Halloween!

Halloween ikväll då! jag taggaaarrr! :D synd bara att det är så svårt att komma på vad man ska klä ut sig till.. Jag ska då vara typ cowgirl :P

Ganska mycket frågetecken om ikväll, men det borde lösa sig :) Nu ska jag gå och skriva klart ett födelsedagskort (hata-hata-hata det blir bara dåligt) sen blir det nog att börja göra sig redo för kvällen! :) tagga med musik och sminkning osv ;) naajs! Sen bussen vid 17.35 till stan, vet inte än vart jag ska. Men det går nog bra ;D ska vara på festen kl 20.00 så det blir väl att dra till Sandrooow ett tag, eller nåt.
jaja haaarehaj!


it ain't gonna happen!

Vi måste stoppa det här, jag kommer inte orka med det om det skulle hända. det får inte hända!! NEJ TACK säger jag bara!

Through glass

Är i Granö nu, då vi kom hit så kom Jesper ner med en bananmilkshake och sen hade han gjort lyxmiddag åt oss. mycket gott! =) sen har jag spelat lite pingis mot Jesper också men jag sög verkligen. Tror jag måste träna lite grann ;D

Imorgon ska jag och Ruth på nån mässa i Vindelns galleria :P så vi ska fixa en T-shirt åt mig och brodera in hennes företag på det så ska vi stå där och se snygga ut ;D synd att emelie är i Turklandet annars skulle jag ringa henne och säga åt henne att komma och hälsa på mig där men inte det. :P

nä nu ska jag dra, hare bra! =) =)


Read my mind..

har inte bloggat på länge nu känns det som (bara tre dagar sen, men ändå :P ) men det beror baara på att vi har typ .. den sämsta datorn eveeeeerrR! men idag har den faktiskt varit gaanska snäll med mig . aja.

For till stan igår, träffade Natali på bussen dit, det var najss=) Sen gick jag och Sandra på stan ett tag.
Jag provade 10000 olika jeans och hittade till sist ett par på Wear it för 400kr  :)  Sen åkte vi 18.20 bussen där jag träffade på Coffe och Emil. det var lite oväntat :P Kom sen på att jag glömt nyckeln till lägenheten som vi skulle till. så hoppade av hemma hos mig och åkte sen med pappa, Ruth och Jesper till Tsjö lite senare:) chillade i lägenheten med godis och cheeseballs. SÅ FEEEEETAA!

upp tjugofem i nio idag. bussen gick fem i. så det blev osminkat osv men det funkar det med. tänkte gå och lägga mig då jag kom hem men inte det. då ligger syrran och hennes kompis i mitt rum! så det fick bli tv och dator istället. fått massa bra låttips så sitter och lyssnar för fullt nu =)

Ikväll blir det att dra till Granö och vara där till fredag. trevligttrevligt :)

hello you

Ikväll kom josse hit, vi spelade lite kort, snackade och såg televisioon.trevligttrevligt =) DYNGVÄDER ute, känner typ hur huset flyttar på sig pga blåsten. inte kul. nåt annat som inte heller är kul är att vi har dans imorgon. känns ganska otaggat som vanligt.. Men imorgonkväll blir det iallafall Cardiomuskel och core, eller hur sandroo? =) det är däremot kul!

Nu taggar jag annandag jul, jag och jens har bestämmt att vi ska ha annandagsjulfest då så det blir asbra ;D


Kan hon komma hem så jag kan gå och soova... :O :P


partyyy

Fest på Nydala igår. det var roligt med lite nytt trevligt folk ! =) min högerhand är typ fortfarande lite svullen och sårig och svider men det går ööver. Dansande på bord, bastu, slå på burken, slå på fingrarna osv . riktigt kul var det! =)

Idag har jag varit på Body pump express och sen spinning express. På spinningen höll jag seriöst på att dö. Det var så sjuukt jobbigt! :O iofs hade jag bara ätit lite frukt innan men. åh gud. jobbigt!

