In the air, in the air Put your lights up in the air In this moment, come together, Be as one without a care

just dance'n var zumbainspirerad och suuperkul! pulsen låg väl på 300 hela passet ungefär. nämen det var riktigt svettigt och bra! hem, duschat och käkat lite mat. snart kommer sandra hit och chillar lite med mig :)

torsdaaaag



Med min nya rolling stones t-shirt som man knappt ser för allt hår (som förövrigt börjar bli ganska ljust?) drar jag med fredde till Expo. Fortsätter köpa grejer till hans lägenhet osv! 16.30-17.30 blir det core + just dance xpress med syrran! :)

välkommen till vår betong för det e här där vi bor , mitt i sveriges betong miljon program o vi försöker hålla ihop, en för alla jao o alla för varann


ganska nyss kommit hem, blev inte att vi såg några av dom då vi inte pallade betala in oss men vi hörde iaf några sköna låtar, och sista jacco - vår betong. helt okej så där lite spontant en sen onsdagskväll :)

Vart tog kärleken vägen, vart e den, vart är den? Vi tappa den för länge sen

usm med syster i eftermiddag igen, 15-16.30 typ! sen hämtade fredde upp mig så vi åkte till ersboda. köpte massa grejs. najsnajs! sen drog vi på ica ålidhem och köpte salladsbuffe och käkade hos mig. sen kom matilda så vi chillade ett tag .. snart kmr benne joni josefin och nån till och hämtar upp mig så ska vi till ersboda och se jacco och trainspotters och grejer :O Najs!!

hungrig

just kommit från usm. blev ändå två timmar typ! körde inte stenhårt men ändå:) nu blire dusch, mat, sen soffan tills jag drar och jobbar! skoent


No we had to blood dem out, Bomb dem with the fire then we use the water, And then we flood dem out.

drar iväg till usm på ett tag och gymmar med syrran! Slänger in en liten bild från ewes blogg från lördagen i väntan på att pappa ska komma hem med kameran så jag kan sätta in fler :)


coca cola lypsyl

lördagens fest blev naaais! hängde med sandra ett tag innan Benne, Sebbe, Kim och Toni kom hem till mig efter middagstid nångång, sen flöt kvällen på. Kom mer och mer folk , väldigt blandat så det var kul!  Släckte ner en timme också under Earth Hour så körde med bara ljus osv , myspys ! bilder kommer sen nångånnnngggg.
.
blev dagen-efter chill idag ett tag sen for jag och fredde på stan, lite affärer osv. Sen kom mamma och syrran och hämtade upp mig så drog vi hem till mormor & morfar och käkade fajitas! mmmh. sen massa bär och grädde till efterrätt.. (yyy)
.
sitter i hissjö nu, håller på vänta om dygnet lite. Jobbar måndag och tisdag så. men är fetttrööött så får väl se hur länge jag pallar vara vaken :)
.
(kör som kicki, punkter eftersom det tydligen inte funkar att göra stycken?)

waffleday today

Heldag på stan idag. Käkade burritos till lunch på Taco Direct med sandra och jesper sen gick vi runt och shoppade lite osv! riktigt naajs ! jag och sandra drog till ersboda, jag bytte ett par skor och handlade lite på coop. Hem igen och gjorde våfflor till mig och syrran ;d våffeldagen jööh. Efter det drog vi på bio. såg The Fighter!

sängen nurå, huj

asdljhdofksdöflkdlsdlfkölsdkf

gjorde kyckling, couscous och bea till middag för mig och pappa. Åkte till maxi, köpte en ny foundation, ett eget våffeljärn och fixade ett ica-kort! vuxenpoääng! typ?

Ikväll drar jag och Sandra till Fredde för lite film i hans nya soffa! och ingen är väl förvånad över vad jag tar med mig? ;)


I could have been one of the most notorious I got saved by the king and his grace is so glorious

riktigt najs kväll igår! blev som sagt träning och bastu, sen tog vi freddes bil och körde runt lite, köpte lite gott på ica mariehem och sen till sandra igen. Martina kom dit också. körde lite massage och sen såg vi big brothaa

på ett tag kommer stefan och hämtar upp mig för typ 13-15 är det personalmöte med jobbet! bbyyyeeee


You only get one shot so make it count You might never get this moment again The clock is ticking down, it's the final round

vaknade ganska nyss. Sovit BRA inatt! faktiskt ovanligt........ brukar typ vakna varannan timme, så de ee int så nice.  jepp, sååå vad händer idag? tror jag drar ner på stan ett tag iaf. hört att man ska ta vara på dagsljuset eller nåt. jeu. Ikväll blire träna, basta och se BB hos Sandra med hon och kanske freddeboi






sen är det nån/några(?) som kommenterar anonymt.. ibland kan jag lista ut vem det är, men inte jämt.. varför inte bara skriva dit ett litet namn så skulle det vara trevligt :) :) :) tex mamma, syrran, m fl?

