damn girl

var ute och provkörde en bmw som är till salu ikväll med pappa. åååh jag bli så sugen på skaffa bil! fast först och främst måste jag väl bli klar med körkortet... känns bara så dryyygt att måsta plugga till det, haha .
Nä, kanske inte blir just den här men annars något liknande iaf:)



lessss

sitter på naturkunskapen nu, asless för jag och sandra försöker räkna ut massa grejer med masstal, protoner och skit men det går inte braaa... förmodligen för att det är som matte. och alla vet ju att jag och sandra inte är dom bästa på det;D :(

har iaf lunch om 10 min. korv med bröd och potatismos! asgott=) sen blire tolvbussen hem typ. sköönt!

:)


you're the reason I come home

Fick våra bärbara datorer idag, haha gissa om alla varit, och kommer vara datanördar nu? jaaaodyy!




Breakin' at the cracks

tycker det är så sköönt med bara tre lektioner/dag i skolan nu! varje dag också:) bara luncherna som kommer förstöra då vädret blir dåligt osv.. Tur då att vi får datorerna imorgon;) känns fett braaaa

sista lektionen slutade så jag missade 14.45 bussen med tre minuter... kul!? nej. så jag drog ner på stan och gick runt ett tag till trebussen gick hem.

somnade på soffan och sen smsade ida så jag åkte med hem till henne. träffade Fläcken. hennes grannes assöta kattunge:) La oss och såg Bröllopsduellen och sen åt vi glass med strössel och kolasås framför filmen Bandidas. gööda=) haha sen ringde Jonte och Oskar och ville låna min hårspray till en.. potatiskanon(?) hah, så dom fick fara och hämta den hemma hos mig. ser fram emot att se filmen sen nångång ;D hehe

Nä nu ska jag gå och lägga mig. måste bara läsa lite bloggar först :P godnatt!

Kiss me thru the phone

har typ haft svårt att sova på senaste tiden. asdrygt verkligen! ligger bara och tänker på massor av saker, sen att det är för varmt i rummet gör det ju inte bättre heller.

Här är iaf Jag, Eve och Peter i Lukas stuga förra helgen. :)
(Var inte tänkt att vi skulle ha typ likadana kläder :P haha)

Broken-hearted girl

vaknade vid halv ett igår (lördag) , sen blev det mest att ta det lugnt ett tag och vid halv 4 började jag göra mig iordning. Thomas och Lovisa kom förbi och hämtade mig och syrran vid halv 5 sen for vi till stan. Mötte upp pappa, ruth coffe, jesper och Lovisas familj på Megazone. Vi körde tjejerna mot killarna mot föräldrarna. thomas kom etta och jag tvåa ;) niceee. hah och pappa blev typ sist=( 

Aja, efteråt så gick vi  till Eurasia allihop. Jag åt stekt kyckling, ris, annanas och sötsur sås. mmh, asgott! =) Till efterrätt delade jag och syrran på glass och blandad frukt, fast smakade sån där friterad banan och glass av coffe. det var ju sjuukt gott! :O det blir ju att ta det nästa gång!  Då vi hade suttit där 1½ timme så blev jag och emelie less så vi gick ut på stan ett tag med coffe och jesper. 

Hade ju egentligen velat fara på typ rockkrock med några, eller iaf hitta på nånting men ingenting blev det. så vi åkte med thomas tillbaka till hissjö. Jag och syrran åt popcorn och cola och såg på Den Gröna Milen. har aldrig sett den filmen förut men den var riktigt bra! sen efter den började American history X, också en bra film ;D men orkade inte ens se halva så gick jag och la mig. Wilma sov förresten över också. hon följde med hem från mormor där mamma hade varit och ätit..

oj, blev kanske lite väl långt,. jaja


breaking the wall again..

Kom hem för ett tag sen, det var faktiskt trevligt där ute=) trodde det skulle bli kallt och blåsigt men var ganska vindstilla och skönt så det var braa:) nina hade med sig musiken, det kom rätt mkt folk. och framförallt massor med moppepojkar! :O haha sjuukt. vi snackade inte nånting med dom, men ändåå.
sen kom det nån civilpolis också , och som tuuur var så drack jag 3,5or och är 18 haha, så jag slapp hälla ut iaf !

hade hoppats på att det hände nånting i hissjö ikväll då jag kom hem, men tydligen inte och nu är jag rääätt så trött så blir sängen nu . känns sjuukt skönt faktiskt! :) godnatt.

