=)

ledig imorgon pga utvecklingssamtal, sköönt! jag och Sandra ska bo i pappas lägenhet till tors, springa, plugga lite och chilledilla =)

Nu ska jag ta moppen till "LLM" och hälsa på idislarNN. hare bra!


Never Back Down

Festen hos Jonzza var askul! sing star, dans, trevligt folk osvosv :D Det blev då riktigt lyckat! :)

Idag skippade jag dansen och har istället sett film, Never Back Down. Handlar om snygga killar som fightas ungefär ;) sevärd film i alla fall =)

Ikväll blir det nog att fara och träna, Cardiomuskel och core. NICE!



Here for the party!

Mirrors var aasbra! om man gillar skräckfilmer så ska man absolut se den :D

Igår hade vi kursprov i svenska, tror iinte det blev så bra men det får duga ;D Efter det så for jag och Sandra och kollade på den nya affären D&D "de å de" , men det var sjuuukt dyrt :/  Sandra köpte då en rosa boll på Intersport för 1 krona haha :D Sen gick vi på Obs och köpte Ben and Jerry glass, mmmhh! och godis (jag som har slutat med godis. duktigt.. :P ) såg lite  SATC och bara chillade, taggade osv ;D

Ikväll är det fest så nu tror jag att jag ska gå och se om jag kan laga plättar till middag kanske.. sen börja göra mig klar för ikväll, blir niiice :D Sandra, Malin, Marre och kanske Anka (och sandras pappa) kommer och hämtar mig vid 18.20 så ,
Ha en trevlig kväll allihopa! :)

Golddigger

Tänkte vara duktig och plugga ikväll;

historiafrågorna: Athens demokrati och Filosofen som diktare
kalligrafiuppgift: Cancellaresca
Rättskunskap: Tingsrättsbesök skrivuppgift
Svenska: kolla igenom Ärlighetshäftet

Imorgon typ kolla igenom Svenskan igen och på torsdag matte med pappa.. Känns liite onödigt då jag typ gett upp matten, men får hoppas att han kan förklara allt bra så jag fattar.

Imorgon blir det bio Mirrors typ, verkar i alla fall asbra!

Just lose it

händelserik dag idag, då jag körde moppe till skolan imorse såg jag en mosad.. katt? på vägen. uuusch:( sen då jag var i stan och körde skulle jag typ fixa till väskan på moppen eller nåt, och då var jag sååååå nära på köra in i ett vägräcke :O kunde typ dött, blev lite skakis där iaf!

Körde till tandläkaren, väntade ett tag. Det var inte idag jag hade tid. Så jag körde till skolan, vi hade engelska och letade kläder till Hamlet. Svenska, satt bara och snackade. Lunch pasta och skinksås! Kalligrafi,lämnade in Frakturuppgiften, fick sluta en timme tidigare för läraren skulle på nåt möte. Körde hem och såg den mosade katten vid vägen igen, och nu ska jag hitta en låttext till nästa kalligrafiuppgift sen göra maat :) ensam hemma till typ sju så det blir lugnt ikwääll

TAGGA TORSDAG OCH FREDAG! TJOHOO :D

"Ungelica Undersson"...


ursäkta det långa inlägget...

Blev en lugn helg för mig. I fredags var vi ett tag hos mormor och morfar. där var också mina tre (galna) kusiner, kul kul ;P Då vi kom hem så hade jag jäääättetråkigt, kände verkligen att jag borde ha farit på festen iallafall! Ida ringde vid elva, fick prata med Timo och Matilda ett tag också. Dom hade typ "fest" på röbäck och hade då roligare än mig iaf :P

Lördags for jag och mamma in till stan, skulle köpa batteri + batteriladdare till min gamla 90-tals bärbara dator. Gick in på OnOff. och hahah minen killen gjorde då jag tog upp datorn ur påsen! tror inte han var beredd på en sån där gammal dator..  men iaf så fanns det inte några tillbehör till Delldatorer så det sög. Efter vårat misslyckade besök där så for vi till Barnens Hus istället, köpte presenter till min kusin Linus som fyllde 5 år igår.

vid 14.00 körde vi dit och åt ormtårta, "ermiter" (ingen fattar vad det är men jag ska göra såna då jag fyller 18 haha ;D ) var där ett tag, blablaba orkar inte berätta allt. men sen på kvällen så for vi några st till Balder och åt tacobuffé/grillbuffé, mycket gott! =)  Kom hem, Sandra ringde och ville att jag skulle komma till stan, men hon ringde en timme för sent :/ Så istället så försökte jag och mormor förstå oss på Idolspelet men det var lite konstigt..

