett par nya sånadär vita street/gympaskor och tre st nya tränings T-shirts :)

Sen blev det en "Qlassic" (latte med glass,grädde och chokladsås!) på Brobergs med pappa igen. Dom är ju så gooooda! Efteråt fick jag köra, hem till Hissjö och hämtade kläder osv sen vidare till Vindeln. Så nu har vi tänt massa ljus i hela huset och chillat litee. Snart kommer Ruth Emelie Coffe och Jesper hem från Leo's så blir väl middag osv. :)



purple

Bilder sen igår


Lyssnade på musik, stekte upp köttfärs och hackade grönsaker..


Åt..


Tjockade..


the bad boys are always spinning my mind

Är hemma i hissjö, jag ida och matilda har käkat tacos och sett fucking åmål! ätit massa godis så jag är hyyper, haha. men matilda pallade inte så hon somnade!

Så nu vet inte jag och ida vad vi ska göra, taggar med musik osv haha askul :D men eh, nä. :) Ska typ färga håret på Ida sen kanske Matilda vaknar nångång också , hehe ooohjaa...


It must have been something you said





Krogenkrogen 16 januari


feels good!



Bokat in några pass en vecka framåt. Great!


a neverending dream

Kom hem för ett tag sen. Varit och strosat runt på stan med idaa. Skulle köpa ett par skor men dom fanns inte. Träffade pappa, åkte till USM där jag och ida tränade core sen Just Dance X-press! Det var huur kul som helst :) Ida tyckte inte det.. Menmen. Ska dra med mig syrran nästa vecka, (Visst Emelie??) Det blir kul! =)

Iaf, så har jag käkat middag, veg.mat, sjukt gott ju! Sen gjorde mamma någon efterrätt, glass + äpplen med typ kanel och nåt socker på, som varit i ugnen.. göööda :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen måste jag tydligen storstäda i tv-rummet för jag får hit en allergiker imorgon ;D skulle ju inte vara så kul om det blir för mkt katt så vi inte kan vara kvar i huset haha :)




haha, någon som ser likheten mellan dockan och naturkunskaps-Ingrid på Östra? ;)


Bajsrummet

sitter i "bajsrummet" nu, har religion här. hahah, jag älskar våran religionlärare! skönaste någonsin! vill inte skriva varför det kallas som det gör. är för äckligt haha..

Efter lektionen blir det stan med Ida sen ska vi dra till USM. Gymma lite, där även pappa och syrran kommer vara :P sen blir det Just Dance X-press och Core :) lite gym igen sen bussen heeem tror jag.

Hade gärna velat fara på Draggens modevisning ikväll kl 19.00 eftersom jag missade Fannys på Östra igårkväll.. Men jag får se. Skulle vara riktigt kul faktiskt men =)


Fall to pieces

haha, jaa vad har jag gjort ikväll då?
gick och la mig i sängen för att vila ett tag. Det blev tre timmar. Vaknade klockan 23.00 .... KUL. Sen blev det lite kall rullkebab och Scrubs och How I Met Your Mother. Nu måste jag sooova. inte för att jag är speciellt trött. nä. sovmorgon imorgon också. skönt!:)

Lets hear it for New York

Efter skolan gick jag till Wayne's och tog en brownie, observerade säljaren (kassörskan) ca 30 min sen gick jag till USM och tränade med Ida och Matilda :) blev först lite gym/chill sen var vi på Step Up X-press och Core! Gick faktiskt bra, och var riktigt jobbigt ;D tog 18.15-bussen hem och nu har jag hunnit duscha och äta också.

Känner att jag borde göra något vettigt av kvällen.
Städa mitt rum?
Plugga på körkortet?
Bädda sängen? (har inga lakan,örngott osv..)
fixa med vårat företags logga?
skicka in söka jobb-läxan?

orkar inte sitta vid datorn. vill bara lägga mig ner eftersom jag har så ont igen i axlar/skulderblads-vad-man-nu-ska-säga-att-det-är .. inte så härligt.

jaja jag får se vad som bliir aaav.. :)

My heart still beats for you

Sitter på skolan nu. Trööött! Har/haft Söka jobb-lektion. I veckan ska vi ut på nån affär eller liknande och observera en säljare. Blir lite annorlunda tror jag :P kommer känna mig som en stalker...

