wawawaaaa


Här är min nya teele, fick bli ett köp nu när lönen kom in. skönt att ha nåt riktigt istället för min gamnokia hah..
i lördags blev det iaf lite fest hos lukas nicpå och dom, fredagen var jag hos sandra och bara chillade, blev lite mixter med hårfärg osv. nu drar jag till jobbet. hanehaaj

Hur överlever man att förlora en del av sig själv?

hängde hos matilda på förfest igår med henne ida kix elin jonzza och fredde tills dom drog till 5ive, kulkuul :) tillbaks till hissjö och nu snart drar jag mamma och syrran på bio för att se Jag saknar dig.

fredagsmyyyys

inte hänt mycket på sista tiden alltsåå.. borrat upp låset till lägenheten eftersom jag bara hade en nyckel.. några svängar till stan,  vänt TOTALT på dygnet, sen mest chillat in hissjooooee. Ser iaf fram emot imorgon!! första gången jag hänger med kompisar på nästan två veckor haha=( vet inte vad det blir men kul att träffa lite folk iaf:) kanske första helnyktra utgången på typ.. forever? kan bli spenande!
Ikväll blev det tacos sen bara typ chill framför tvn med syrran och Johannes :)

tjodär

varit sjuk typ en vecka nu.. men med lite medicin så börjar det gå mot det rätta hållet iaf!  Har alltså bara hängt i Hissjö sen jag kom hem från Tallinn för att tillfriskna typ..  Kan ju också berätta att där så tappade jag typ allt... hemnycklar, pass, börsen. tur jag höll reda på telen och kameran iaafff ! kunde inte vara mer less på mig själv..... menmen. det är bara fixa nytt men ändåå.


Varit ute och fotat lite idag iaf. :) huuur länge sen sist! Det är ju sjukt kul egenligeen. blev nog mest på kisse men






tha photographhhherrrr


hahahhaha WTF


I need a dollar, dollar, dollar is what I need

Både igår och idag har det fixats massor i min lilla håla. köket, sängen, lampor, tvn osv.. blivit mycket bättre :)


"köket" före, äckligtttt

och efter:)

sen ringde sandra så det blev en liten impulsutekväll, Socialize, Lottas, efterhäng sen hem till mig och käkade fläskfilé. mh!




Nuuu kanske det är dags att gå hem och packa och fixa, sen hinna sova ett tag också.. kl 03.30 kommer Fredde Linn och André och hämtar upp mig så drar vi neråt för kryssning till Tallinn !

hittade gamla bilder....

omg hahah fett kul
ah nu orkar jag inte. borde sooova kanske! är så sjukt kul att kolla på gamla bilder bara.. :)

heiheiehieiieiei

blev att sandra kom förbi igår, så vi tjockade lite och ba chillaahhh. Idag stan en sväng sen åkte jag till hissjööö. fredag imorgon, har iiiingen som helst aning om vad jag är sugen på göra i helgen :o fest? chill? stan? bushen? det blir iaf att fixa till lite i lägenheten imorgon iaf, sen tar jag nog en timme i taget och ser vad som händer!
och Tallinn på söndag? ;O shit jag som nästan har inga pengar alls.. aja! nu blir det lite tv innan jag lägger mig tror jag, mamma väckte mig 9 imorse(!) jag åt liksom en normal frukost. vet inte när jag gjorde det sist ;o alltid vaknat senare så det blir lunch istället typ hah.. JAJA heidåå

baby just give me one more chance

stockholm med syrran och johannes förra veckan, fest i helgen, sett harry Potter del 2 på bio och ba chillat. ikväll blir det nog ensam-hemma-hos-pappa-framför-datorn-och-tvn. känns soft. bju på lite just nu bilder





RSS 2.0