Million miles away

niobussen till skolan, sov nästan hela vägen känns det som. skönt men drygt ändå, hatar att sova på bussar ;D
sen NK, tråktråktråk. Elevhandledartid då vi snackade om klassresa utomlands.. skulle ändå vara kul men skulle inte ha kvar några pengar alls då jag kommer hem ,och det känns inte lika kul.. =/ får se hur det blir.
sen vare iaf kycklingwook och jasminris till lunch. asgott! då vi käkat satte vi oss och skrev projektplanen sen åkte jag hem med pappa. stannade i hissjö och lämnade/hämtade saker och nu sitter jag i vindeln

Känner att jag vääldigt gärna skulle vilja ha massage just nu,, sen sova. skulle vara sjukt sköönt! tror jag ska vara snäll och tömma diskmaskinen och sen gå och sova ett tag..
haha det här måste ju vara det tråkigaste inlägget jag skrivit på länge men ja, jag är inte på speciellt kul humör alls. nä nu ska jag sluta. hare bra!

Just a little bit

eftersom vi hade sovmorgon och kunde ta 9.55 bussen så tänkte jag och Emelie ut och fota för våran bildberättelse, men det  var väl lättare sagt än gjort då man låg i sängen och drog sig. hur skönt som helst ;D så vi får ta fotningen någon annan dag istället haha
iaf så hade jag typ 1,5 lektioner sen åkte jag hem med trebussen. Höll på somna heela tiden. asdrygt! aja, då jag hoppat av bussen osv så träffade jag på Ruth och Jesper så vi gick in på Konsum och handlade lite sen for vi hem, fixade middag och åt det sen har jag mest suttit vid datorn och tvn och tagit det luugnt :)
Imorgon blir det halv 9 bussen till skolan och sen får jag se vilken det blir tillbaka, har ju projektarbete sista och då ska btw projektplanen in! ;O jag och eve måste skriva den också.. aja det fixar siiig.

 Nuuu ska jag sova, godnatt!


Party Up!

Tänkte lägga in lite bilder sen i lördags. blev inte så jättemånga från Krogenkrogen men lite från förfesten iaf ;)
Var ju hos Jonzza först. Jag, Sandra, Erik, Jonzza, Sofia, Anka, Gustav, Nyström, Olivia, Fredde :) Sen cyklade/gick/åkte vi buss till Ålidhemcentrum och Krogenkrogen:) det blev först en Dagens drink, sen shotade vi tequila, drack lite fler drinkar, dansade, träffade lite nytt folk osv. Sen gick jag och Sandra därifrån till Teg. i högklackat/sockar. stannade och köpte en rullkebab öst på stan sen fortsatte vi att gååå. Kom fram till Jonzza och var där ett tag sen hämtade mamma oss :P











På söndagen sov jag till kvart i två. Sen kom mormor och morfar och hälsade på så vi satt och snackade, såg Playa Del Sol osv ;) haha. trevligt trevligt=)

Idag så kom vi till skolan 8.20 eftersom vi skulle ha foto-film-text. Jag Emelie och Sandra hade tänkt redovisa vårat självporträtt också. MEN då kommer det nån annan tant och berättar att Jeanette är sjuk sååå vi har alltså suttit och gjort typ ingenting från 8.20-11.35 då våran nästa lektion började. KUL.
Tog iaf 13.45 bussen hem sen har jag bara suttit här och chillat. Ska till Vindeln lite senare. Pappa Ruth och Jesper är i stan nu så jag (och kanske syrran) åker med på vägen tillbaka till Vindeln :)

Måste bara skriva att det har snöat i Vindeln idag! :O

 sen haglade/regnade och blåste det sjukt mkt här i Hissjö också. Hatar sånt äckelvädeer!