Nu ska jag gå och laga maaat. harehaj!


wiiiiiie

Friskvårdsdagen på iksu var sjukt kul! =) gick till sjukhuset på 8 minuter (lotta sa att det tog 15-20 min) och tog sen trebussen hem. hämtade grejer och for sen till Tavelsjö. Vi åt aaasstark kyckling och makaroner, sen fettade vi som vanligt. Chokladpudding med vindruvor i. mmh! Satt uppe till typ ett för att göra kalligrafi och rättskunskap men ändå är inget helt klart än!

Redovisning idag också, kommer gå skit eftersom det inte heller är klart. Måste snacka med min grupp då dom kommer till skolan.. Men det ska nog gå att lösa på nåt sätt :) 
Rättskunskapsprov och sen slutar jag. Tanken var ju att jag skulle dra ner på stan, köpa en kofta osv men pga vädret (typ storm) så känns det inte så taggande... 

Senare drar vi till Tavelsjö för förfest och åker sen med Jonzza till festen. Hoppas på mycket Trevligt folk så det blir nog bara braa :D

Have a nice dayyyy :) !


wednesdaaay

skön dag. sovmorgon, tvåbussen hem :) greejjjt!
Dagen har ungefär gått ut på att leta fakta om överviktiga killar och liknande men nu har vi kommit fram till att det går fortare att använda sig av egna erfarenheter. så det blir att skriva sånt ikväll, göra rättskunskap och kalligrafi med Sandra i lägenheten (typ vårat andra hem)

Imorgon blir det iksu eftersom vi har Friskvårdsvecka
Afro
Beachvolley
Föreläsning
Spinning
slutar två så det blir sköön dag med :) sen hem och plugga inför rättskunskapsprovet som säkert kommer vara hur svårt som heelst :/ men jag skkkaaaa ha vg på det!

nu ska jag packa och fixa för ikväll/imorgon. harehaj!

pizza på Sandra

"sovmorgon" imorse, råkade sova liite för länge så det blev 9bussen idag :P Känner att jag börjar ta lite för många senare bussar nu.. Men är så sjukt less på skolan så jag orkar inte bry mig så mycket.
Hade rättskunskap (tagga prov på fredag..) , lunch soppa och bröd. Sen historia. Powerpoint som vanligt! Fattar han inte att man inte orkar sitta och lyssna på hans prat 70 minuter? aja, efter det matte. Fick tillbaka proven, jag hade näästan ett rätt ;D  sen hade vi innebandy på idrotten, det var askul! =) Sen fyrabussen hem, saknades två säten framför Oskar och Josse så jag satt på golvet. Det var rätt chiill ;D

Nu ska jag kolla på Thomas powerpoints och plugga in det, sen svara på massa rättskunskapsfrågor till provet, försöka komma på hur jag ska göra psykologin utan bok, sen träna lite kalligrafi. Har veckan ut på mig att lämna in både rotunda och textur. Kommer ju inte blir bra kan jag loova. Har bara börjat lite på rotunda såå.. :/
Sen blir det att se Desperate Housewives, läsa lite ur boken "Som jag vill vara" eller hur den heter. ASBRA. jag låg uppe typ två timmar igårkväll bara för att jag inte kunde lägga ifrån mig den..

nä nu måste jag plugga.. inte kul alls,

Over-rated

Koftan var typ en storlek för stor så jag skulle ändå vilja sy in den, men det kommer aldrig blii.. aja , får se hure blir.

Snart drar vi till Tavelsjö i alla fall, äter middag och säkert tårta osv också ;) göödans! Sen kommer Sandra förbi och hämtar nyckeln till lägenheten så ska hon typ sitta där och plugga hela kvällen, kul.. ;)
Sen ska vi sova i sköönsängen och imorgon slutar vi 12! Nice!