I don't mind if you don't mind

blev några timmar på stan med syrran, sen bjöd vi pappa på present och fika på café station. även ruth hängde på :) sen drog jag till sandra och bastade, solade, såg BB och käkade mango/apelsin. kom ganska nyss hem och ska nog hoppa i säng direkt. skönt med tidig kväll iblaaaand

Grattis pappa på 45 årsdagen!


chachaaa

Pappas 45årsfest blev verkligen lyckad! roligt att det blev så pass mycket folk! Jag och mina kompisar drog därifrån runt ett-tiden. några av oss åkte till Lukas på berghem och hängde där med nå andra folk. kul där med! :) Började dra oss därifrån runt 05.30 allihopa så jag och sandra gick hem till mig. Kom inte i säng förrän 7. sov sen typ 4 timmar , så var gaanska så slitet att dra och jobba natt sen! ;o

Ikväll har jag gjort köttfärssås och makaroner och bjudit pappa. Nu blir det att se Step Up 3 innan jag drar till jobbet, sista kvällen sen är jag ledig en vecka!! schööööööööööööönt!


hahahaha "when you see it you'll shit brix!"





shakedown

varit en snabbis på stan, solat osv med syrran. riktigt härligt väder ju! ska börja fixa oss strax för kvällen!, Är sjukt taggad =D

när vindarna viskar.. mitt naaaaaaaaaaaaamn!

lunch på PION med sandra idag. gööött vare, men inte lika som det brukar ;o aja. nice i vilket fall som helst. Väntat på pappa i tretusenfemhundraåttiosju år ungefär men snaaart är han redo att dra. vi ska åka och handla massa inför fezten imorgon och lämna lite saker i puben i Tavelsjö osv! Sen stannar jag i Hissjö hos mamma och chillar där tills jag åker och jobbar ikväll. :)


I'm on the right track baby I was born this way

hade riktigt treeevligt på Pipes igår! here u go, some pics only for you my friend

innan vi droog

hejhej

väry nårmal yes

he va gytt

sandroo och sofia!

jeppebooi och eweguurl

två angelicor

myspys

öleee

här ser man även nån konstig öl sofia köpte. jag uundraar om det var GOTT?

kvällen avslutades med ett minimål på Max och sen en kort bussresa hem pratandes skumt om reinkarnition och återfödelse.. eller nåt konstigt. haha (ba sandra som fatta. och eh, hehe förlåt men kommer inte ihåg vad han heter, johan? jo..john, nej. VA, sandra hjälp mig? )

My mama told me when I was young, We are all born superstars.


SKÅL! Drar till Pipes och träffar lite folk på St Patrick's Day !


Give yourself prudence And love your friends Subway kid, rejoice your truth.



If this is what we got, then what we got is gold.

189216_206674182682275_129255280424166_895133_1833856_n_large
TAGGAR LÖRDAG! Kommer bli awesomeee ;) goocuntry musiken blandat med nyare partymusik och annat, blandat med gamla(förlåt, äldre) och yngre människor. Dart-tavla och biljardbord. wohoo!

right now


haha


I'm there too

åkte till sandra vid ett idag. satt ute på balkongen och fikade lite och ba njööt av solen! sjukt härligt! drog runt lite på coop och sånt  sen ikv kom fredde och joinade för lite filmtime! softishhh:)


snodde bilden från sandras blogg, hehe

shopoholic

scuuusiiii för dåliga bilder. fick ta med mobilen eftersom jag inte riktigt vet var systemkamerasladden är ;d .Frieeedagens shopping ere iaf. Mest sommarstuff känns det som. mmmmh sommaaarr....




loveu escada

locktång. fast blir inte lockar utan typ, vågor.

this ring, oooch sen ett vanligt svart flätat skärp typ. :)


godnattsesimorn

fick några timmars sömn. pjuuuhhh! Ska hitta nåt att äta sen drar jag och jobbar. trött. ledig imorgon. ska hänga med sandroéee. japp, det var det. b-bye!

nå randombilder från helgen


filmkväll

ganska snygg ändå. på väg till...

