goodmorning

Åh, kändes aasskönt idag då jag bara kunde somna om hela tiden, sen då jag klev upp kl tio så hämtade jag frukost och satte mig med datorn framför MTV och bara tog det luugnt! :)

Okej, städade inte mitt rum igår. Men fixade litegrann i vårat förra kontor som ska bli.. eh.. nåt annat nu :P  lite relaxrum,gästrum eller nåt sånt iaf;D Skulle vara ganska kul om vi köpte en massagebänk dit också. faktiskt:)

Sen har vi fått nytt golv i hallen utanför mitt rum. Det mesta är klart men ska väl göras helklart idag. blir typ braa. Känns roligt att få göra om massa hemma nu. Har haft samma jättelänge så det är kul med lite nytt:)

Nu ska jag göra mig klar för att dra till stan. hare =)

low low low low low...

Sista skoldagen innan sportlovet idag, sköönt!
 fick se filmningen då jag höll i Core. Det gick faktiskt riktigt bra:) ska bara tänka på att peppa och instruera lite mera så.
Efter skolan så gick jag till stan, köpte ett linne och en t-shirt. Skulle egentligen köpa ett par jeans också men tyvärr så hade dom inte rätt strl.. :/ får kolla imorgon också eftersom jag och mamma ska in och fixa lite saker så förhoppningsvis så hittar jag några dååå=)

Ikväll har jag inga planer alls, blir väl att vara hemma och bara ta det lugnt. tråkigt men skönt ändå,, Kanske gör bort att städa mitt rum lite grann, så det blir "helgfint."

Blue eyed friend

Efter skolan var jag, pappa, Ruth, Coffe och Jesper och åt på sibylla (bstn) =) Sen for Jesper och Coffe med bussen till deras pappa i skeå och jag tog bussen hem. Pappa och Ruth däremot körde till flygplatsen. Så just nu är dom i Sthlm och imorgonbitti går deras flyg till Canarieöarna!  

Sen har jag mest suttit vid datorn. tvättat lite kläder och bara tagit det lugnt. Så sjuukt skönt då man inte har nåt plugg! :) Imorgon efter skolan ska jag dra på stan. Shoppa massa kläder förhoppningsvis. Var riktigt länge sen faktiskt, så det behöövs :P På kvällen har jag ingen aaning om vad det blir. hoppas på nåt kul , annars kan det vara skönt att bara ta det lugnt. eller.. kanske inte, :P aja jag får se vad som händer. Nu blire sängen iaf. gåånatt:)

Taggar FETfest på lördag ! : D

Dead By April kommer till PDOL i sommar :D

h3h3h3

Då sitter man här igen. Fattade ingenting av matteprovet, bara massa bokstäver ju! ;O så jag lämnade bara tillbaka det och sa att jag ändå inte fattar nåt ;P Måste snacka med läraren och fråga hur jag ska göra. Skulle vara riktigt skönt om jag inte behöver komma på lektionerna , men jag vill ju inte få massa frånvaro...

skola

wohoo, jag fick VG på stresshanteringsuppgiften! :D Det var vääldigt oväntat faktiskt, tycker den blev skitdålig men tydligen inte :P
Har bara haft dans än så länge. Riktiigt roligt! Dansar till texten på Pink's låt So what. och imorgon ska vi inom en grupp komma på egna rörelser:) ba naajs!
Så nu har vi haft håltimme en timme, 30 minuter kvar. Då är det matteprov. Pinsamt att jag kommer lämna in typ ett blankt papper... Men jag får närvaron iaf ;D Sen så har vi lunch, fiskbullar. Äckligt...! Efter det blire gruppträning och typ dom sista ska väl hålla deras pass. blir kul=) sen avspänning och efter det så slutar vi eftersom vi inte ska ha nån NK. sköönt!

hahahahha...