Idag var jag ensam på streetfunken för Sandra var nästan en Örjan. Och faktiskt så var det roligare den här gången! :) Dansade lite till Lady Gaga - Just Dance osvosv. :) Sen har jag klippt gräs, lagat mat, och skrivit kalligrafin som inte blev bra, jag visstere :( men den kanske får duga..  Nu ska jag duscha sen se Greek, asbra!


söndagar 19.00 på 5an!

fridaaaay!

sitter på Rättskunskap nu. Faktiskt är det ganska chill :) Håller på med typ lagar för barn osv.. slutar om 10 min, då ska vi gå till stan (om det inte regnar.) sen ta bussen hem. skönt!

Får se om det blir fest ikväll eller inte. Beror på lite grann men det skulle vara askul! jag taggar! :D


soovaaaaa...

blev inte att plugga matte med pappa idag eftersom jag hade viktigare skolarbete för mig. Har iaf gjort bort historiafrågorna. Nu blir det att läsa igenom anteckningar och kanske från boken till psykologiprovet imorgon och sen kl 20.00 blire idool.

Vet inte hur mycket mer skola jag orkar med snart. det suugeeer.

taggar iaf Björn Gustavsson 4 oktober!


goo goo dolls - iris

imorse hade jag kört halvvägs till stan med moppen då Sandra ringde och sa att hon och Marre inte orkade fara på friluftsdagen och gå typ två timmar runt nydala, och då blev inte jag heller så taggad såå jag for hem till Sandra. Vi var feta och bakade kladdkaka och såg sedan på P.S. I Love You. :)

Blev sugen på shoppa så Sandra ska bara tvätta håret sen drar vi till H&M och ska försöka hitta några fina kläder osv. måste köpa en ny mascara också.. Det blir bra :)

Då jag kommer hem tror jag att jag måste ta mod till mig och börja skriva kalligrafin på det fina papperet för att sen lämna in det.. Sen plugga psykologi och imorgon ska jag och pappa försöka oss på matten. Frågan är ju hur bra det kommer gå :P 

Ikväll blire Top Model kl 20.00 greaat :D



 hare bra!


onödigt att läsa det här. har tråkigt så skriver bara massa skit

viltskavsgryta till lunch. jag är huungrig! hann inte äta nån frukost så.. känns som det börjar bli ganska vanligt nu. inte bra! måste kliva upp tidigaree

sitter på skolan, har historia. men eftersom jag glömde skåpnyckeln så kan jag inte göra så mycket. vet inte om jag orkar fara på kalligrafin, har grejerna hemma.. menee ja. blir så mycket skolk då lektionen är två timmar.. borde kanske fara ändå. men skulle vara asskönt att fara hem tiidigt =) äh jag får se hur jag gör.

Taggar typ Hamlet på engelskan, känns ganska kul ändå! om vi får ha på oss typ utklädningskläder osv. eheheh.

Jag mååste göra matte. Kanske far till pappa ikväll och får hjälp. men frågan är ju om han kan sån här cpmatte. ser väl..  Sen bio nångång i veckan,. kulkul =)

nä nu måste jag kanske börja med historiafrågorna annars har jag ännu mer att göra då jag kommer hem. har bara ett litet problem. Jag har inte boken där man ska hitta svaren. så jaa det kommer väl bli att jag sitter här och gör ingenting
 
OCH JAG MÅSTE SÄGA ATT JAG TROR DOM HAR SPÄRRAT APBERGET PÅ SKOLAN! (varning för apbergetnörd där men tycker ändå det suger om det nu är så att det är spärrat..)