Såg just att vi börjar om typ en timme (!) är så leess på alla håltimmar! iofs slutar inte den här lektionen förrän tio men ändå. dryygt äre.




Is this the thanks I get?

Förstår mig verkligen inte på vissa människor. Fattar inte hur dom tänker ibland.. blir bara less.
jaja.. skulle ju lägga mig tidigt ikväll så är väl dags att gå och lägga mig nu. Ny dag imorgon. Godnatt


Big city life

Igår blev min lillasyster 16 år! hon börjar ju bli stor :O kom hit lite släktingar osv och fikadee. sen på kvällen åkte jag mamma kicki wilma och linus till Piaff och käkade rullkebab. :) Påvägen dit så fick jag sladd med bilen också :O haha var typ kul , men läskigt :P Nu vet jag hur det känns iaf!

jaja, första dagen med nya schemat idag. Söka Jobb tror jag nog blir bra att läsa. Sen Religion, varit sjukt otaggad på det , man hör ju bara på namnet... Men som tur var så har vi Maggan till lärare, haha hon var asskön ju! Visserligen litee... haha hon sa att en tjej i klassen såg tjock ut på skolfotot i ettan. Men ja, :P

Är riiktigt trött också. Har inte sovit så bra sista nätterna.. jag ska lägga mig tidigt ikväll!
Nu ska jag gå ner och se om mamma börjar bli klar med maten. är hungrig och sen assugen på tårta!

Det här är mitt liv, jag lever min dröm

Fikade på Brobergs med pappa. Blev en finfin klocka och sen det här. Sjuuuukt gott!

eighteen and life to go

sitter hemma nu, Kom hem för ett tag sen. Det var naaaajs på krogenkrogen ikväll :) var massa känt folk där. andre oskar viktor osv. jaja, orkar inte skriva så mkt nu men ja, jag fryser., ska krypa ner under täcket nu, hoppas på att det är varmare där. Godnatt. :) :)

Fredagsmys!


I can't seem to find somebody to love

Blev inte mycket träning idag. Vi kom till USM kl 17.00, fick inte ut lapparna man behöver så vi sa det till receptionisten. Då sa hon att core (som vi skulle träna först) just slutade, sen Step up x-press börjar NU, så vi sprang ner och bytte om, men då vi kom upp hade dom redan börjat och det var typ fullt i salen så.. Nä.

Gick på stan ett tag istället och fixade lite grejer osv innan jag tog 18.18 bussen hem. Har inte gjort nånting alls ikväll. ganska skönt faktiskt. Men nu ska jag sova. upp tiiidigt imorgon, 06.20.. har ju kunnat vakna nio/halv tio nästan hela veckan. Men nu efter helgen blir det nytt schema och vi börjar liksom nästa termin eller vad man ska säga. 

Höstterminens schema:


Vårterminens schema:


Jag har tänkt att jag har asdrygt schema nu i vår, men ser nu att det kanske inte är så farligt (?)

try sleeping with a broken heart

Sitter på skolan nu. Börjar få riktigt ont i röven och benen av att ha suttit på samma ställe typ 1,5 timmar..  Börjar iaf tio över två så det är inte så länge kvar.

Svenskaredovisningen gick väl helt okej. Män & Kvinnor på 1900-talet.. Väldigt intressant ämne faktiskt!
jaja, iaf, snart sista lektionen. Småföretagande.. drygt. Men vi ska bara snacka litegrann så vi kan sluta runt halv tre ungefär :)

Blir att dra till Röbäck och hänga med Ida ett tag innan vi drar till USM och tränar. Nice!
Har träningsvärk sen igår också, woho hehe.. men det är som skönt på nåt sätt. ;D

I will follow you into the dark

tog halv elva bussen in till stan. Drog till USM och träffade Ida och Matilda, så jag och Ida gymmade ca en timme. Sen gick vi två till Östra, jag och Anna fixade och gick igenom svenskaredovisningen som vi har imorgon. Sen drog jag och ida tillbaka till USM. Tränade 30 min till :P sen blev det trebussen hem.