Segertåget

Ikväll blir det fest på Nydala. var läänge sen vi var där och festade faktiskt... typ ett år! aja, håller iaf på att göra mig iordning nu. blir nog inga festkläder eftersom det lär bli ganska kallt senare ikväll.. Nä nu ska jag forts tagga med lite musik och grejer, hare!

---

Bio ikväll. G.I. Joe!


Fyra timmar och 35min kvar tills jag ska kliva upp..

Har just varit nere och fikat lite:p Försökt sova sen halv elva men det gick inte så bra.. Är inte ett dugg trött heller. Yey. Ligger iaf och myser lite med killkattungen nu, hur gullig och mysig som helst ju:) Haha kan katter snarka? Tror han gjorde det nyss..:p Taggar iaf helgen, har ingen aning vad som händer men hoppas på nåt roliigt:) kanske droskan? Vet ej, men ska iaf dit nästa helg, då äre sista gången för i år.. Inte missa:) Haha jag har inget vettigt alls att skriva.. Men är ganska uttråkad av att bara ligga här i timmar .. Drygt.

Everytime we touch

näe, det är iinte lätt att somna tidigt då jag vaknade vid ett idag, och somnade vid halv tre förra natten. ska upp kvart över 6 så.. kan jag bli trött snart?  har försökt sova länge nuuu..

Känns konstigt att komma till skolan imorgon första dagen och Sandra, Marre & Emelie är utomlands ;O dom kommer hem i helgen men. ändå! iaf, imorgon efter skolan tror jag att jag ska på stan ett tag, köpa lite nya anteckningsblock och grejer.. sen hade jag och ida snackat om att dra på bio och se G.I. Joe, men jag vet inte, får se hur det blir med det =)




Kroatien, juni 09
 

Heaven is a place on earth

Första skoldagen efter sommarlovet imorgon. Känns inte jättetaggat men det kommer nog gå bra.. Förhoppningsvis=)

sitter med ansiktsmask (som luktar sjuukt gott!) och lyssnar på musik. håller på tvätta lite kläder, och sen ska jag faktiskt försöka ta tag i körkortsteorin ikväll! Känner att det börjar bli lite brååådis då jag ändå har kommit en bit på körningen... Vill ju få det där körkortet nångång...!

heheh jag just nu ;)


sometimes love comes around...

stan med Ida idag. fick några ärenden gjorda, men vi gick mest runt och gjorde ingenting:P kom hem vid 4 nånting, sen har jag bara suttit vid tvn, datorn, och haft sjuuuukt tråkigt.

Nu ska jag och syrran se Cloverfield. ganska bra film faktiskt så =) har te och oboy också yeyeye
kollade föresten mitt schema nyss. ser faktiskt helt okej ut måste jag säga! :)
ganska roliga lektioner nu också,

foto-film-text
idrott och hälsa B
Naturkunskap B
Idrottsmedicin
Småföretagande B
Svenska B
Projektarbete

På tal om projektarbete.. måste verkligen komma på nånting bra att arbeta med... !


World go round

festen igår vart lyckad faktiskt=) då det väl drog igång och allt folk kommit så blev det faktiskt riktigt kul ! det blev bastu och bad, iskallt i havet men ändå:P sen satt vi väl mest och snackade, käkade beasås osv ;D
haha sen var jag ju så skicklig att jag halkade på stenarna då jag skulle tvätta händerna i vattnet så blev ju dyyngblöt också.. :P

tror iaf att det blev runt 20-25 pers ändå. några som skulle komma som inte kom osv men det blev bra ändå:)

imorse då vi skulle dra några st. (Jag, Fredde, Felix, Måns, Tommy och Eve) så skulle ju Lukas skjutsa över oss med båten. från början startade den inte men efter ett tag gick den igång..  han körde och släppte av alla utom Eve som skulle av på ett annat ställe än hamnen och sen fick han inte igång båten igen.. haha så dryyygt med tanke på att det verkligen ösregnade också! och vi andra gick ju till bussen lite längre bort... for iaf till bias (mias) och köpte massor av mat. blev sjukt mätt iaf ;D sen gick vi lite mer i regnet ute på stan tills jag fick skjuts hem.

sen har jag inte gjort så mkt idag. sovit, sett tv och suttit vid datorn ungefär. Kanske borde gå och lägga mig nu också eftersom jag och Ida ska på stan imorgon... God Natt.