When the time's right

orkar inte att jag vaknade halv 8 på en lördag! Kul!... aja, blir att ligga i sängen och bygga upp min farm i Farmville ;)


What hurts the most

Hajken måste nog varit det värsta jag varit med om på länge. Cyklade från Östra till Skravelsjö. typ en mil alltså. ditvägen var väl ungefär baara uppförsbackar och askallt. Då vi kom dit så gjorde vi mat, som inte blev speciellt lyckad. frös hela tiden. Sen skulle vi tydligen leka kurragömma. Aldrig i livet. Jag var sjukt otaggad. Så jag Sandra Eve Nina Fanny satt i eldstugan och snackade istället.
Som tur var så var hemvägen myycket enklare! den tog typ 20 min ist för ditvägen som gick på kanske 50 min . :P
aja, inte kul dag iallafaaall.
Då jag kom hem till Vindeln så fortsatte jag ju med mitt ps-arbete. drygtdrygtdrygt. Men det blev klart iaf!
Sen idag så tog jag sovmorgon (=20 min försent till svenskan) menmen. Sen äckelnaturkunskap och efter det Foto. blev inte ens att vi redovisade bilden idag :P menmen.
Nu ska iaf jag och Emelie göra en bildberättelse på Movie Maker. Blir nog kul! tänkte ta typ olika naturbilder men måste bara komma på hur  vi ska få allt till en berättelse.. det lööser sig!

Ikväll hade vi egenligen tänkt dra ihop en tjejkväll, men då allt blev så sent planerat osvosv så drog jag hem ist. Då jag kom hem med trebussen så la jag mig vid tvn, tror jag sov iaf en timme :P asskönt. Då jag vaknade kom mamma med rullkebab åt mig, haha mmmh! Sen cyklade jag och syrran till affären och köpte cheeseballs och jordgubbssnören! Har sen mest varit uppe i mitt rum, provat en sminkning, fotat lite och lyssnat på musik=) Sen vid nio så började jag mamma och syrran se Slumdog Millionaire. Till filmen så blev det lite snaacks. och det var verkligen hur länge sen som helst jag åt snören. hah. då jag var liten så knöt jag alltid ihop dom till en stor knut och åt den. sjukt gott vare iaf!

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Tidigt, jagvet. Men ganska skönt. Har inte sovit i en riktig säng sen i lördags ;D bara legat i soffan eller på en madrass i Vindeln ju :P Men det ska det bli ändring på snart! Pappa ska bara få tag på en snickare som kan täta (?) väggarna osv sen ska vi börja tapetsera och fixa i ett rum där som blir typ mitt och emelies=) Asnaaajjjzzz !




closer

Var ju på bio ikväll. Hade tänkt se Prinsessa men den visades för tidigt så det fick bli någon film som hette Looking for Eric, hahah fail.. Men den var ändå inte sååå dålig ;D aja.

Kom hem för inte så länge sen. Har skördat min farm på farmville (hahaha) och tänkte ta tag i photoshop igen.. Vet inte om jag orkar. Men jag borde verkligeeen.

Nä, tror det blir en snabbdusch sen fixa iordning lite för imorgon. Cykla till Röbäck på en dagshajk med klassen. wohooo! ..=/

Krogen på löööördaaag!

nu sitter vi på skolan och taggar lördag!!
Krogenkrogen - 70 kr inträde, gratis garderob, happy hour 22-23, drinkar för 49 , öl 29. R&N, HIP HOP MUSIK OCH TVÅ DANSGOLV! ÅÅÅH  DET KOMMER INTE BLI TRÅKIGT!! :D


Smooth Criminal

Är i Vindeln fortfarande. Sitter med mitt självporträtt i Photoshop..  försökte igår men jag orkade inte så det blev ingen redovisning idag iaf :P Ska göra den klar till på fredag istället. Har då kommit en liten bit iaf så det känns bra :P

imorgon har vi idrottsmedicin sen projektarbete. Vet inte riktigt vad jag och Eve ska göra då? Leta reda på massageutlärning på internet kanske? äh jag får se.  Annars kan man ju alltid ta en tidigare buss hem =) måste ju sitta med ps hela veckan tyyyp.