Talk you down

Var inte riktigt 50 pers på kassjö rave, hehe. men drog vi då det var som roligast, fast det är väl det man ska göra? Träffade iallafall två nya kompisar som går på samma skola så det var.. trevligt :P
Sen drog vi till Jespers stuga på Nydala, finns inte så mycket att berätta men det var helt okeej :)

Bakis idag men for ändå på dansen, lika kort som vanligt. 45 minuters lektion och typ 20 min går åt till att strecha, göra situps osv. Man hinner ju knappt dansa nåt innan det är slut. DÅLIGT!

Nu ska jag och Sandra dra till obs och köpa nåt sen sätta oss och plugga matte.. inte det roligaste kan jag lova!
hare haj.


taggad!

Japp, det blir rave ikväll, typ 50 pers! :D snart blire duschen, ska ta låååång tid på mig. 

Hit the floor

Body Pump och Spinning på IKSU idag med friskvårdstvåorna. Riktigt svettigt blev det :O men roligt vare! =)
 
Efter skolan följde jag med pappa på hans jobb, drack varm choklaad :) och sen for vi på Frasses och käkade. Det var riktigt treevligt =) Haha men det var liite pinsamt då han satt och skulle ta massa kort på mig.. aja jag överlevde ;P


Orkade inte ens äta upp ett miniskrov.. :P 

Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Sett  dom sista typ 6 avsnitten av Paradise Hotel :P Är ganska skönt att bara vara hemma och ta det lugnt ibland, men ändå känns det rätt tråkigt..

Rave imorgon? jag får se hur jag gör.. Skulle ändå vara kul! men nu tror jag att jag ska sova, eller nåt. Godnatt!

Träningsvärk!?

tog sovmorgon imorse, så jag kom till skolan vid kvart i tio. Då gick jag och Sandra och köpte kycklingmacka eftersom ingen av oss hade ätit någon frukost i morse :P Efter det så hade vi historia, idrott (fotboll, som jag inte var med på. Jag och Evelina gick till sjukhuset istället.) och sen psykologi. Alltså jag måste säga att det är ett av dom intressantaste ämnena vi har!

Efter skolan blev det stan, ÄNTLIGEN köpte jag en kalender. Sen gick vi till Träna och körde ett bodycombat-pass. En halvtimme efter det slutat så satt jag och Sandra i gymmet på USM. Körde lite övningar i "gynekologstolarna" och väntade på att Dancehall'en skulle börja. Och seriöst. Dancehall måste vara det roligaste som finns! Fattar inte att jag väntade så länge på att anmäla mig tills det var fullt :/ Blir att vänta till nästa termin ist och nöja sig med Streetfunk den här terminen :P
 
Nä nu måste jag göra lite svenska, barnlitteratur sen sova. Imorgon blir det IKSU och Team Cycling & Body Pump. :)

God Natt!


hallååå

sitter på svenskalektion nu. Ska skriva om barnlitteratur men jag fattar inte riktigt..  Har nyss haft gruppträning, det var jobbigt! :O och igår hade vi jogging på idrotten, lite tränad man borde bli ändå ; ) kanske tur att vi tränar så mycket eftersom hela våran klass älskar att fika. Nä nu taggar vi chokladkväll nångång snaart! :)

orkar inte FISKSOPPA till lunch idag! :(

Nuuu borde jag försöka göra svenskan, hejdå!

Disturbiaaaa...

Näe, så fort det ser svårt ut/går dåligt så funkar det inte längre. Jag behöver någon som hjälper mig! Hatar matte. Men jag har iallafall varit duktig och skickat in min historia om släktforskningen till Thomas.. tror jag ska försöka mig på kalligrafin, eller psykologin nu.. hare haaj

Talk you down

näe, det är bara börja göra nåt åt det istället för att klaga. allt går inte att förbättra men då får man väl leva med det..