Hade skrattyoga på avspänning&stresshanteringen idag. haha det var kuul ;P men det kändes ganska så fult då man skulle gå runt och låtsasskratta ;D aja. På historian gick faktiskt redovisningen ganska bra, med tanke på att vi gjorde klart det typ en halvtimme-timme innan lektionen började :P

hahah juste, jag och Emelie hoppade på en för oss typ helt okänd buss idag. Skellefteå via burträsk eller nåt. Trodde den skulle gå till stan, men då svängde den upp mot badhuset osv på haga så det blev lite spännande... :P men vi tryckte iaf på stoppknappen så märkte vi ju var den stannade :P det blev utanför hagaskolan, så vi gick till bstn därifrån och tog sen 4bussen hem..

 ätit middag och sen har jag inte gjort så mycket. skickat in NKuppgiften, dator, och lite annat ;P  Nu ska jag fortsätta med det, harehaj!


Everyday it's getting closer, going faster than a rollercoaster

Dancehallen var riktigt rolig ikväll också, as usuaal :) Vi ska iaf ha uppvisning typ på söndagen vecka 18. scaary! ;O
Nu har jag duschat, sen har jag och Emelie gjort lite historia till redovisningen imorgon så nu blir det sängen. Godnatt!

"Hej jag heter Selma, vill du ha en semla?"

Även den här dagen åkte jag till skolan via Vindeln. Alltså ca 2 timmar för att ta sig till skolan. kulkul;) Men nu var iaf emelie på bussen också, så inte lika tråkigt som att åka sjäälv och försöka hålla sig vaken så man inte sitter där och sover med munnen helt öppen;D men men, ganksa jobbig skoldag också, somnade på småföretagande och var sjukt trött på naturkunskapen också... Tog trebussen hem eftersom jag inte orkade sista lektionen som var matte. :P Efter det så har jag ätit massor av semlor, suttit vid datorn och såånt.

Nuuu måste jag dra, min dans börjar halv nio såå kanske bäst att börja byta om innan vi drar:P


The day before semelday

Missade bussen imorse, så typiskt mig!!! Blev tvungen att åka via Vindeln, men vad gör det? Man sover ju lika bra på en sån buss! Hade tre timmars hål! -så jä.... drygt, tur vi hade dans, alltid lika roligt. Efter skolan tog jag och Emelie.H bussen till Vindeln, pappa var där och hämtade mig, sen åkte vi och såg på Coffes och Jeppes innebandyträning. Åkte till Granö sen, jag och Ruth hjälptes åt att göra semlor! Emelie och grabbarna for ut och körde fast med skotrarna!! Haha!!!! Lars och Vero kom och hälsade på med tvillingtjejerna. Efter det så åt vi semlor, kollade på tv och chillade. Ska göra nått ovanligt ikväll, gå och lägga mig tidigt för en gångs skull!! Kanske lättare med skolan, om man är pigg, men knappast troligt???? Har alltid undrat hur det är att vara pigg? Pappa säger att det är skönt, men ovanligt!!:-) Pappa och Ruth ska dela en semla nu, jag ska krascha i bingen. Later my friends....

Farsans förklaring på min dag! ;D

 
Skulle du vilja ha en semla i ögat?;)
 
 Var tvungen att dra hem yamahan pga soppatorsk... :P


"Ling-Ling, you forgot your bling-bling!"

Idag har vi varit och kollat då Coffe och Jesper spelade innebandy mot Sandåkern. Dom förlorande med 3-6 men dom spelade faktiskt bra:)

Då vi kom hem igen så for vi typ direkt ut med skotrarna tills vi var iiskalla. Då körde vi hem för lite mackor, varm choklad och film=) sen vet jag inte riktigt vad vi har gjort. Men mesta delen av dagen och så har vi iaf kört massa skoter;D
 
För ett tag sen såg vi just klart Från Andra Sidan.. Nu ska jag nog fixa iordning för imorgon sen blir det att se klart en till film innan jag somnar. goodnatt:)

Take a bow

Dagen har varit lugn. Sett massa O.C. avsnitt och ååh vad jag saknar att se det! Sen blev det dusch osv och runt 6 kom det lite främmande på middag. Jag och syrran har mest suttit vid datorerna/tvn och tråkat eftersom både Jesper och Coffe var hos kompisar. Då dom kom hem gjorde vi chokladkola och glass sen såg vi Hot Chick. och skulle se nån film på datorn  efter det men ingen orkade egentligen göra det så Jesper kom med typ charaderkort och började spela charader för oss. Sen kom vi på att man skulle ju sjunga till dom där korten, så då gjorde han det istället. HAHAHAH baara kul! :D


goodnight sweeden.