"PIOOOOON!"



fäzt hos kix och fräd

match.com

herrå

hablababla

seriööööst! eftersom jag sovit så sjukt i två dagar så måste det ju vara därför jag inte har somnat än?? haha serrrrrriiii.. inte nice. aja. Hittat en tysk hemsida http://www.crazy-factory.com/index.php och fuundeeraar på beställa lite. SJUKT billiga piercingar!!!


want you to see all of the lights

sovit hela dagen både idag och igår. fattar intee hur jag kan vara så trött! hah. Igår kväll blev det iaf filmkväll med pappa och syrran, och idag hade jag tänkt blogga massa men får bli imorgon eller nån dag som jag inte bara sover(??). Drar iväg och jobbar om typ 50 min så.  hujjj

partyparty


hoho! var med fredde jonzza och linn igår och såg film, sen tillbaks hem där syrran hade fest så joinade dom ett tag. skönt med nykter fredag! Idag drog jag och syrran till ersboda och käkade goo rullkebab sen en sväng förbi Willys. Ikväll blir det inflyttningsfest hos Kix och Fredrik! måste rusa till bussen nu. PUSS


I guess the change in my pocket Wasn't enough I'm like, Fuck you



varit vaken sen 4, hunnit med lite tvätt och städning iaf! Duschat och lite sånt, drar mig ner på stan i snöovädret om nån timme för att shoppa lite med ida :)  visar sen vad jag kööpt!


Vaken om natten och drömmer om dagen


this is a start to something good, don't you agree?

jag och pappa gjorde GI-mat till middag, sen nyttig efterrätt som vi käkade till filmen Den vita massajen. Den var riktigt bra! skön kväll bara :)



250 g Kesella + 250 g blåbär + lite hallon + vaniljsocker i mixern:) supeeerrrrb


the grass is always greener on the other side

skön promenad after work! musik i hörlurarna, noll-gradigt och morgonsol.





sniffar blommor som ferdinand


Black and yellow

Spindlar är väl inte mitt favoritdjur om jag säger så... Nu har dom börjat vakna upp efter vintern märker jag och frågar man mig så gillas det I-N-T-E!!! Nyss en feting i hallen vid min jacka, väska och skor.....:( snabb var den också... Save me

do it like a brother do it like a dude

Middag med Emelie, Marre och Sandra på Balder. Tacobuffe. lite catching up och sånt. Träffas för sällan nu för tiden!
Nu: jobb! sista natten sen ledig 4 dagar:) scheent

turn of the lights in here baby,

blev en 3 km promenad till Ersmark efter jobbet och tog bussen därifrån. känner mig faktiskt lite hurtig! Ikväll blir det trevligheter innan jag drar till jobbet igen :)

fettis-dagen

Bion igår, var ju och såg Min låtsasfru med syrran och pappa. haha den var faktiskt riktigt kul! se den!
Ikväll har jag varit duktig och släpat mig till USM, körde ett cardiomuskelpass och sjukt jobbigt var det. Men riktigt kul!! =) snart bär det av till jobbet. semmeldagen idag också! käkade en köpt semla nyss men.. mammas är godast :)


on the way home


glömde pengar till bussen så blev en lång väntan, sen en långpromenad, lift, promenad igen och sen var jag äntligen hemma. käkat lite så ska lägga mig och sova nu. drygaste är ju att jag kommer väl inte vakna förrän as sent i eftermiddag....... nolife

keep it real

yoyo makkaflow shizzle ma nizzleee nu blire bio!


Sommar, sommar och sol..

beställde hem lite grejer från H&M inatt. Sommargrejer... klänning, jeansjacka, ring, örhängen och en liten grej till Wilma :)  alltså hah, jag har typ köpt klart somarkläder ju... tror knappast jag behöver mer nu. haha. och det är inte ens sommar än :(  juste, beiga chinos fattas ! annars är det nog ganska klart. lite tråkigt ändå. då har jag inget att behöva köpa sen. hm. svårt. Men inte värt att köpa nåt annnat nu ändå så. :) för FÖRHOPPNINGSVIS kommer det INTE mer SNÖ ! snälla Gud gör så det inte snöar mer förrän i november typ ! tack på förhand.

gick in på sf.se och fick se något...

hahahahha vaa, ofta? vaad äre som händer med världen. justin bieber har fått en egen film! I 3D till och med!  måste typ ses ahah ..eller...? okej nja. kanske inte ändå


I Justin Bieber: Never say Never, får vi följa den unga storstjärnan under hans utsålda My World-turné sommaren 2010. Förutom Bieber själv, medverkar även Miley Cyrus, Jaden Smith m.fl. Vi får också se intervjuer med fans och andra som följt fenomenet Justin Bieber från början av hans karriär, bl.a hans mentor, Usher.

