these thoughts run through my head over and over

Varit mycket på slutet nu. Brännbollsyran i fredags, haha vi var BÄÄST. sista matchen iaf ;) Sen drog vi hem till mig där det blev fetferree =) Kul var det ialla fall!

Lördags blev det stäädning sen for Jag, Emelie Marre och Elin J på stan. HAHA först Nattöppet..  ojoj. inte kuul! Eller haha, jo lite. Gick runt på stan och letade morsdagspresent osv. Hem till mig igen, jag och Emelie. På kvällen blev det förfest här med lite nytt folk och ölspelet osv innan vi gick ner på stan. kajen, torget mest sen drog jag emelie och andré hem till mig. mat, tv och soova. blev chillkväll iaf. somnade runt två så ganska skönt faktiskt!
Hela lördagen har jag och Emelie varit med om massa roliga grejer, inget jag orkar skriva i bloggen men alltsååå HAHAAAHAHA!  ;D galen dag!

söndag blev det subway sen åkte jag och pappa till farmors grav innan jag fick skjuts till tsjö. fikade lite osv sen for jag mamma mormor morfar kicki peter wilma och linus till vindeln och käkade pizza. Drog även till  stugan i storsandsjön och kollade hur långt dom kommit med stugan :)

tillbaka till stan med syrran, lite plugg osv . somnade tvåå typ.

Så idag har jag ialla fall varit på utbildning för jobbet! Gick braa, ska skriva lite på det ikväll sen imorgon är det ju också så. lite spännande =)

Bild från uppvärmningen på Vårruset från vk.se


Jag, Amandas mamma(?) och Sandra ;D inte bästa bilden men lite kul heehe :P

Dylan - bvrly hills






the flowers in the garden

Vårruset gick asbra faktiskt! Jag och Sandra sprang dom där 5 km på 34 minuter! Riktigt nöjd faktiskt. For hem till mig efteråt med picknickkassen så jag, Sandra och mamma hade picknick på golvet i lgh =) de va gyytt!

helt slut i kroppen nu. Har halvsovit på soffan ett tag men känner att jag borde tvätta bort sminket duscha och gå och sova nu.. S-K-Ö-N-T-!

it's a good day

gick bra på NKredovisningen om sömn, drog vidare till Marieberg där vi höll lektion för fyrorna. gick superbra! sen for jag på jobbintervju faktiskt, får veta i veckan =)
Sen kom Sandra, Marre och Emelie till mig så vi har filmat klart Jesusfilmen och ska bara redigera imorgon . skönt! Men kul har vi haft ;D haha.

Just käkat, ligger och hoppas att mättheten ska försviinnaa. Ser scrubs och om en timme börjar uppvärmningen inför Vårruset! kl 19.00 startar det så :)


Princess


love it! .......noooooooot

SJUK vecka måste jag säga. Det är hur mycket som helst att fixa och blablabla.
CPMYCKET i skolan. Skulle typ vara ett mirakel om allt blir klart i tid. Glömmer typ bort grejer för vi har för mycket att tänka på nu OSV.haha åhhhhhhhh inte kuuuuuul! sen massa grejer utanför skolan också..

neh, jag ska gå och dö lite nu. harehaj


finallyy :)



Fet-tvn är på plats, äntligen!

Kulturnatta

lördags då. Drog och kollade på Jespers band och dom var ju grymma!=) sen gick vi hem till mig och lagade mat och åt sen började folket komma. Blev sjukt mycket folk! vi var väl säkert runt 30 pers senvar det fest hos två andra här i huset också så mycket liv runt omkring här blev det iaf ;D Dom sista drog runt halv 4 iaaf.
 
Jag och Emelie vaknade upp runt halv tio. SJUKT så det såg ut haha. ölburkar och grejer aall over the place ! Började plocka undan sen kom Sandra och Marre så vi fortsatte filma Jesusfilmen. Sen drog vi till Mias och käkade strpismenyy osv. Då vi kom tillbaka hade pappa städat bort allting så det var fint igen, thankuuuu!

lite bilder från kvällen kmr senare. och jag ångrar att vi inte fotade hur det såg ut på morgonen ,hahah shiiet.