Kom på att jag måste ju skriva om gruppträningen ;P  Hade ju det idag för klassen. Core. Det var faktiskt roligt! ;O Kände mig nästan inte nervös heller. Bara liite. Och tänkte inte ens på att dom filmade :P så nu är det iaf bortgjort och då är det kvar att hålla core 15 min ist. Det kommer kanske bli lite jobbigt att lära sig typ 4 låtar men tror nog det blir kul :)

Sen hade vi ju småföretagandeprov idag också, gick väl sådär. Förhooppningsvis räcker det till ett G. Men hade inte pluggat speciellt mycket heller.. aja det blir nog bra!

Spelar typ Gissa personen på  http://en.akinator.com/ nu. haha ganska underhållande.. Sen blir det att sova. är typ sjukt trööött.. Godnatt

--

[x] Du vet hur man kokar kaffe
[/] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[ ] Du vet hur man byter olja i bilen
[x] Du tvättar dina egna kläder
[ ] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[  Du tycker att politik är intressant
totalt: 3,5

[ ] Du kommer till skolan tidigt varje dag
[/] Du har alltid en penna på dig
[ ] Du har aldrig fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[ ] Du gillar att gå ut och gå själv
[x] Du har tittat på pratshower
[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
totalt: 1,5

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[ ] När du säger att du ska göra något så gör du det
[x] Dina föräldrar litar på dig
[x] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig.
[ ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Du pluggar när du måste (när jag Verkligen måste..)
[ ] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[ ] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.
totalt: 6

[x] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[x] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[/] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
totalt:3,5

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[ ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder internet varje dag
[x] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta
total: 5

Min mentala ålder är : 19,5.

so you wanna be a rock superstar?

Sitter i Granö nu. Tidigare så gjorde jag, coffe och syrran pizza och bjöd pappa. Blev gaanska så god faktiskt. Men lite bränd hehe :P Gjorde också chokladsås så nu blire att äta det på glass och päronhalvor;) bara gott!


 

Ser det lite gott ut eller?;)

Right round

fucking shiit. jag tror inte småföretagandeprovet blir så enkelt ändå... man ska ju kunna mycket ;O åååååh det här suger. Börjar typ plugga nu. har iofs pluggat tidigare i veckan men det var ju länge sen. har säkert glömt allt nu ;P . fuck.

Thinking of you

Nästan klar med stresshanteringsuppgiften. Har sett Du är vad du äter och nu MÅSTE jag börja plugga på Småföretagande. Prov imorgon...  Men det är förhoppningsvis gaanska lätt. Sen blir det buss till  Granö för att vara där hela helgen :)

I like it rough

Ja då vet jag det, jag måste VERKLIGEN träna mer på att leda pass! :O Men som tur är har vi 1½ timmes hål imorgon innan gruppträningen så då blir det att tränatränaträna! Och hämta gratis fikaa;) hah, nä men ååh. Jag kommer göra bort mig så sjukt mycket på "filmningen" inför klassen.  Tappa bort mig i vilka rörelser man ska ha på de rätta ställena i låten osv. shit . Sen hur man ska prata också. För alla instruktörer pratar ju på ett speciellt sätt. Det gör då verkligen inte jag :O

Nu måste jag sova och ladda för imorgon tror jag. Gooooodnatt

Mangooo <3

Sitter och trycker i mig mango nu , bara gooott. Men godare ofryst. IAF såå har jag pluggat lite småföretagande ikväll. Tidigare så var jag på step up dance. gick faktiskt bra med tanke på att det var första gången jag var på det. :) efter träningen hämtade mamma upp mig och vi for på Rusta för att hitta nån bra färg till då vi ska måla om i hallen där uppe i helgen. Men tyvärr så var det slut. Då for vi till Hippo eftersom syrran rider där. Jag satte mig i cafeterian och pluggade småföretagande och sen for vi hem.