Nä, nu ska jag göra mig klar för att fara. haade:)


Rut m.fl

Fredags var vi bara i Granö och tog det lugnt, spelade kort och så. trevligttrevligt :)
Lördags for vi till Skellefteå, gick på stan där. Jag hittade ääntligen en stickad kofta på Rut m.fl (ganska passande namn där ;) ) Senare for vi och åt på en grekisk restaurang och efter det så for vi och såg hockey, Skellfeteå mot Luleå. 4-1 ! :)
Sen åkte vi hem till Granö igen, astrött. Men sen satte vi oss och spelade 500 ett tag.

Nu ska vi fara. jag ska nog till T-sjö duscha osv sen blire födelsedagsmiddag hos mormor och morfar  som fyller 61 imorgon =)

haree!


we're in heaven

Måndagen mycket slapp, hade sovmorgon men missade bussen så jag stannade hemma hela dagen istället :) skönt! Var duktigt och gjorde massa kalligrafi, rätskunskap, historia och sen var jag ute och fotade lite höstbilder=) =)

På kvällen så tog jag bussen till Picturelake och efter en timme eller så så kom Sandra dit också :) Vi chillade lite sen gick vi och la oss i sköönsängen ;D

Idag var vi duktiga och tog oss till skolan i tid, hade repetition för Hamlet (som vi ska uppträda på engelska för massa klasser imorgon i aulan) och senare hade vi matteprov. Jag gjorde mitt på 10 minuter, sen tog jag 13.45 bussen hem, deeet är härligt!

har varit ute och sprungit idag också, känner mig ganska duktig faktiskt, sen blev det duschen och kl 21.00 blir det att se DH och äta fruktsallaad :)

Någon som styr fest på fredag? taggar nåt iaf, orkar inte bara vara hemma :P

hare bra levertran (?) hejdå

Helgen=)

Fredags var jag, mamma och mormor här hemma och åt mat och såg idol, mysigtmysigt :) Åt fruktsallad med vaniljyoghurt, bara gott!

Lördags gick jag på stan ett tag, har fortfarande inte hittat en stickad kofta :( Efter ett tag kom Sandra och vi träffade sen Martina och Joella. K 15.20 tog jag och Sandra bussen till Robertsfors, sen gick vi hem till Malin och bakade en cheesecake då vi kom fram :) Då Marre och Emelie kommit så blev det potatisgratäng och kyckling, och till efterrätt Emelies chokladtårta. not bad! Var ute och gick lite sen såg vi Dead silence som jag kom på att jag redan sett för några år sedan. Men den var ganska bra ändå :P Sen åt vi cheesecake och började se BarnhemmetMen det sög för då vi började se så fattade vi inte så mycket, sen efter typ halva filmen så började den som ta slut osv. Sen såg vi att vi hade sett del två! Så vi hade ju missat första halvan av filmen, LYCKAT! Då var den filmen förstörd så vi orkade inte se del ett så istället satt vi och kollade på gamla PDOLbilder (ÅH VAD JAG SAKNAR DET) och lite annat, ganksa kul ;P
vid typ två på natten skulle vi se en till film, kunde inte alls enas om vilken film vi skulle se men till slut blev det iaf Step up 2 the streets.  och ÅÅh så snygg Chase Collins är!
 


Söndag åkte jag och Sandra hem från robban, for på dansen som faktiskt börjar bli lite roligare :P och efter det så träffade jag pappa, Ruth, Thomas, Coffe och Jesper så vi gick på stan ett tag, fikade lite och sen for vi och bowlade. haha och jag vann ju ganska överlägset också ;) Men det var kul. borde göras oftareee :) Sen for vi på "Grejtan" och åt friterad kyckling, ris och sötsursås. MMh!


Wake up to the real world

Dagen började med att jag försov mig så det blev en senare buss. skönt :P
Kalligrafi 25 minuter eftersom jag kom liiite sent ;P
Aerobics på gruppträningen, askul :D
Lunch; korvsås och pasta,gööda!
sen hade vi ingen lärare på svenskan
och vi fick hemuppgift på rättskunskapen så jag slutade alltså 11.50 idag, inte tråkigt alls :D
Såå jag gick till stan, köpte ett par örhängen och en hårspray sen tog jag tvåbussen hem.