För att förstärka konsertupplevelsen visas Justin Bieber: Never say Never i 3D.


Fick två till bilder av sandra från Coronaa


jag och danne

martina och kix :)

once a failure always a retard

Var kul att träffa alla på Corona i lördags, men jag och Kix drog ett tag efter ett. Fick skjuts av hampe och mattsson så! Här är lite bilder






All dressed up and ready to parteey


Drar till Kix och Fredrik strax och förfestar! Måste ju dricka upp all bål som är kvar sen igår :D hehe. Efter det blir det Corona där det kommer vara massa känt folk också. Blir nog niice! :)

It's a hot night, I come from playa, I'm feeling good and I want to partaja.

Tog verkligen mycket bilder igår! Kul! Här kommer en liten bildbomb









GÜNTER!! hahah.. sen gick jag även upp och önskade en låt av DJ Nathalie;););)




hejsan

okej. Kom ganska nyss hem. Blev först middag (fläskfilé, krokettter och bea.) sen drack vi massa bål,käkade godis och chirre me dirre och spelade kinect! åkte till 5ive och röjde lite. faktiskt ganska bra drag där ikv. tycker då jag ! ;d ändå ganska länge sen man var där också... hängde där typ 2 timmar, sen drog alla hemåt. Skönt ändå... :) Ska sova nu faktiskt. Godnatt! Hoppas på icke-sliten imorgon!!

ahahah söööt


9 - Den bästa sommaren

Det här är lite svårt ändå, dom flesta somrar är ju as sköna bara för att det är sommar. Sen händer det ju vissa grejer varje sommar som gör den sommaren till bra. Men en av dom bästa iaf är sommaren 2007. Tror jag det var, ;D var runt 13-14 iaf. Hängde i Hissjö varje dag med grabbarnaa, hoppade massooooor av studsmatta, badade hela tiden, tältade mycket. Hängde utanför affärn och käkade glass och snackade. Filmkvällar osv. :D

Här hade jag också gärna lagt in massa mysiga bilder meeen har inga på den här datorn=(


To live doesnt mean you're alive


-lil wayne

Come on out and dance, If you get the chance, We're gonna spit on the rivals.

Ska strax gå till usm och springa på bandet ett tag. Kanske gymma lite också. Vaknade för tidigt idag... halv 6/6? typ. Men det är freedag iaf :D tagggaohhohoh

 
haha, coverclub för längesen


A


hah, skulle bara testa.. Godnatt


Cover me with blankets of music

Bara tagit det lugnt idag. Pappa har kommit hem från Texas. Körde till Hissjö (gick asbra!) en sväng sen mest sett tv osv. ska snart sova så det blir fredag nångång :) taggelitagg


VÄRLDENS BÄSTA EMELIE !!

okeeej, eh, det här var lite konstigt.. och lite läskigt.. Fick ett brev idag med bara mitt namn och adress skrivet på. Ingen aning om vem som skickat och i låg en bild från Åselemarknaden på mig och albin! ???? whaat? borde jag vara rädd eller är det bara nån "eftersändning" av en beställning från extrafilm.se jag gjorde för fleeeera månader sen ? FAST, då tycker jag det borde stå extrafilm.se på kuvertet....


HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAAH!!!!



Hade just skrivit det där, tog upp bilden igen och ser att det är skrivet något på baksidan...
Då var det från Världens Bästa Emelie som skickat det och skrivit ett litet brev på baksidan! haahah ojojoj, och jag som trodde jag var förföljd eller nåt..



My head's in the sky. I'm solo, I'm ridin' solo


nämen, ett paket!

Angelica Andersson tror jag gillar min huva 
Du gillar detta.


TIGI S-Factor Seriously Straight



"Används i vått hår. Denna lätta spray utreder, konditionerar, reparerar och återfuktar håret samtidigt som den hjälper till att göra håret rakt! Den skyddar mot värme och är fuktresistent. Ger glans och en silkig frisk känsla."

Var inne på Nordicfeel.se och beställde hem den här, verkar ju hur bra som helst! allt i ett liksom. och priset kan jag ju inte klaga på heller. 149:- för 200 ml!