Måste erkänna att då jag och mamma var på rusta så tänkte vi tanken att VARFÖR måste man egentligen plåga sig själv med att inte köpa godis då man är sugen? så just därför köpte vi en låda ... Åt så jag fick ont i magen.

Nu snart så ska jag köra corepasset (eller, en låt) för mamma, och kanske syrran. Känns ju pinsamt :O Eftersom man inte är så duuktig på sånt där .. men bättre att börja på dom än att komma helt oförberedd imorgon och tillochmed bli filmad! ...shit :S pirrit i magen kommere bli då!

My life would suck without you

Kände mig verkligen otaggad innan dansen idag, men då jag kom dit och man kommer igång så är det så sjuukt kul! =D Speciellt då det är mycket fart och roliga dansrörelser osv. blir på så bra humör efter det bara ;D

Då jag kom hem blev det en snabbdusch, banan och te. Nu ska jag lägga mig och sova i min nybäddade säng;) Godnatt!


stand up when its all crashing down

Var ju på bodypump ikväll. Var faktiskt länge sen jag tränade det. Känner att jag måste verkligen ta tag i träningen igen, jag brukar ha mina lathetsperioder ibland ;P men från och med den här veckan så måste det bli mer träning och mindre ätande ;D

Nuu ska jag göra lite avspänning&stresshantering, duscha,städa osv sen sova. + att det är sovmorgon imorgon, skönt!:)

Vännäs Big Jump 7 mars? jag är typ på!=)


Almost lover

riktigt slapp dag idag! sovmorgon, historia, svenska, lunch, tolvbussen hem :)  Men tror jag är lite sliten efter helgen, kunde nästan ha sovit förbi min hållplats där jag hoppar av bussen :P haha hade ju kunnat bli mindre kul..  sen då jag skulle gå ner för trappen i bussen på vägen ut så höll jag typ på att ramla, så jag slog i benet också. greeaat, nu har jag ont i benen både från byxknölar i pjäxorna från igår och bussen idag.. ;P

Sov ett tag då jag kom hem, sen mest suttit vid datorn (okej emelie du hade rätt, jag har inte varit speciellt duktig med pluggning idag ;P ) Men jag ska faktiskt göra iaf lite på avspänning&stresshanteringsuppgiften och försöka få den så klar som möjligt.

Veckan:
Måndag - Bodypump,
Tisdag - Dancehall (?) ,
Onsdag - Step up dance
Torsdag - Avsp. klar , Coreredovisning (filmning) en låt.
Fredag - Småföretagandeprov

plus massa plugg, helst varje dag.


Adore you..

I lördags sååå, såg vi ju film, sen for vi till Hissjö Handel och köpte massa dricka, chips osv för kvällen. Träffade på Josse där som jobbade då. Jag vill typ fråga om jobb där! Skulle vara praktiskt ändå eftersom jag bor så nära, + att det skulle vara kul också:) men jag vet inte om dom behöver fler, fast man kan ju alltid fråga..

Sen så for vi till Jonzza, gjorde aaasgoda blåbärsmilkshakes! och försökte fixa med datorer osv ,men det gick inte så bra.:P

Sen blev det hem till mig igen, duscha. sen så åt vi tacos, drack lite cider och snackade. Efter ett tag så kom Ante och Lukas, mer snack och musik osv :) hade ju tänkt att ha Skräckfilmskväll. på alla hjärtans dag, passande eller hur? Men eftersom jag har nåt skitnerladdnigsprogram eller internet eller vad felet nu är , så laddar filmerna nästan klart sen så laddar dom inget mer! kul.. :/ så det blev motorsågsmassakern. Ingen kollade egenligen på filmen, satt mest och snackade osv. :P
Tog fram vattenpipan, satt och rökte ganska länge och bestämde oss för att dra till Bygdsiljum dagen efter. Så vi gick och la oss massa folk i min säng, soffa och på golvet ;P