Ikväll var jag och Josse ute på promenad en timme! kallt vare. Gick och snackade om allt möjligt. Vi har iaf bestämt att vi ska göra nåt kul på lördag:) vet inte vad än. Men det får vi se=)
Gick också förbi Jonte. Jag fick tillbaka min jackhuva och Josse tog hem HJ's vantar från Jontes bil :P perfekt jööh

Nä nu ska jag sova tror jag.  Sovmorgon imorgon igen, men ja. jag är trött. Blivit hösttrött nu igen när skolan började. Det är asjobbigt. Orkar ju inte göra saker man behöver, vill bara sova. usch.

btw, tror limmet försvunnit nu. bra det!


haha

Anki säger:
*NEJ JAG HARLIMMAT FAST PAPPER P ÅFINGRET!!
*superlim....
emelie säger:
*HAHAHAHAHAHAHAHAHA HUR LYCKAS DU?!?!?!
Anki säger:
*PÅ BÅDA LÅNGFINGRARNA!!! :(
hahah, för den sprutade ut massa lim på bordet och sen skulle jag torka upp det osv.. :P
*hahaha ååh
*hur gör man nu då
*varmvatten!?
emelie säger:
*HAHAHAHA sliiter bort papperet?
Anki säger:
*bra/dåligt?
*Men det går ju inte=(

emelie säger:
*HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRRRRRRRRrr

Anki säger:
*det försvinner väl om ett tag? :P
*HAHA

emelie säger:
*testa typ matolja eller nått, de kan funka! :P

Anki säger:
*haha okej ska göra det. brb

emelie säger:
*de funkar då man har målat att ta bort målarfärgen med iallafall .:P

Anki säger:
*hahah okej ;D hittade inte men fick iaf bort toapapperet,  men känns forf konstigt av limmet :P men det försvinner nog ;P
emelie säger:
*haha, ja. mamma sa att de måste du nöta bort. så de går väl bort efter ett tag. :)

Anki säger:
*hahaha ja jag tror nog det:P
*HAHA åh

emelie säger:
*alltså, de där va kul. jag fick typ ont i magen av skratt


You are so yesterday

Min dator börjar gå varm, men nu äntligen har jag hittat nån bra sida där jag kan se Brokeback Mountain! Aldrig sett den tidigare och måste se den ikväll för jag och en klasskompis ska snacka om den i våran svenskaredovisning så. Jag ska ta fram lite frukt och grejer nu innan jag sätter mig och ser den. :)

Har kommit fram till att jag verkligen måste styra upp mitt liv nu! Ska börja träna mer, äta bättre, dricka mindre, ta körkortet, börja spara pengar, plugga mer osv. Ser väl hur det kommer gå, men det skulle vara bra... :P






Btw, det blir nog det här jag kommer att plugga vidare till.. :)

Spa-programmet, 120 hp

Om programmet

Spa-programmet, som är tvåårigt, ger kunskaper och färdigheter för att arbeta med individer och grupper främst i praktisk verksamhet. Spa-programmet är tvärvetenskapligt och innehåller kurser från flera olika utbildningsområden. Du får grundläggande kunskaper om kroppens struktur och funktion och betoningen ligger på fysisk aktivitet, kost, avspänning och återhämtning samt spa-behandling inklusive massage. Under praktikperioden kommer du i nära kontakt med kunder/klienter. Spa-områdets historiska utveckling och grund, samt likheter och skillnader med dagens spa-kultur är andra delar som ingår i programmet, liksom hur olika samhälls- och familjeförhållanden påverkar kvinnors och mäns livsbetingelser

Undervisning

Spa-programmet är tvärvetenskapligt och innehåller kurser från flera olika utbildningsområden. Under praktikperioden kommer du i nära kontakt med kunder/klienter. Spaområdets historiska utveckling och grund, samt likheter och skillnader med dagens spakultur är andra delar som ingår i programmet, liksom hur olika samhälls- och familjeförhållanden påverkar kvinnors och mäns livsbetingelser. Undervisningen är främst förlagd till Umeå universitets lokaler i Örnsköldsvik och delar av de praktiska momenten till intilliggande bad- och spaanläggning. Vid några tillfällen är undervisningen förlagd till lokaler vid Umeå universitet. Fältstudier kan komma att bedrivas på annan ort än kursorten. Spaprogrammet som leder fram till en högskoleexamen är en teoretiskt och praktiskt inriktad hälso- och friskvårdsutbildning mot spa-miljöer.