Ikväll blir det att vara hemma och ta det lugnt ( och inte äta onyttigheter!) sen imorgon bär det av till Robertsfors för middag, fett och skräckfilmer med tjejorna=)
Söndag blire streetfunk som vanligt, och efter det ska typ jag och pappa hitta på nåt, middag, bowla eller liknande. trevligt trevligt :)


How Do You Do?

Har varit ganska duktig ikväll =) skickat in både tingsrättsbesöket och barnkonventionen. Sen har jag skrivit lite på träningsprogrammet också. MEN jag blir sååå sur på datorn, jag lovar att jag har säkert varit tvungen att stänga av den kanskee.. 8 gånger? Drygt äre i alla fall!

plugg:
kalligrafi - gotisk textur, rotunda, anfang, födelsedagskort, fruktfatet
Historia fortfarande - instuderingsfrågorna (ännu fler) + Digerdöden, bara för att lärarkandidaten inte hann gå igenom det!

Ikväll gjorde jag blåbärspannkakor också, det var faktiskt ganska svårt och söligt men gott blev det! =) Börjar tycka det är ganska kul att laga mat, är kanske för att jag och sandra lagar ganska ofta nu för tiden :P Om det inte blir fest imorgon så tror jag faktiskt jag lagar middagen imorgon med ;D

Uppdaterat bilddagboken också, hade inte lagt in bilder sen 13 augusti så det blev några stycken nu att lägga in :P Måste bli liite mer aktiv där tror jag. ;D

Thank you for the venom

USA resan blev inställd, kanske åker i Mars någon gång istället. Hoppas hoppas!

Plugg:
Rättskunskap - tingsrättsbesök, barnkonventionen
Svenska- ärlighetstal
Idrott - träningsprogrammet
Kalligrafi - inlämningsuppgifter
Historia - inlämningsfrågorna


The jetset life is gonna kill

festen i fredags började med att vi gick på obs och köpte en present. Kl 20.00 sa vi att "vi kommer snart.." sen började vi gå.. och gå och gå och gå... Kom fram runt 22.30! var man lite less på gå då kanske?! var då ingen som var på partyhumör iaf. förutom Malin och Linus kanske.  Men det gick snabbt över då vi kommit fram ;D det var riktigt roligt :D åkte hem med min morbrors tjej hem till sandra där jag och Marre tog Sandras säng. (hehe förlåt)


Lördags var Jag Sandra Malin Marre och Emelie och kollade på Özz, Soran, Måns Möller och Björn :) Hahahah myyycket skratt! :D


Söndags for jag och Sandra på dansen och efter det for vi hem till henne och bara tog det lugnt, duschade, tränade lite och sen satt vid datorn och försökte förstå oss på det där med att designa bloggen, men det gåår inte!
Senare på kvällen for vi till USM på cardiomuskel och Core, sen hem till pappas lägenhet i Tsjö. =)


Idag var vi lediga pga. utvecklingssamtal så jag har gjort lite kalligrafi och sen kl 15.00 for jag och pappa till skolan, fick höra att jag borde satsa på VG i rättskunskap, blev lite förvånad där eftersom jag inte tycker att jag fattar så mycket av det. men jaa, man kan ju alltid försöka :P

ikväll har jag varit duktig och tvättat två tvättmaskiner och städat lite i mitt rum. Det är så skönt då det är nystädat, mörkt ute, tänt alla ljus i rummet, mysiga lampor osv. åhh :)

Just live your life

Två dagar i lägenheten med Sandra,  har varit asnaajs! goomat, missat bussar och KYCKLINGPARTY!

Ikväll blir det tacos med Martina, Joella, Sandra och Marre :) göödans! Sen efter det drar jag och Marre på fest! Wohoo! :D

och imorgon ska vi och se Björn Gustavsson! Har typ taggat sen före sommarn, men nu äntligen! =) hoppas på myycket skratt där! ;D

Nä nu blir det att röka lite vaattenpipa då Marre kommer hit. De e Najzzz

hare haaj, kanin delfin

RSS 2.0