Upp klockan typ halv 8 i morse för att alla skulle hämta grejer hemma hos sig osv.. Jag, Jonzza, Ante, Lukas, Sofia och Anna N. Då vi var på Röbäck för att Anna skulle hämta sina grejer så dog batteriet på bilen! som tur var så var Annas pappa så snäll och lånade ut hans bil till oss :P Tog ett tag att hitta dit osv men äntligen typ halv ett så började vi åka slalom och sånt. Åkte en timme och det var inte alls speciellt kul. och då jag inte åkt på typ 4 år :så var jag lite ringrostig :P gick och fikade lite, sen for vi ut och åkte igen. Då blev det faktiskt riktigt roligt!= ) hoppade liite, osvoosv. men det var kul iaf!:) sen åkte vi hem runt 4, . kom hem vid typ halv 6. Då blev det tacos igen ;) och sen massa cheesecake och youtubeklipp med mamma och syrran.

Nu blir det att bädda till min säng igen :P sen duscha sen sova. skööönt!

 Bygdsiljum


 Goo milkshake!

Ta mig tillbaks igen, tillbaks till alla minnen

Vi åkte först till bygdeå och ringde för att veta var bygdegården var, MEN då fick vi höra att festen var flyttad till Norum, JAHA , Var är det då? Vi var inte ens säkra på om det skulle bli nåt, men tillslut så kom vi oss iväg iaf, det var typ 1000 mil rakt in i skogen...

Då festen äntligen dragit igång så var det faktiskt riktigt roligt :) Träffade på "Nils Holgersson" och idas tvilling ;) osvosv hahah

Nu ligger jag, ida, jonzza och fredde in my room. Jonzza och Fredde ska se nån tecknad skattkammarplanetenskit och jag och ida ska se Fjorton suger nu, riktigt länge sen jag såg den..Den är ju bra :) . Måste bara fixa nåt att äta först..


PARTY!

sitter hemma hos mig nu med ida, fredde och jonzza. håller på fixa oss för kvällen, taggar med lite musik osv sen kör vi till Bygdeå för fest! blir förhoppningsvis askul men man vet ju aldrig ;D

ha en bra kväll!=)

you spin my head right round and round

haha yeah!


Djuprengörande och fuktgivande. CHOKLADLUKT!
Åhlens 20 kr;)

Heartfelt lies

slutade 14.40 idag. en timme tidigare typ. gaanska skönt!:) Jag, Sandra, Marre, Lotta och Malin gick till stan, jag inhandlade lite olika smågrejer, ansiktsmask som jag tänkte lägga ikväll, nagellack, smink osv.

Sen så gick jag till USM, träffade Ida, Jonzza och Fredde där. Även Hampe som jag itne sett på flera år :O så det var lite kul :P Vi snackade lite om helgen osv sen drog jag och Ida på Subway för att käka middag och efter det gick vi och köpte lite godis sen gick vi till bion och såg I Taket Lyser Stjärnorna. Den var ritkigt bra! Både sorgsen och rolig, så helt klart sevärd! Sen köpte jag ett rabattkort så jag kan gå och se tre filmer för halva priset mån-tors i tre månader:)

Nu är jag iaf med ida, hon ligger och pluggar i min säng och jag ska väl börja fixa för helgen. Fest imorgon och Filmkväll hos mig på lördag :) askalaas!


Paper Wings

Sitter på skolan nu, har haft dans och nu har jag 1½ timmes hål.. Men en bra sak är iaf att vi får fika på torsdagar! Macka,Festis och frukt. Eftersom vi har två träningar, dans och gruppträning.

Efter skolan så blir det först USM sen fara på bio. Juste, jag måste kolla vilken tid filmen börjar och slutar.. Vill ändå ta mig hem så snabbt som möjligt om jag ska hinna göra cheesecaken och fortsätta städa. blev inte så mycket av det igår så :P

Right Round

Äntligen har jag designat om min blogg lite grann :P Nu saknas bara headern, men det kan jag inte (A)

Naturkunskapsprovet idag kändes ändå rätt bra. Blir nog ett G.. Tråkigt men ja. Sen då det var klart så väntade jag på Sandra sen gick jag, hon, Oliver och "Liten-kille-stora-byxor" till stan. jag tog 4bussen hem sen har jag mest suttit här och hållit på med bloggen,

Nu ska jag leta lite skräckfilmer till filmkvällen hos mig Fredag den 13! Sen ska jag göra en cheesecake, hinna städa mitt rum och lite sånt. 