Men imorgon ska iaf jag, syrran, coffe, jesper, pappa och ruth på bio=) Blir Prinsessa för mig och Emelie. pappa och ruth ska se the ugly truth (andra gången för pappa:P ) och sen coffe & jesper vet jag inte riktigt ;D man får se vad man vill typ ;P

Hade tänkt se Idol nu också, men då funkar tydligen inte 4an... =/ lyckaaaat. Neehhhhh.

Orkar inte sitta här längre, hare!

Don't give up... You will make it

lördags gjorde jag ingenting. Gick bara runt hemma och var less osvosv..

Idag fyllde iaf min kusin Linus 6 år så vi for dit och firade han=) var där några timmar, sen hem och käkade lite middag. kollade på gamla bilder från stationära datorn. hah så kuuul!=) Sen tog jag och syrran bussen 20.15 till Vindeln så vi kom hit ca 21.00 ikväll. Sen har vi mest suttit framför tvn och pratat med pappa och ruth osv :) Tänkte bo här några dagar iaf.. Blir att äta nån sorts kantarellgryta eller så till middag imorgon. Spännande! Har typ aldrig ätit nåt sånt förut ;D

Sen måste jag göra mitt självporträtt på photoshop imorgon också.. Ska tydligen redovisas på tisdag.. :S Känns mindre bra.. aja, nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!



Sista Sommardroskan!

Förfestade hos Jonzza på teg. Började gå mot droskan vid halv tio. träffade trevligt folk i kön på väg in, mycket dans =svettigt, lite goda drinkar, satt ute i regnet på uteserveringen och svalkade sig. Träffade folk man kände/bekanta osv.  Det var faktiskt riktigt roligt där ett tag! På slutet blev det inte alls lika kul. känns som det försvann folk eller nåt. jag vet inte riktigt vad som hände men. Så jag ringde mamma för skjuts så körde hon först hem sandra sen drog vi hem till Hissjö och nu sitter jag i sängen med datorn, popcorn, oboy och tända ljus. Mysigt! =) 

Naturkunskap B

Sitter på NK lektion nu, snackar om luft osv... inte kul nee.
Om ca 50 minuter har jag och Sandra prov. satt uppe och pluggade igår kväll efter vi hälsat på jonzza ett tag och kollat på Idol. :)
haha hur bra det gick vet jag inte. vi var övertrötta och flummiga ;D men nä det går nog bra idag =P

På lunchen gick jag eve och sara upp till Berghem och käkade pizza . asgoooott:) ! Liite onyttigt men det är ju fredag;)

Tar nog tvåbussen hem och börjar fixa mig osv, sen halv 6 bussen tillbaka till stan. Ska möta Sandra och Martina sen blir det förfest någonstans (hos Jonzza eller Sandra) sen drar vi till Droskan! :D Var riktigt länge sen jag var där så jag taggar! sen är det ju sista gången för i år så förhoppningsvis är det myycket trevligt folk där!

Nä nu ska jag återgå till lektionen, hareee

 


Ser den lite god ut kanske!?


Baby we can do it

Friluftsdagen var faktiskt helt OK! Förutom att det var aaskallt osv men ändå . jag är nöjd=)  Drog hem och somnade på soffan typ två timmar. sen blev det en snabbdusch innan pappa hämtade mig och drog till Vindeln. Såg Idol från Umeå juu=) sen ut på byn ett litet tag..

Nu sitter jag och väntar på att Sandra och Marre ska sluta. Då drar vi till stan och käkar på Subway! sen drar jag och sandra hem till henne och pluggar massa...
aja nu slutade dom. hare!

what can I say, what can I do..

Ligger i sängen nu och ska snart sova. tänkte bara skriva lite..