When I grow up

Sitter hos Sandra som står och lockar håret på mig :P Snart ska vi äta sidfläsk (hahaha låter äckligt men det är nog gott!) och spagetti och stekta squash :) Efter det så blir det att gå ner till bastun och blondera mitt hår mm. Blir braa :) 

Blev inte att fara till Träna och träna ikväll eftersom vi trodde att det var i stan men kom på att det ligger ju typ på teg, så vi far dit imorgon istället :P Kommer säkert sitta och fetta istället. Vi är inte nyttiga av oss! ; O

nä nu ska vi gå och göra klart maten, hare haaj!

söndag

Första streetfunk igår. Jag och Sandra är äldst. Det är bara 45 minuter så man hinner inte dansa så värst länge. Mycket bättre med 1.20 min som dom har på balettakademien ju! Men det blir nog bra, tagga uppträda på idun sen då :P

Efter det så for jag och Sandra till IKSU med Purk och Ankan. Hängde lite i gymmet sen spelade vi squash. Haha kan då inte påstå att vi är duktiga! Men det var kul ändå :) efter det så hämtade vi bikini hos sandra och badade i bubbelpoolen typ en timme. Kl 17.00 skulle vi på Bodycombat men eftersom jag inte hade ätit sen 10.00 och vi inte hittade nånstans där det gick att köpa mat så struntade vi i träningen och for till McDonalds och köpte glass, donut/muffins, chicken wrap och chicken burger / nåt meal. FETA!


Forever and always

kom hem från kalas hos min moster nyss, det var kuul =)
Hoppas ni på Nydala hade det roligt också, skulle kommit om det var närmre ;D

Taggar dansen imorgoon!:)



 Nu blire sängen, hareee


What about love

-Det är en gul frukt som är lång.
-Apelsin?


hahah smaart!

Blev bara att ta det lugnt ikväll, Ida kom hit ett tag. nu väntar vi på att hennes brorsor ska komma och hämta henne så vi får sova. godnatt

bikt

Idag for jag och min syster på affären och köpte godis, sen sprang vi och gömde allt innan mamma kom hem så hon inte skulle få veta nåt.. haha jag var inte ens sugen. bara för att syrran var det så köpte jag också. inge bra! sen ska jag försöka äta bara lite av det, inte typ vräka i sig det.. man börjar ju bara må dåligt av det.
---------------

Idag var jag och Sandra på Umeå Dansskola och anmälde oss till Streetfunk så vi ska böra på söndag kl 12.10 :D och sen om Ida, Kicci och Anna S börjar också. wohoo, taggaa!

regnet bara ööser ner!

Somnade för ett tag sen framför tvn så jag vaknade just. Nu ska jag nog gå och städa mitt rum sen duscha och sånt så efter Idol som börjar kl 20.00 är det bara att gå och lägga sig =) sköönt!



Breakeven

iskallt på skolan idag, jag gick seriöst och skakade! och kul att höra att dom inte sätter på värmen förrän om två veckor... :/
Sen var det fadderdag, så ettorna fick köra Älskling,älskling. speeddating med oss tvåor (riktigt drygt att sitta och prata om samma två frågor med typ 25-30 pers :P )
 -Finns det något du skulle vilja göra men inte vågar?
-Jag skulle vilja bajsa i någons mun.
 hahahha det var liite oväntat! ;D
Burträskbingo och sen fika. Mh, inte alls dåligt !

Slutade typ halv tre sen for jag, Marre, Malin och Sandra på stan, jag hittade en tunika på gina tricot, ska nog gå och prova den igen ikväll och se så jag vill ha den :P sen måååååste jag verkligen läsa psykologin.. och räkna matte...

hujjjjj

måndagkväll

Två timmars väntan innan vi fick köra Vipern, blev väl ungefär 220 km/h som snabbast :) Var tänkt att jag skulle få köra den också, men kände att jag kanske har kört lite för lite med manuell växel för att kunna köra den, så det får bli nån annan gång istället :P

Efter det så for vi på Mias och åt. haha det blir mycket skratt med dom ;D

nä jag måste sova nu. godnatt :)


hahaha dagens!

Jag Sandra och Ankan skulle sätta oss nånstans i matsalen för att äta, och eftersom Sandra var påväg till ett bord så följde jag efter.. Sen tvärvände hon sig om och gick rakt in i mig! hahah så hon skrek och spillde ut mjölkglaset på mig, min bricka och golvet ;D hahaha ,

här är sandra duktig och torkar upp efter sig .. till slut ;P

RSS 2.0