Någon som har tips på RIKTIGT läskiga filmer?


Better Than Me

Faktiskt ganska skön dag, för att vara en tisdag! Har lånat engelskabok idag, Letters from the inside. verkar faktiskt bra:) och matten.. hur ska det gåå för mig, haha :P aja,

Ikväll blir det ingen dancehall eftersom jag känner att jag borde plugga till NaturKunskapsprovet som är imorgon. vill verkligen ha vg så det är bara att plugga på! Vilket jag också ska fortsätta göra nu såå, hare haj!

Bilder från WWW

 Jesper bjöd på dans vid tacobuffén ;D
  Chill på hotellrummet första kvällen
 HL - "Jag heter Anna-Lina.." Hahah!
 Nere utanför bastun där vi ofta satt och snackade,lyssnade på musik osv.. :)


Våran egna hemmagjorda choklad(oboy)sås och glass!

Wilhelmina Winter Weekend

Helgen har varit riktigt rolig! I fredags åkte vi ju till Vilhelmina. Bodde på Lilla Hotellet där eftersom Ruth typ är kusin eller nåt med hon som äger det. Riktigt hemtrevligt hotell faktiskt :) jag, syrran, coffe och pappa åkte i en bil och jesper och ruth i den andra. På vägen tid så lyssnade på musik och sjöng, lekte lekar och åt godis osv;D Tog typ 3 timmar att köra dit..

På fredagkväll då vi hade packat upp osv så så for vi och åt tacobuffé någonstans, sen gick vi till nån spelhall och körde lite gh sen tillbaka till hotellet och då hade jag, Coffe och Jesper bastutävling om vem som kunde sitta längst i bastun då det typ brände sönder huden (gissa vem som typ alltid vann? ;) ) och sen chillade vi mest på rummet. kollade på youtubeklipp osv :P

På lördagen så flyttade vi ut ur vårat rum eftersom några andra skulle ha det. Så vi bar ner madrasser till källaren där bastun osv är. Sen gick vi ut för att kolla marknaden och lite affärer. Fikade på Vilhelminas typ enda café så det var ganska så fullt där ;D drog tillbaka till hotellet och bastade igen. Inte lika roligt den här gången , är alltid så. men det var skönt ändå:) På kvällen så blev det middag på hotellet, asgott! sen skulle jag, coffe och emelie gå till nån fritidsgård för vi hade hört att det skulle vara nåt kul där. vi gick och gick och gick, frågade nån gubbe var det var men hittade det inte, plus att det var ASkallt, hade inte speciellt varma kläder osv. Då vi bestämt oss för att gå tillbaka igen så hittade vi det ju.. Gick in, all eyes on us , helt tyst :P tänkte ju att det skulle vara musik eller nåt men, :P så vi bara vände och gick ut igen, Var inte så taggat där inne som vi trodde så :P
sen så gick vi iaf till statoil för att hyra lite skräckfilmer. Så vi såg dom på kvällen, först nån asdålig ,minns inte vad den hette men den var så sjukt dålig iaf. Sen såg vi Creep. Den var lite bättre men.. fortfarande ingen höjdare precis.
sen då jag emelie och coffe skulle sova efter filmen så var alla övertrötta. blev mycket Din mamma-skämt osv. hahahah mycket skratt iaf! :D

Söndagen så gjorde vi inte så mycket. Gick och kollade i några affärer, packade och sen körde vi hemåt. Stannade i Lycksele och åt pizza på Golden Bar. Sen fortsatte vi hem till Granö. Jag, Emelie, Coffe och Jesper hade köpt glass osv, så vi hittade på en egen chokladsås till den. Blev riiiktigt god! :O borde verkligen skrivit ner receptet men tyvärr :/ :P Sen åt vi glass och såg Mirrors . Efter det så blev det våfflor och grädde. goott! men så sjukt mätt efter den där megaportionen av glass så kunde bara äta en haha ;D

Idag så blev det att åka buss typ 80 min. Satt och sov och frös typ hela vägen till stan och var väl inte på mitt bästa humör idag :P men det var riktigt slappt ändå. skönt. bara lyssna på inte såå tråkig histora eftersom vi har nån ny bra kandidat :) sen film på engelska. Tretimmars hål så chillade jag mest runt med sandra, oliver och adam , satt i musiken osv.
Halv tre började dansen. och eftersom jag inte hade några idrottskläder så kunde jag åka hem med trebussen . Träffade Josse, Oskar och HJ på den :) sen blev det hem. sängen. sov nästan tre timmar :O sen har jag gjort lite gruppträningsgrejs och bara suttit vid datorn typ. Nu blir det sängen. Godnatt!