Efter utbildningen

Studierna syftar till att ge kompetens för att arbeta som anställd på bad- och motionsanläggningar, spa-anläggningar samt inom hotellföretag med spatjänster. Studierna ger även färdigheter för att driva mindre företag.


That's a voice inside my head sayin' that you'll never reach it

Lyssna på låten ( asskön:) ) och kolla på videon, sjukt skicklig kille!



Har suttit med körkortsfaserna till för en halvtimme sen. Känner att jag måste verkligen börja plugga på det här varje kväll nu om jag ska kunna klara alla faser och ta körkortet snart!

My life without a passion

Första skoldagen avklarad! Känns ju inte superkul kan jag ju lova. Menmen. Vi kom dit kl 8.20 för att ha foto-film-text. Men näe, ingen lärare kom och nästa lektion började 11.35 så vid halv tio gick jag och sandra till stan. Käkade på Frasses och hon köpte ett träningslinne. Naturkunskap sen idrott. trebussen hem.

Har tagit fram körkortsböckerna ikväll också, men var tvungen att läsa alla bloggar först. Annars kommer jag ändå gå in på dom då jag börjat plugga sen blir jag okoncentrerad och då blire inte så mycket gjort..

How could I live with myself, knowing that I let our love go

Kvällen blev riktigt rolig! Blev att jag hängde med André, Viktor, Jonte, Teo och lite fler folk nästan hela kvällen faktiskt. Då det slutade så drog vi till Max och träffade HJ, Bullen, Oskar och massa där. Sen åkte jag och André hem till han och såg film ett tag innan Viktor, Oskar, HJ och några kom dit också. :) Gick och la oss halv 8 imorse, klev upp kl ett och sen dess har vi bara legat och sett film hela dagen och kvällen. Gick hem från André för typ en timme sen så :P

Egenligen hade jag ju tänkt vara duktig idag och plugga osv men, det gick ju som det gick med det :P
Nu hade jag tänkt gå och sova faktiskt, fast jag kommer nog inte lyckas somna på några timmar skulle jag tro. dryygt.  Jag är så less på skolan, och den börjar imorgon. Tur det bara är en termin kvar till studenten! Men faktisk så vet jag inte hur jag ska hinna med allt nu då jag måste gå i skola också. Vill ju hinna/orka hitta jobb, ta körkortet, träna osv..

cause when I leave for the night I ain't comin' back

Sitter hos Pernilla på Öst på stan med henne och Marre nu medans Pernilla fixar sig. Ska ta bussen till Krogenkrogen om en timme ungefär! :) Innan har vi varit på stan hos Marres brorsa och käkat pizza och druckit lite =) Hoppas på en awesome night med massor av folk där! :D

Good girls go bad

meer partybilder.. :P

"Chillfest" som övergick till fest i Eves lokal







Fest hos André jullovet

















Bring the noice

Alltså nu börjar jag bli LESS på att vakna mellan halv ett-två varje dag! Man hinner ju ingentiing! och inte kommer jag kunna kliva upp så mkt tidigare imorgon heller...  Hade ju tänkt hinna mkt idag men neh, nu går inte deet..

Jaja, har just käkat frukost nu så jag ska väl börja ta tag i att skriva mitt CV osv. Sen blir det att börja fixa sig för kvälleeeen! :)

I'll be back before U know it

Har tråkigt, så jag lägger in massa partybilder!

fest i sandras lokal, jullovsdagen!

