Knock you down

igår drog jag sandra erik och jonzza till fredde. drack lite,  drog och kollade på jonzzas nya lägenhet, sökte fest eller nåntign att göra..  men blev iaf så att jag och Sandra gick till teg på en fest där. träffade thomas, kicko, och lite annat folk. trevliigt vare iaf=) sen gick vi tillbaka till stan eftersom erik och jonzza sett klart bion. så vi drog hem till fredde igen och såg film och efter den så skjutsade jonzza hem mig till hissjö.

smsade bullen och andré, så adam och andré hämtade upp mig sen for vi till andré och myste lite:) vaknade vid halv elva i morse. dom försökte fixa ett fönster på adams bil, men det slutade med att det gick sönder ...

är hemma nu , håller på tvätta kläder, göra ansiktsmask, fixa naglarna och alla dom där tjejgrejerna ;D senare ska vi dra till Luckys stuga på nån ö utanför Holmsund eller vare va och festa ! blir typ runt 30 pers eller nåt sånt så jag taggaar! :D

American Superstar

blev inte nån bio i tisdags men vi satt och såg  Paris Hilton - My new BFF finalen och bakade kakor hos Ida :P

sen har jag jobbat lite på Tavelsjöskolan och städat i tisdags, onsdags och sen idag blev det lite städ både på Dragonen och i Tavelsjö idag. Känns bra med lite extra pengar faktiiiskt :)

Nu ska jag gå och duscha och fixa mig lite sen ska jag syrran coffe och pappa på stan ett tag, och efter det så åker vi till Storsandsjön där jag, coffe och syrran ska sova inatt. mys=)

morrmorr

Var på vårdcentralen igår igen eftersom min hals började göra ont igen. Men det var tydligen bara nånting som förhoppningsvis går bort om ett tag så det är bara att vänta ut det ungefär.

På kvällen for jag och mamma och åt hos mormor, sen sov jag över här eftersom idag har jag hjälpt till på skolan med byggstäd och lite annat. Dom har för lite folk för att kunna hinna med allt som ska göras innan torsdag eller när det var, så då hoppade jag in och hjälpte till , blir imorgon också, sen ungefär 2 timmar på torsdag:) pengarna rullar in som dom ska.. ;)

ikväll blire att vara med ida. vet inte vad vi ska göra. kanske bio , annars blire bara chilla lite osv : )  Men nu tror jag att jag ska köra hem från mormor, ta en dusch och fräsha till mig lite sen ser vi vad det blir för nåt ikväll =)



Kanske ser den här ikväll..?
eller någon annan. we'll seeee

yeahhyeah

just kommit hem från typ chillfest hos jonzza. grillning, bad, bastu osv. asskönt fakitskt:)
meen nu ska jag sova, känns hur skönt som helst att sova i sin egen säng ist för tält, eller en soffa som var tänkt egentligen...
godnatt.


God morgon

Sitter ute på rast nu. Sista jobbdagen idag! Känns sjukt skönt:) Igårnatt ringde oskar och ville att jag skulle komma på fest hos han vid kvart i ett då jag hade gått och lagt mig men eftersom jag ändå typ inte kunde sova så drog jag dit en timme. Kul att träffa lite folk igen:) :p oskar jonte linus kalle bullen och två tjejer från sthlm. Sen måste jag hitta nåt att göra ikväll. Kanske droskan?:) får se. Nu ska jag in och fortsätta städa lite:p ha det bra!

Mobilblogg

Hemma på lunch från jobbet nu. Haft riktigt slappt den här veckan faktiskt, och att jag bara har idag och imorgon kvar! Sköönt! Igår gick jag och syrran till Flurkmark, alltså 7km. Gick till mammas farmor och käkade jordgubbar sen hämtade mamma oss där. :) tror jag ska börja gå promenader oftare faktiskt.. Aja, nu blire dusch sen börjar jag jobba igen vid tolv.. Efter det blire förhoppningsvis Nolia med pappa och syrran:)

BARA SÅ LEESS.........

stan idag med mamma och syrran. blev en body lotion och sen hjälpte jag mamma köpa lite nya kläder :P åt en blåbärsmjukglass också.. mmmh! den är inte dåliig :)

ikväll kommer jag bli galen här hemma. alla är borta och det är helt sjukt hur uttråkad jag är! hade tänkt att jag verkligen måste hitta på nåt men har frågat typ alla nu och ingenting gåååår :( cyvjubkäåö'dslkjdsplslsfklfkdslfld
dom är i gbg, storsjöyran, övik osvosv och jag jobbar på måndag så är väl bäst att inte dra så långt..

RSS 2.0