You are a shooting star that's why you are my favorite


It's just human

Förra lördagen i Tavelsjö =)
















We gonna fight for this love

Goodmorgon! är på riktigt bra humör idag. soligt och fint ute ju! Ska plugga, handla lite sen tvätta massa kläder så jag har nånting att ha på mig. min garderob är typ tom..

Runt 12 kommer Marre, Emelie och Sandra så vi ska spela in Jesus-filmen igen. Sen blir det att fixa för grillning ikväll och kl halv 5 ska vi och se Jespers band spela på Hamnis :) Sen tillbaka hit och grilla några pers !=)

What's up with my heart when it skips a beat?

riktigt azm att "fått tillbaka" internet. Inte det roligaste att vara hemma då det inte funkaar!
JAJA. det gick inte jättebra att springa faktiskt. Men jag har då rört på mig! Då jag kom hem igen blev det lite situps osv sen duschen. Ida kom hit vid 4 så jag färgade hennes hår. blev bara fint!:)

Fixade mig sen cyklade jag till Sandra vid halv sju. chillade ett tag sen drog vi ner på mariehemsängarna (m-hems/ängarna whatever sandraa! haha) fredde och jonzza kom dit vid halv 8-8 så vi kastade mest boll och snackade tills det kom maassor av folk för att spela brännboll med oss:) vi var väl ca 20 som mest, dom kom och gick liksåm.

Kom hem för en timme sen, hungrig så jag åt en daim och en break. gytt! Nu ska jag vara lite duktig och skriva och skicka in ledarskapsuppgiften.

SERIÖST. Igårkväll och ikväll då jag varit ute på haga runt hagaparken/OKQ8 så har det kört förbi en röd volvo 740(?) med typ dunkamusik och tutat åt mig! haha fattar inte vem det äär! :O någon som vet nån som har en som bor i närheten? :P

You better get up out the way,Tomorrow we'll rise so let`s fight today.

Idag började vi filma våran Jesus-liv-teater-redovisning i Hagaparken, haha var många som kollade snett och två tanter kom och frågade vad vi gjorde för nåt =) Ska fortsätta med det imorgon. kuul vare! haha
stressade tillbaka till skolan för att käka lunch och kolla igenom massagepapperna en gång till innan det var dags.
Men provet gick då bara bra! Nu är jag hemma och har just bytt om till träningskläder. Ska ut och springa i Gammliaskogen. sjukt härligt väder ju! :)


the angels just carried them home

NKomprovet idag gick braa. skönt! Efter skolan följde Emelie med mig hem, satt ute hos mig och snackade och pluggade lite innan hon tog bussen hem till vindeeeln.

ligger i sängen och pluggar på massagen nu. Känner träningsvärken sen brännbollen igår också haha! nice
snart kommer Sandra hit och pluggar med mig. Känns inte bra att ha prov imorgon.. NEIN



2 Cool 4 school

Igår på skolan satte vi upp lakanen med dissar till andra program, haha ;D Tyvärr var dom nertagna typ två timmar senare :( tråkigt ju!






Fredags @ Jonzzaa på TEG





Satt ute och käkade grillat, jag och sandra såg några mörka moln längre bort. ca 10 min senare var det rakt över oss, sjuka blixtar och regnet ööste ner!
Sen blev det singstar och Buzz! ;D

Nydala

just duschat osv. Var ju på Nydala med massa folk ikväll. (André, Sofia, Ante, jag, Sandra, Jonas, Jesper, Tommy, Evelina, Mattias, Nicpå, Falck, Fredde, Evelina, Malin, Niklas, Lukas ),  Spelade brännboll och grillade mashmallows. great vare iaf! 




Nicpå, Sofia, Falck =)


and I'm on my knees looking for the answer, are we human or are we dancers?