8. Någon du saknar


farmor.... :(
Hon gick bort januari -06.. Funderar på att tatuera in en fin liten ängel för henne.

hellloooo there

Efter en tur på Strömpilen/Maxi åkte vi till Kix och bestämde massa inför fredag, och åh vad jag längtar :D  Tror verkligen det kommer bli riktigt kul! just druckit varm choklad och nu är det Law and Order special victim unit på tv. C yaaaaa

hej hampus


I know you're somwhere out there, somewhere far away



Duschat, lagt ansiktsmask, fixat ögonbrynen och lyssnat på gomusiik :) Skönt med såna dagar! Drar till Strömpilen strax med Ida och Kicki och sen sista natten på jobbeehh ikväll. After that, ledig i 4 dagar, nicenicee

everyone deserves to sparkle

188954_1884131107025_1353784375_32159919_8045826_n_large
183313_1882733232079_1353784375_32157174_7343224_n_large
Beyonce-louboutin-heels-all-star-game_large

In a crooked little town, they were lost and never found Fallen leaves, fallen leaves, fallen leaves… on the ground

hahahahah älskar natthumor! suttit och läst på felsms.com, hähähääh likeylikey. en timme till jag ska väcka corne och hampe.. sen åker vi med stefan in till stan kl 7.sovaaaaa jatack. okej det går ganska bra men är uttråkaad. bieber på mtv nu. zötiz. and i was like baby baby baby oh, like babybabybaby nooo OSV ...baby.

Tumblr_lheukmrlj01qhbofto1_500_large
aaw sjukt söt unge

see you in another life








black n' white vs color


7. Hur ditt liv såg ut förut

Jag och min lillasyrra bodde med båda föräldrarna i stora huset i Hissjö, gick på Hissjöskolan där det då gick typ 100 pers, inte så många alltså. jag hade Topsy och red mycket. väldigt hästintresserad! djur överhuvudtaget.. bushbarn. Hängde ute på byn med alla killar + Josefine ungefär ;p, körde moppe. Lekte kurragömma med dunk i skogen. målade garage och byggnader på gården för sommarpengar. sov på höloftet. Tältade. Högstadiet gick jag på Hagaskolan och hängde i Cafeterian, spelade typ jämt "neger och president". Tränade på USM. Började vara i stan ibland och inte bara lilla hissjö. I 9an pluggade jag en massa så jag skulle ta mig in på nåt. Valde friskvård så jag hamnade på Östra Gymnasiet. Lärde känna nya vänner. Festade. mamma&pappa skilde sig. Fick 3 nya låtsasbröder för nåt år eller så och hängde i Granö och Vindeln. Flyttade till Haga med pappa för ett år sen. Tog studenten. Jobbade som telefonförsäljare för Månadslotten 3 månader, spontanresa till Marmaris med Josse. Började som personlig assistent natt och där sitter jag nu :)

Hade gärna velat lägga in massa gamla bilder sen flera år tillbaka men det får nog bli en annan gång!

6. En bild på den person du känt längst

Måste väl vara min mamma? ;D

all my time is yours, my twisted heart is yours.


Tanken var ju att jag, Kicki och Ida skulle dra till Övik imorgon och shoppa osv meen Kicki bangade så vi struntar i allt och drar ihop nå folk till en tur till Strömpilen istället. Nästan samma sak! Sitter iaf på jobbet nu i mysisen, sett BB och varit ute och kollat på norrskenet!

Hear me screaming, see me bleeding Cause the day's no more the same without you

Stan med Kix och Sanna idag, blev en GI-bok och käk på Max, sen joinade ida på Bikbok där jag, hon och Kix köpte mysdresser i olika färger! hahah sjukt snygga vi kmr vara ! Jag lila, Ida turkos och Kix typ peachfärgad. Här är min iaf ;D





Sen blev det Kvantum och sen Hissjö. sen jobb ikväällll. GODA NYHETER FICK JAG IDAG OCKSÅ!! I'm gonna be a rich biiiiitch :D:D:D:D:D

I would go through all this pain Take a bullet straight through my brain Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..



Såhär fint var det då jag gick till bussen imorse! Nu går jag och lägger mig, huuj

5. En person du tycker är snygg




4. En bild på ditt husdjur

har ju inget husdjur som är bara mittmitt, men det får bli Kasha sötnos!
aka hårbollen..


hello bebee


säg hej - hej!

håret blev väl sådääär. ska se hur det blir efter lite tvättning och solblekning. tycker det blev för grått/mörkt/nånting. ville ju ha min naturliga men det blev väl inte riktigt rätt. aja. blir väl bättre då man stylat det lite bättre! får vi hoppas:)

ser väl mörkare ut på bilderna än det är men öosjkfspdvöl jaja.



two boys, one couch


RSS 2.0