love is still love, i got your back


Går ner på stan nu och shoppar lite med sandrooo :) typ +2 ute, sköön dag!

They say death take you to a better place but I doubt it



 älskar camen<3333 not.


ah kan ju berätta lite om fredags. corona var väl.. sådär. som vanligt ? rolig promenad till.. nånstans, hah, bilder kmr då jag fått in dom på datorn. sen kan man väl säga att vissa personer är inte riktigt, normala ? eler va, haha. aja. nice efterfest med mkt skratt hos mig sen, gött.

I'm just a regular everyday normal motherfucker

Bokat resa till Trondheim idag! Åker på onsdag för att hälsa på Ida och Kicki och stannar till efter helgen :D sjuukt taggad !!

barbra streisand oooohhoooo hooohhoo barbra streisand

sitter i lgh med pappa och fredde, har börjat småtagga inför corona ikv;) kmr förhoppningsvis bli awesome :D snart kmr det fler folk också så, NAAAIIIIIZZZ !

sämst webcam på pappas dator ...........

freeedag!

Har ingen aning om vad som händer ikv men det är sånt man får se! hade tänkt ta det lugnt men vaknade upp  riktigt taggad! utgång på Corona kanske? ;) och assugen på shoppa också!! tror jag måste gå en stund på stan innan jag drar och tränar :D

sen eftersom tjejen som skulle kolla på sessan igår inte kunde komma i tid så kmr hon och hälsar på i eftermiddag istället...  jaja!


yeyeyee

nä ska man kanske ta och göra nåt vettigt av dagen kanskee..! har mest chillat i lgh med två smått dryga hundar som vill käka ens mat osv! ..fast dom har varit mysiga också:) Tror iaf jag går till City Sol sen kanske lite gymmande på Usm! sen åker jag till hissjö för det kommer en tjej och ska kolla på Sessan i eftermiddag! hoppashoppaas..

Glida runt, hänga runt, låna pengar.

vem är det som har varit på första träningspasset på månader och kommer ha fetaste träningsvärken ? jo jag!

hängde med matilda på stepmuskel, höll på dö. tror inte jag har någon kondition kvar alls.....  never stop working out! he bliii ba jobbigt! men känns fett skönt att ha börjat om igen =) måste ju börja försöka komma i form till beach 2011 ;)

jobb nu. tjaråå!

this is a start to something good, don't you agree?

NU ska jag ta upp körkortet igen!! ska göra det privat det jag har kvar så har just fixat körkortsfrågor av jens jag kan träna på,  har till april på mig! woopwoop


cover me with blankets of music. this world's so hard and cold

skönt att ibland ha dagar då man gör absolut ingenting. jobb inatt. bbbbbbye


hahaha, hittade lite bilder sen emelies 20års på Amandas facebook, sjukt snygga är vi !


pizzatime !

heelg nu, men jag jobbar inatt. typ inte ovanligt.. taggar iaf imorgon! Amanda blir 20 så först middag hos henne några tjejer sen drar vi på Corona :)

Chilla i hissjö ikväll, pizza till middag! mmmums!


hellomoto

imorse efter 15-timmars jobb fick jag stå ute i -20 i 40 minuter(!!) och bara vänta, utan vantar, eller nånting varmt med Sessan som var sjuuuuukt irriterande. höll på börja grina serriii.. riktigt less var jag!  Men fick iaf åka med Kicki till Hissjö och då blev det dricka varm choklaaaad, sen blev jag happyhappy! har bara chillat här idag och på nån timme drar jag och mamma drar till stan ett tag, sen jobb ikväll igen!

when the drugs don't work no more you get high on life

Idag for jag och Sandra runt på ersboda på massa affärer osv, nicenicee:) blev lite småköp osv. Nu blir det filmkväll @ my place med subwaymackor annanas och annat ! b-bye

mondaaaay

nu drar jag iväg till stan och köper en present till syrran och lite andra grejer om jag hinner sen tar jag med Sessan till Hissjö på kalas! laterrrooooo

I'm a little dysfunctional, don't you know? don't make me mad.

jag gör typ inget annat än att jobba och sova nu. en natt kvar sen tvådagars ledigt. sköööönnnnnnt! och syrran fyller 17 imorgon, but no cake for me!

bioresonans

var på bioresonans idag. riktigt coolt :O satt i en maskin som fick reda på vart jag har ont, vad jag har känt, tänkt, upplevt, typ. som jag knappt har tänkt på själv.. haha, ah det var en upplevelse alltså :) Nu snart drar jag iväg till jobbet. sånivet. Huj!