Haft en riktigt skön dag idag! Cyklade till Sandra vid tio och sen kom även Fredde hit. Pluggade lite på naturkunskapen och satt ute på balkongen i soolen! Sen drog vi ner på Ersboda och jag käkade kycklingsallad och dom pizza på Pinoccio =) Gick in på Myrorna ett tag sen for vi ner på Kajen. Även André. Köpte McFlurry och stekte. Sofia kom ett tag också=)

Nu sitter jag och Sandra hemma hos henne och ska plugga lite NK, ledarskap och massage. Läraren ringde imorse och sa att vi skulle flytta fram omprovet så det är imorgon ist. Sen drar vi till Hissjö och gör ledarskapsuppgift. Ska intervjua Josse som leder 12-13åringar i fotboll så:)

Ikväll så ska vi fara några stycken till Nydala och grilla och så :)


Sandras stuga i onsdags =)


sometimes love knocks you down

Var sjukt länge sen jag bloggade nu. Har inte haft internet hemma , och inte kunnat lyssna på spotifyy =( Men idag funkar det ! <333

Är ledig idag, har bara ett NKomprov kvart i två så jag ska cykla till Sandra om ett tag och hänga med henne och Fredde för att plugga lite osv . :)

Senare idag ska jag lägga in alla bilder sen helgen osv, haha. kmr väl bli en hel del :P ...

All I want is you


you're all I dream about, I can't live without, all I want is you

Riktigt mysigt hos Kicki ikväll :) Fajitas, ananaspaj, lite godis och chibba ;) Såg tv och sen började det verkligen ÖSREGNA.. Blixtra och åska. mysiigt ju!=) Kom hem för ett tag sen. Nu blir det Scrubs, Scrubs och How I met your mother! Goodnight everybodyy


If you wanna make the world a better place take a look at yourself then make a change

Det var mysigt i Sandras stuga verkligen! Igår grillade vi pinnbröd, såg filmer, spelade yatzy osv =) Imorse satte vi oss ute i sov t-shirt och solade, fick faktiskt lite färg :O

har fotat mycket också, så kommer upp lite bilder imorgon eller nångång . Nu ska jag till hissjö sen far vi och käkar fajitas hos min moster! =)


herrå

Åker till Sandras stuga strax och är där till imorgon. nice :)

hahah var man sööt eller.........

Klicka för att stänga bilden
long time agooo! haha


There's two sides of every story.

Efter NK'n idag så skrev klassen dissar till andra klasser på skolan på lakan som vi ska sätta upp i korridorerna, dom blev bra ju haha =) (lägger upp bilder sen då dom kommit upp i skolan, ingen får se nåt i förväg ju ;)

Sen for jag ut och sprang/gick i Gammliaskogen en timme, cyklade hem, gick ut med Kacha, blev frågad om jag ville vara med på tv men jag vågade inte haha. ångrar det nu!

Sen tog jag cykeln och lämnade tillbaka tre filmer jag och Ida hyrde förra onsdagen och nu vet jag inte vaad jag ska hitta på! Vill inte vara inne då det är så fint väder ute så jag måste hitta nån som vill hänga med mig och göra nåt kuul ju.


singing sweet home alabama all summer long



For på vattenträning med Ida i eftermiddag. det var jag, hon och en till tjej + massa gamlingar haha. Men det var kul ;D

Då jag kom hem så kom Sandra till mig så vi drog ut och chilladee :) skönt ute ju, sol osv! Sen for vi hem till mig och såg skräckfilm, High Lane. Ganska bra faktiskt!


Vimmelbild från Krogenkrogen 8:e maaj


and it's all because of you

Krogen igår var kul :) Karaoke, cider, dans och trevligt folk. Det gillas! =) Men vi drog runt ett, blev lite less på vara där så :P

Vaknade 7 imorse och kunde typ inte somna om. asdrygt. Men var inte bakis iaf, skönt! somnade till slut om till halv tolv och eeh ja, hahaha alltså träningsvärken från bodypumpen. SJUKASTE! kom nästan inte upp ur sängen, Jag kan knappt gå så måste typ stappla mig fram som en gammal =( 

Bilder sen igår kommer lite senaree! :)

wait til' you pass out

Varit asduktig idag och verkligen städat lägenheten to the grouund! typ.  Drog och körde ett bodypump pass med Ida och Matilda 14-15 sen for vi och handlade för kvällen. Jag och Ida gick hem till mig sen började vi förbereda maten osv. Kl 18.00 kom Kicci och Matilda sen käkade vi grillat och potatiskroketter + bea-sås. mmmhmm!

Nu är även Sanna här och förfestar med oss. Om nån timme drar vi till krogenkrogen. kmr bli naajs :D Ses i dimman!