For ju på bio ikväll och såg the ugly truth . Riktigt bra film faktiskt, se den! Då den var slut så for jag pappa och coffe till Vindeln efter vi släppt av Emelie i Hissjoeee. Jag och Coffe var ute på byn och träffade lite folk osv. Ganska kul=)

Imorgon blir det att gå upp 05.45, kuuuul =( Sen ska jag träffa Amanda, Stina och Emelie W från klassen vid halv nio för att hämta lite grejer för friluftsdagen. Ska stå vid station 4, på nån parkering vid mariedal/mariehem och typ hålla lekar för ettorna som ska gå runt. Känner iinte taggen då jag inte har kunnat förbereda mig nånting på vad man ska säga heller. Kom på typ igår hur vi skulle räkna poängen och lägga upp allt men ofta jag kommer ihåg allt sånt :P hehe åååh.. jaja får se hur det går.

nä nuu ska jag sova. Godnatt!



Act like you know

Har varit hemma idag för att typ vila upp mig. Kände mig astrött och sjuk igår så =/
Mest legat och lekt med photoshop :P Gick och duschade och gjorde mig klar för ett tag sen och nu har coffe kommit hit så vi sitter med en dator var och chillar :) Emelie kommer hem om typ 20 min sen blire väl att göra nån middag och sen kommer pappa och hämtar oss vid 5 för att dra till bion! Ska se The Ugly Truth. Sen åker vi till Vindeln och sover där =D


Shake it

i lördags så gjorde jag inte så mkt först. Vid 13.30 började jag fixa mig för kvällen, tagga med musik osv! Tog 16.40bussen till stan. sen lokalbuss itll grisbacka där sandra, marre, malin och linus var i hans lägenhet. sen kom john/johan(?) , eve och mattias dit också. spelade lite GH osv :)

Vid 19.30 gick alla till West Side pizzerian och käkade, sen buss till stan och gick sen till jonzzas inflyttningsfest på Teg!= )

Det var riktigt roligt! Förutom att det blev sjukt varmt med runt 25 pers nere i hans tvåa i källaren och många dansade osv. haha usch, bara jobbigt ;D

Grannen där var ju hur skön som helst! typ 54 årig gubbe som kom och festade med oss haha, bjöd på vin och grejer :P

iaf så sov jag där. vaknade vid 9 och låg och snackade med jonzza och fredde ett tag, sen drog vi och köpte mat på coop, såg Boat Trip och American Pie the wedding. Städade lite åt honom sen fick jag hämtning av pappa :P 

Följde med han och Ruth på stan ett tag. Åt blåbärsmjukglass, förmodligen årets sista :P men dom är så sjuukt goda!  iaf så köpte jag också ett lila nagellack och Avril Lavignes nya partym=)

Kom hem runt 16.00, sen har jag bara legat och sett på tv, sovit lite , sen suttit vid datorn tills nu :P
Ska bara lägga upp bilderna sen gå och lägga miiig
Godnatt!




















Bump in the road

efter skolan for jag mamma och syrran på öb. köpte lite godis och sen köpte jag en helkroppsspegel med guldram också=)
Så då vi kom hem käkade vi pizzaa, sen har jag itne gjort så mkt ikväll. Fixat lite här hemma typ. Städat lite, satt upp spegeln, osv. Såg nån film på ettan med mamma också. Sen suttit vid datorn med musik såklaart hehe

nä jag ska sova nu fakitskt.. Får hoppas på en bättre dag imorgon!.. Godnatt.


Fuck livet

Kan du inte bara försöka? För våran skull...


Drop it down low

kändes sjuukt skönt att kunna sova till halv tio på en skoldag! hade bara en lektion sen 2timmars lunch så vi käkade pannkaka sen drog jag sandra marre och eve till sandra och chillade där ett tag med MTV osv:) Tillbaka till skolan för en småföretagande lektion där det kom nån från UF och pratade. Slutade typ 15.10 sen gick jag till stan. bytte ett par tights osv sen blev det 4bussen heeem.

Min körlärare ringde förresten idag också och undrade typ när jag skulle börja köra igen ;D måste bara plugga på teorin så jag kommer ifatt det med körningen.. dryygt.

och på lördag ska Jonzza ha inflyttningsfest på Teg så det taggar vii :D hah

Nu har jag iaf ätit middag, läst lite bloggar osv och ska ta tag i pluggandet... inte kuuul men måste göras. Hare!