Sony Ericsson w995

Ny mobil nuråå! =) SKÖNT!
Pallar inte touch så fick bli en sådan!softishhhh

Oh-oh I would go through all this pain Take a bullet straight through my brain Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..

Buberget med Natali, Niklas, Isabelle och Ulf ikväll, haha riktigt kul var det! =D blev lite bättre med åkningen där på slutet, och jag klarade brantaste stället i stora liften, med bräda till och med!! puuh.. haha, tur jag hade Isabelle med mig ;d sjukt trötta efteråt så kom hem, tog en dusch och bara legat i soffan efter en promenad med sess. ska väl börja bege mig mot sängen,
blir spännande imorgon!

I'm here too...

efter allstars drog jag amanda och emelie vidare till Oleary's där det var mycket känt folk. Kul! =) efterhäng hos mig med några och nu ligger jag och natali i sängen. vi ska sova några timmar sen ikväll blir det Buberget! åka lite bräda och dricka varm choklad :) Soooft!

Baby, you're a firework Come on, let your colors burst Make 'em go "Oh, oh, oh"

Ska bara ut med Sessan sen drar jag iväg till Allstars för att fira Emelie som fyller 20 idag! lite mat och dricka, blir awesome:)

I'm about to lose my mind, u been gone for so long , im running out of time

Jag och Sessan kom hem från jobbet för ett tag sen, Ska sova nu några timmar men måste försöka vända tillbaka dygnet lite iaf så jag inte sover bort dom här dagarna jag är ledig utan faktiskt gör nåt av dom! gnaattt

helt Okaejjjjejejejeej ja.

webcam @ work

..när man inte har så mkt annat för sig

Welcome to the end of days

Vinnie Paz - end of days.

sista jobbnatten nu, sen är jag ledig två dagar, sen jobbar jag tre nätter igen, ledig två, jobbar tre.. och sådär håller det på ungefär hela januari.. lite smådrygt, hah.

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks. För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Har varit runt på lite ärenden med mamma ikväll och ÄNTLIGEN har jag varit på USM och fixat nytt årskort! så nu blir det tränatränaträna!! Sen blev det en sväng förbi coop och h&m också, fick med mig lite underkläder, ett linne och massa fruukt ;d

Get rich or die trying

Blev sämst väder så ingen stuga idag inte. istället blir det film och slappa hela dagen , funkar det med:)

These motherfuckers they’re controlling us now But no one’s talking about how they made us modern day slaves

Hade filmkväll hos mig med Sandra Eve och Fredde ikv. :) skönt att bara ta det lugnt, vi var riktigt trötta så :P hah. Men nu blir det sängen, imorgon åker jag sandra och sessan ut till sandras stuga så! =)

jodå mamma den här var helt okej azzåååå :)


the end is not near. it's here.

förfest hos mig med nå trevligt folk, sen drog vi på 5ive, det sög där. Efterfest hos grannarna. kul! nu ska jag bara käka sen ska jag och sociala sessan sova. promenad med gräääännarna imorgon. nice! nu ska vi sova. hores o slynes bitcheees
soetnoes

Sessan och jag vi är goda vänner fast än mycket olika. vi tycker om olika saker. . .men en sak har vi ändå gemeensaaamt... POLLY!



Everyone thinks that I have it all But it's so empty living behind these castle walls If I should tumble if I should fall Would any one hear me screaming behind these castle walls

tisdags for jag och syrran på bio, såg Devil. den var braa, fast jag var lite för trött tror jag ;p sen ikväll var jag syrran och mamma och såg Himlen är oskyldigt blå. den var ännu bättre! Annars har jag inte gjort så mkt. tagit hand om Sessan, jobbat lite i Tsjö, sovit och chillat typ :)

I already know what you came for, you make the rain fall

jobbat ihop lite pengar i tavelsjö ikv, sen så kom stefan med Sessan! Så nu har jag en hund på prov som jag får om jag vill :) får se hur det går ! =) har sällskap av syrran och Johannes också, softsoft teeeeeeep

Hemavan nyår 2010

Tanken var väl att jag skulle skriva vad som hänt i Hemavan över nyårshelgen, menee jag tror jag skippar detaljerna och kör en kort sammanfattning bara:)

alla snöiga "genvägar", förfesten hos Jimmy på nyårsafton, nattklubben på hotellet, efterfesterna på vandrarhemmet, afterskin, drinkar, och massa nytt folk! Bilder kmr upp antingen här eller på fb då Marre skickat dom , :)


guess what?


Nu finns det internet i lägenheten igen! Fett skönt !

Nyår i hemavan var för övrigt väry naiz. :) damn gurl


Flo Rida - Turn Around


RSS 2.0