19/12-09
Krogenkrogen












there's something I must say out loud

stan idag, blev ett par örhängen, en t-shirt, ett linne och en sån där kort jacka. :) åkte hem med paappa osv sen har jag inte gjort mkt alls.

Ser på let's dance med mamma. jag gillar inte let's dance. och jag hatar Tony Irving!! blev plötsligt jätteless på att sitta hemma. Jag vill göra nånting! Men jag får tagga till imorgon istället. Då blir det Krogenkrogen, inträde: 40 kr! woho!

Ikväll får jag nog bara sitta hemma ändå. Ska försöka skriva kvart mitt CV och personliga brev eftersom jag måste börja söka jobb nu! :)

Fick en glaaaaad överraskning idag! haha jag kunde inte sluta le, och jag kunde inte sluta tänka på allt som det innebär. det kommer bli awesoooome!! :D

on to the next one

Skulle egenligen till stan idag. gick två gånger till busskuren för att hoppa på bussen. Höll på förfrysa tårna. skorna jag har är iinte riktigt gjorda för att ha på vintern då det är -25 ute.. :S Blev iaf inget stan idag. så jag har bara legat i sängen och sovit, sett tv och dator. Mormor och morfar kom förbi ett tag och bjöd på lite middag, salldsbuffé=)

känner typ ångest för att jag inte pluggat nåt på faserna eller massagen på jullovet... men jag har verkligen inte haft tid ;O antingen har jag gjort massa andra saker, eller så har jag sovit till typ.. två. hehe. jaja, får ta tag i pluggandet så fort som möjligt iaf. vet inte när det kommer bli men :P blaablabla. jaja ....

you can se my heart beating

kom hem för en stund sen, har varit ute och kört runt i stan med oskar andré och jens ikväll. drog och träffade lite folk, käkade på donken och bara körde ruunt typ..

Nu blir det att se nån film, sen måste jag kanske upp tidigt imorgon och jobba om jag har (o)tur :)


live for the moment

mer skoter idag. Jag bullen jens oskar och per =) drog till typ utanför vännäs/brännland och körde , gick väl inte speciellt bra, som man ser på bilderna haha.. :P










I can almost see it, that dream I'm dreaming



Igår blev det chillfest på röbäck. Blev ganska mkt folk ändå, kul!=) sov hos jonzza sen åkte jag hem med mamma imorse. fixade lite med skotern sen for jag jens bullen och grahn ut och körde några timmar:)

hem och chillade ett tag sen drog jag jens och bullen till max för att käka middag, och sen tillbaka till hissjö :P
Duschade, och sen drog jag till André och såg massa filmer med han bullen evelina mario jonte oskar typ. nicenice =)




 


Gott Nytt År!

hela dagen så höll jag på hemma och städade, fixade mig osv. Åkte till stan vid 17.30 och gick till Malin på Grisbacka där redan hon och Anna var. Väntade på dom andra så vi kunde käka och börja dricka osv. =)
Vid nio så for jag, Eve, Mattias och en till med bussen till Ålidhem på någon fest där, men jag var inte där så länge utan jag ringde Fredde så hämtade han mig, sen körde vi till Teg och hämtade upp Emelie, Amanda och Elin. For till stan, och hann typ dit precis till tolvslaget :P Sen var vi typ bara på stan, Donken, torget sådär.. Träffade massa folk och så =) Jag, Anna och Emelie tog bussen till Grisbacka igen vid halv tre där Malin redan var. Sen ringde jag Grahn för skjuts till Hissjö vid typ 4. Så då drog jag till Bullen och hängde med han ett tag innan jag gick hem till mig vid typ.. halv 7 :P Och då märkte jag också att jag hade tagit en av mina skor och den andra var Emelies :P haha. så kan det gåå..

Klev inte upp förrän klockan tre dagen efter, packade osv sen åkte jag och syrran till Vindeln. Vet inte hur länge vi är här men. Ska iaf träffa Emelie och byta sko.. :p


Välkomstdrink och typ tilltugg(heter det så?)



Emelie, Elin och Amanda

Eve, Mattias och hans kompis


smokiee


Mattias och Marre

Jag och Eve



RSS 2.0