PARTYYY

we belong together, like the open seas and shores

Har varken gått promenad eller pluggat ikväll. duktigt, nja. Har iaf tvättat lite kläder:P Annars har jag mest gått runt i mina nya skor och leggings ikväll, suttit vid tvn osvosv. chillat. =)

Börjar klockan 11 imorgon, aweesooomeeee! Har svenska då, sen lunch i två timmar ungefär. Sen Småföretagande. ska ju planera och fixa osv för mitt, Nina och Antons lilla företag! hah. det blir nog kuul

Sen då jag kommer hem så MÅSTE jag ta tag i fotopluggandet. Har prov i det sista lektionen på fredag så ;D hehe..


6/10-07


Fallen Leaves

Slutade runt halv två idag så jag drog ner till stan och träffade Josse. Sen gick vi till skopunkten för jag tänkte ju köpa lite nya skor ;D blev ett par svarta lite högre tygskor, beigea (?) uggs, och svarta typ ankelboots :) Kändes hur värt som helst, eftersom det var 3 betala för två. så tre par skor gick på 498 spänn :D woho! hah

aja, så ikväll blir det iaf att plugga lite, har fotoprov på fredag så.. Sen kanske jag och Josse går en promenad runt sjön. Får se hur jag känner mig sen. fortf sjuk juuu=/


Här är lite partybilder sen i fredags förresten:)















niiighhhttttt

drog hem från skolan med 2bussen, såg lite topmodel, somnade i soffan, käkade middag, dator, städade mitt rum, la mig i sängen och har sett massa avsnitt av 10 things I hate about you. blir väl att sova snart tror jag. Har varit sjukt trött hela dagen faktiskt..
orkar inte skriva mer så, godnatt.

jo juste. Provade studentmössorna och lite grejer idag! haha sjukt så vi taggar studenten nuuuu :D
beställde studentmössan, ett champagneglas, kapsylöppnare, mjukiströja, tuta(för att leva om så mkt som möjligt på flaket;) ) och en guldpenna (för att skriva hälsningar i mössorna). sen står det Student 2010 på alla grejer ungefär också.
nicenicenice! = )


Just smile back

Tog iaf bussen till Vindeln ikv. Mötte upp Coffe och drog på ICA för att köpa lite godis. sen gick vi uppför backen (asjobbig..) hem och såg film. Crank och sen Crank 2. haha sjuka filmer alltså...

Nu blire iaf sängen. eller ja, soffan för min del :P
Ösregnar ute så blir ju kul att ligga och lyssna på det. Nä. inte så värst. Hoppas bara det slutat till imorgon då jag ska gå ner till bussen. Som för övrigt går 40 min tidigare härifrån alltså 06.55 typ ? dryyyygt!

Aja, Godnatt!


hahaha, han är ganska söt som tjej va? ;D "Crissie"


Say my name

asslappt med skolan idag, (som vanligt;) ) slutade typ halv 12 sen drog jag till stan ett tag och sen 13.10 bussen hem:)

Blir kanske att dra till Vindeln ikväll om typ 50 min :P Var riktigt länge sen jag var där så ! =)


Million Miles Away

Festen i fredags var riktigt rolig faktiskt! =)
haha fast det började väl inte så bra. Skulle ta bussen dit, men då svängde den av flera km innan där vi skulle av så fick stå och vänta vid vägen läänge innan Eve som höll i festen kom och hämtade oss.. Men annars var det bara kul=) Dansade, satt uppe i soffan med folk, vissa bastade, sprang till toan lite då och då, och höll på dö då någon spökade för mig och eve  ,hahaha låg typ på golvet och krälade ;D
Sen sjöng vi för Eve då alla hade fått en drink var. Sjukt god var den! :O mmmh!
Ringde iaf taxiHans vid halv tre för hämtning så då följde marre och eve med hem till mig. vi gjorde korv och pommes och käkade det, tänkte efterfesta med oskar osv men det blev inget av. så vi gick väl och la oss vid 4-halv 5 :P
Bilder kommer senare.:)