There's nothing left to say, just bittersweet memories





Efter vi suttit på Wayne's nästan två timmar så struntade vi i att göra religionen. Började bli liite less. speciellt då Sandra aldrig fick igång internet..  Så vi gick ner till Kajen och satt där en stund i kvälls solen och snackade lite. myspys! =)

Kom hem runt halv 9 och har bara chillaat. Lite godis och morötter & dipp. Nu blir det sängen, godnatt!


Fruktsmoothie, mandarin och lite godis

Att träna gick väl som det gick, blir alltid att vi sätter oss och pratar istället, så imorgon blir det Body Pump pass!

Jag och Sandra kom just till Wayne's. Nu ska vi göra bort psykologin och lite religion. Tyvärr verkar Sandra ha problem med internet.. får hoppas det löser sig :O

Annorlunda fredag. Men det känns skönt! soligt ute på stan, sitta på café och göra bort lite skolgrejer sen får vi se vad som händer =)

Can we bring yesterday back around? Cause I know how I feel about you now. I was dumb, I was wrong, I let you down

Drog till skolan vid tio. satt med Emelie, Marre och Sandra med religionen och sen luunch. Efter det hade vi massage. Armar. lite konstigt men jaja, skönt iaf! Cyklade hem och nu sitter jag här, väntar på att klockan ska gåå..

Runt 15-16 slutar Ida så då drar vi på USM och försöker styra upp träningen igen!


Who says I can't be free? From all of the things that I used to be

Mys-Kacha i tisdags =)


You're not alone stay strong no time to feel weak, wake up it's time to look deep, don't wait to the end of time

PA-redovisning igår, gick bara braa. NKprov sen, mindre bra. förhoppningsvis har jag tur och får ett G!
Ida kom till mig igår också, satt och snackade massa sen gick vi och hyrde lite filmer och köpte cheeseballs + Fanta exotiska! Aslänge sen vi drack den så, sjukt good ären! Somnade inte förrän 2 nångång. låg och snackade och skrämde upp varandra . usch haha=(

såå därför har jag varit riktigt trött idag. somnade då jag kom hem. Läst bloggar och uppdaterat mig lite på FB men nu måste jag skriva klart psykologiuppgiften som ska vara klar imorgon. Harehaaj!


You make me burnin' yes I'm burnin' away

Studentklänningen har kommit :D Cyklade och hämtade ut den efter skolan idag, och den passar också! Nu måste jag bara försöka hitta någon klänning att ha på kvällen. Känns roligare att byta på eftermiddagen än att ha samma hela dagen och kvällen så.. :)


Happy Birthday.. so make a wish

Hade typ endast NK idag. Lunch sen snackade vi om studenten! Kommer bli såå sjuuukt roligt så det finns intee :D Champagnefrukost, vita klänningar, åka på flaket, fika, middag och sen Studentfesten. Wohoo! ;)

Hade tänkt försöka göra bort lite på PA-redovisningen och psykologi-inlämningen nu sen kommer mamma hit med fika, mat och mina presenter jag fick igår :)


Fly fly fresh forever forever

Grattis till mig sjäälv ;) Sova nu. skola imorgon. inte taggad, har massa plugg i veckan . inte keewwwllll

GODNATT

I told you to be patient, I told you to be kind

Lördagen:
cyklade till Sandra två gånger. Hängde där ett tag sen tog vi moppen till Isac på Ålidhem men jag drog ganska fort. Åkte med 22bussen till Hissjö med syrran och såg film osv. chill iaf =)

Söndagen:
Duschat och fixat mig sen har vi haft kalas för mig här med släkten. treevligtrevligt=) Fått massa paket också heheh;) Käkat middag och strax drar vi till T-sjö och mormor&morfar för att se Avatar osv. skönt!



Come on skinny love what happened here

Valborg var bara treevligt!  Först middag hemma hos Sandra med lite folk och sjöng singstar mm :) Sen drog jag och Marre till lokalen och hängde där med massa trevligt folk typ 2 timmar innan vi gick tillbaka till Sandra. Cyklade hem till Haga sen osvvvvv.. Men helt okej kväll alltsåå :)












hahaha så sööööööt!!


RSS 2.0