Womanizer

Packat det mesta nu och imorgon har jag bara dans och gruppträning sen kommer pappa och hämtar mig runt 12.00. Sen bär det av till Vilhemina Winter Weekend! Det blir kanoon :)
Ha en bra helg everybodyyy

Better than me

Torsdag idag, inget speciellt har hänt.. skola, stan ett tag med emelie, bussen hem och sen har jag och mamma varit på ÖB och handlat lite godis och grejer :) Nu ska jag färga ögonfransar och ögonbryn sen blire att fortsätta packa.

Things to do

Redovisning Historia mån v 7
Prov Naturkunskap ons v 7
Läxa Naturkunskap ons v 7
Gruppträning core ons v 8
Svenskaprov,när?
Avspänningsinlämning, när?
Psykologiinlämning så snabbt som möjligt?
Småföretagande A prov fre v 8

Sen kom jag på att jag måste designa om min blogg snart! ganska less på det jag har just nu..

Load up your bullet, shoot me through the head

Mycket bättre humör idag iaf! :) Ser kanske inte ut så på rubriken, men det där är från nån skön gammal låt som jag fick över msn nyss ;D

Blev iaf ingen redovisning i historia idag heller eftersom internet försvann på hela skolan så vi kunde inte skriva ut papperna osv. skönt på ett sätt. vi måste få förbereda oss mer! Så det blir nog på måndag istället..

Håller på plugga Naturkunskap just nu, det är faktiskt ganska kul! Har typ suttit med dom här instuderingsfrågorna i 2,5 timmar nu, men bara 2 kvar ;D

Plugg med glass,banan,oboy
(Jag vet, jag är inte nyttig av mig.)


Sen kom mamma just upp med en semla åt mig, årets första!



Känns ju bra att jag sitter och trycker i mig sånt här istället för att vara på Nolia och springa med josse.. Men imorgon blir det då dans och sen gymma så det blir braa

"Beer, beer, beer, I'm going for a beer. Beer, beer, beer. I'm gonna drink some beer. I like drinking beer. Lovely, lovely beer!" Sjukt stämning på den låten ändå! :D (party hos Jonzza!)


......

alltså vaad. jag blir så sjukt less på allting nu. känns inte som att jag har något flyt alls. Är på dåligt humör men jag har ingen aning om varför, varit det typ hela e.m./kvällen. Ljudet på datorn har typ slutat fungera. sen massa andra grejer, jag är sjukt trött, vi har historiaredovisning imorgon, kan ingenting. jag hade tänkt sova tidigt men jag måste fixa så jag kan och vet VAD jag ska säga imorgon. kommer bli världens kortaste redovisning. men orkar inte bry mig. bara den blir bortgjort nångång.

varsågod för ett vääldigt positivt inlägg. godnatt

Tears don't fall

Vanligtvis så brukar tisdagar vara riktigt dryga, men inte idag faktiskt! jag råkade ta sovmorgon liite för länge så det blev halv elva bussen till skolan. ;D slantade korvar i ostsås till lunch, inte det godaste men.. gick att äta iaf.:P imorgon är det Hovmästarbiff. Alltså var får dom namnen ifrån? Dom bara ändrar namnen lite så det låter som nåt annat. men sen då man ser maten så är det likadan biff som det alltid brukar vara tex.aja.

ikväll blir det Dancehall igen, känner mig faktiskt inte så taggad men det beror nog på att jag är så sjukt tröött.. Blir nog bättre då jag kommer dit för det är riktigt kul! ;D

Hearts burst into fire

Sitter här med en filt runt mig och trycker i mig K-special och macka. Sen hade jag tänkt jag sova igen. Vaknade just av att jag somnat som en krok medans jag skulle göra svenskan :/ bra angelica! så jag har sovit 1½timme nu. grrrreat...! orkar inte göra svenskan nu heller men iofs jag har ändå inte alla böcker man ska ha så jag måste nog göra den imorgon istället. Jag hade bara tänkt fika sen sova igen. Fast nu blev jag överpigg men får hoppas på att det går sova ändå, ska försöka iaf.. ååååh :P  GODNATT!