Lördags så drog Marre och Eve med 10.50 bussen. sen åkte jag mamma och syrran till Flurkmark för att fira min moster som fyllde år :) blev massa fika och sen kollade vi på en video vi spelat in för fleera år sen. alltså HAHAHAH så jag och min syrra såg ut och betedde oss ;D hahahahha guuud!
Drog hem vid typ 5 ? sen for jag och mamma tillbaka dit vid 9 och såg Män som hatar kvinnor med kicki och peter. Var väl sådär.. helt okej iaf:P

sen idag har jag inte gjkort nånting nästan. legat och kollat på OC mest. det är ju hur bra som helst!=)
Sen vid 8 for jag och pappa ut och älgspanade lite..

juste, här är bilder från förra lördagen på Great Eastern:)


Eve och Marre

Jag och Sandra

Navelpiercing!

Nu har jag och Sandra varit och piercat naveln! Var gaanska nervöst innan! ;O och ja, det gjorde ooont. Men gick som bra ändå :P :)
Köpte ett smycke som är lite bättre, så allt gick på 550 kr.
Då det var klart så for jag till Ida och hängde ett tag. Spelade lite kort med henne och Daniel, fikade osv =)

Nu har jag just tagit en dusch , ska bara fixa lite och sen gå och lägga mig. Godnatt!=)

Typ en sån som jag har=)


shake down

sitter hos sandra nu. Har ätit sjukt god middag, kyckling, ris och beasås! mmmh! =)
 Nu håller vi på med våran bildanalys. sen drar vi ner mot stan.. kommer bli spännandeeee ;) :O haha=)

Day N' Nite

i fredags var jag på fest hos Linus utanför Sävar. Jag, Ida, Marre, Eve, Nina, Sofia, Lukas, Linus, Micke, Pär, Jonte, Alle, Jim, osv osv, vi blev kasnke runt 25 pers? =) Var riktigt roligt iaf!

Dagen efter blev det att chilla där ett tag sen åkte jag hem till Sandra. Efter ett tag kom även Eve och Marre dit. Så vi gick på Coop och köpte morötter,gurka, dipp, tortillachips och guacamole :) sen drog vi ner till hennes bastu. Bastade, la ansiktsmask, hårinpackning, så vi kände oss fräscha igen ;D

Efter det så körde vi mopparna till Great Eastern. Vi åt deras buffé dom har där. blir att man tar råa grönsaker, kött, nudlar och såna saker, sen steker dom det medans man ser på. gott vare iaf:)
Körde tillbaka till Sandra. gjorde iordning morötterna, dippen och det där sen la vi oss i sängen och såg film, Bloody Mary och Babysitter Wanted. Ingen var väl speciellt hemsk, men båda var ändå braa. ;D
Då dom var slut var väl kl typ 02 så jag tog moppen och körde hem till Hissjöö.

Söndagen blev det inte alls mkt gjort. sov länge, sen blev det bara chill vid tv/dator och sånt..

måndag efter skolan åkte jag till ida, vi hade inte så mkt att göra så drog till sf och kollade på nyaste harry potterfilmen. fakiskt asbra enligt mig iaf:P

tisdag slutade vi 10.00 såååå vi drog till stan, jag sandra marre eve. gick runt lite, sen satte vi oss på Mias och käkade lunch. då kom malin och joinade också. sen gick vi och fixade en sak och efter det drog alla hem till sig.

har också gjort bort Eng B nationella listening & Reading måndag och tisdag så det känns bra. Först trodde jag ju inte ens att jag var anmäld (= IG i engelska..) men som tur var hade Anita gjort det åt mig ;D

Imorgon blir det iaf skola. lång lunch som vanligt, får se om det blir lite skolarbeten då eller ba chill. Sen drar jag hem till Sandra och så ska vi göra fotoanalysen klar. Efter det så drar vi in till stan och fixar en grej.  VI är taggade :D har velat flera år nu så det måste väl ändå vara daags ! fast lite ångest känner jag nästan ;D
haha kommer bli hemskt :( närå. det går nog bra!

RSS 2.0