BTW sandra, jag hatar dig för att du installerade Tetris på min dator
:( Det är verkligen ett beroendeframkallande spel! :P

You better die young

slapp dag i skolan idag, hade bara historia och film idag så slutade 11.40 och det var ganska sköönt:) Inget 3timmars hål och dans idag för vi fick kompledigt för en grej så :P

I fredags var det då fest hos Jonzza igen. Det var riktigt roligt, som vanligt ;D dans, singstar, trevligt folk, bastu för några, osvosv. :) Några blev ritade på och vissa blev slagna i ansiktet. (dom ville bli slagna, varför vet jag verkligen inte.. ;P )
Bilder kommer iaf senare =)

Dagen efter så drog dom flesta hem efter lite krångel med att gå till bussen / åka bil osvosv :P jag, fredde och jonzza var kvar och käkade lite mat, såg film osv sen var vi duktiga och drog till USM för att gymma! så jag sprang ett tag på löpbandet sen körde vi ben och lite sånt. Efter det så for vi runt och letade nåt bärbart minne på affärer som jonzza skulle ha. sen for vi hem till Fredde för att duscha och sånt innan vi for till Berghemsgrillen för pizza! :) men fredde blev inte mätt. så vi drog på donken och åt lite där också :P jag blev proppfull med mat och var mätt hela kvällen. Ganska jobbigt faktiskt :P
Efter maten så drog vi iaf till Bowlinghallen och bowlade med Sofia, Sandra och Oliver. Blev ingen strike för mig den här gången. men det var kul ändå!=) + att våran bana blev cp två gånger också, men jaja. Då vi hade bowlat klart visste vi inte alls vad vi skulle göra men Sofia ringde då Lucky som hade lan med Ante och André så vi drog dit och spelade lite cs och kollade på äckliga videor ;D Seeeen så skjutsade jonzza hem lite folk och jag, han och fredde drog hem till mig ett tag och bara tog det lugnt.

   Här skulle jag försöka få en bild på Jonzza/fredde i en leksaksbil på Godishuset men det gick inte speciellt bra..

Igår, söndag. sååå.jaa jag sov, sen Pluggade jag faktiskt!:O :D Gjorde lite gruppträning - musikanalyser  och historia powerpoint :P Sen var det tänkt att jag och sandra skulle dra och träna men vi orkade inte utan istället så kom sandra hit, vi bakade Pollykaka(goood!) pluggade lite historia, och sen såg vi Wild child som slutade typ 2-halvtre. sen upp kl 06.00 imorse. inte konstigt att jag var trött idag och somnade några gånger på historian :P heh. jaja :)

Känner att det här blev ett vääldigt långt inlägg men , det får ni leva med!  Nu ska jag försööka plugga lite av varje sen blire att dra tillbaka till stan vid halv 4 till en Jobbintervju på Online. Wish me luck!


superhuman

A: You like to drink.
B : Everyone wants you.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks.
I : You are great in bed
J : People adore you.
K : You're wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : Best kisser ever.
N: You like to drink.
O: Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fucking crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You're loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z : Always ready.




A- You like to drink.
N-You like to drink.
G-You never let people tell you what to do.
E-Damn good kisser.
L-Everyone loves you.
I-You are great in bed
C-You are really silly.
A-You like to drink.

A - You like to drink.
N-You like to drink.
D-You like to drink.
E-Damn good kisser.
R-Fucking crazy.
S-Easy to fall in love with.
S-Easy to fall in love with.
O-Awesome kisser.
N-You like to drink.

RSS 2.0