I think of you whenever life gets me down


Haft en riktigt skön morgon idag. Vaknade vid 11, fixade frukt och sett tv, lyssnat på musik och baara tagit det lugnt. Men nu blir det nog tvättning och lite sånt
sen ska jag börja göra mig iordning. Blir middag ute ikväll!


I told you not to leave me alone

Kom just hem. Blev födelsedagsfirande av Ida och Matilda ikväll med pizza och fika sen drog vi till krogenkrogen :) var faktiskt mycket folk men inte så många man kände där. men det var kuul iaf!=)

sitter och käkar cheeseballs och lyssnar på musik. Fredde vill hitta på nåt men naah, sängen skulle sitta fint nu faktiskt. ser väl vad som händeer =)!


Ida & Matilda

Kix & jag.
okej, så mörk bild att jag vet inte ens varför jag lägger upp den men.

Every night I miss you I can just look up and know the stars are holding you tonight


In the end everyone ends up alone

ojojoj vad alla affärer har fått in mycket fina vårkläder och skor! :O jag och Marre gick på stan en timme idag och man vill ju bara ta med sig allt hem! H&M, Bikbok, Gina, skoaffärer och ja. Finns så mycket fiiint. Synd att ingen av oss har råd egenligen.. ;p måstemåstemåste ha mer jooobb! Då blire shopping ;)

Igårkväll var jag, Sandra, Marre och Emelie hemma hos mig och åt tacogratäng, snackade och såg film. Riktigt mysigt faktiskt! Emelie drog med 22.00 bussen, sen då Sandra hade somnat där vid halv ett-ett så satt jag och marre uppe till två och lyssnade på gammal musik, hahaha guud.. Aqua, Backstreetboys, Westlife, S club 7, Drömhus, Dr Bombay! hahah. riktigt roligt och alla minnen till låtarna = )
Var tvungen att göra en "nostalgi"-lista på spotify för såna där låtar ;D och det roliga är ju att många finns ju tilloch med på spotify;O

I've never had a dream come true until the day that I found you

Fick lite bilder av Sandra sen i torsdags då vi var ute och gick i Gammliaskogen.. :)








if you want this loving, I will give it to you

Var mer än en vecka sen jag beställde min studentklänning och då jag beställde så skrev dom att jag skulle få den på ca 1-3 dagar. MEN nu fick jag ett mejl igår att den var en beställningsvara osv så nu kommer jag inte få den förrän om typ 3 veckoor! Tråkigt ju. jaja, bara den kommer innan studenten så!

Just kommit hem från skolan iaf. Ska dammsuga och kaanske börja lite på religionsinstuderingsfrågorna om jag orkar. Blev inget jobb idag iallafall. lite skönt ändå.


There's no real love in you, so why do I keep loving you?



Friluftsdag på skolan idag, så jag, Sandra och Evelina tog en promenad i Gammliaskogen. Kascha fick följa med också. Riktigt härligt med en lång promenad i sånt fint väder och trevligt sällskaap :)

Senare så skjutsade pappa mig till Hissjö för att hämta lite grejer sen till Tavelsjö för joooobb. Sen har jag bara tagit det lugnt, fotat lite och sett tv :P

Nä nu blir det att pyssla med lite grejer här hemma, måste komma ihåg att skriva friluftsdagsuppgiften också..


HELLO GORGEOUS!



Kolla in honom i Flirting with forty. mmhm!


I wanna be right by your side



Efter jag jobbat så blev det boxersice med Josefine! 1,5 timmes hårdträning. Då jag kom hem blev det en dusch och sen middag + te och chips osv framför OS. sköönmusik i hörlurarna och facebook;)
Godnatt!


Because days come and go but my feelings for you are forever

 



Nej Nkprovet gick inte speciellt bra. om jag har JÄTTETUR kanske, men nä.
skulle inte tro det. Men jag hoppas.

Helgen osv är planerad, nästan. kommer nog bli najzz! :)
Nu väntar jobb. Hejs!


I just can't let you go


Kroatien -09


Har läst igenom anteckningar och sidorna i boken, det får räcka för nu ska jag SOVA.


the only one who's ever known who I am and who I wanna be

Kom hem från jobbet (gud vad vuxet det låter!) för ca en timme sen, värmde upp spagetti & köttförssås och läst bloggar. Nu ska jag börja plugga för naturkunskapsprovet som vi har imorgon. 09.50. 

btw känner att gruppen jag blev med på facebook stämmer in väldigt bra många gånger..
~Ska hem & råplugga efter skolan!~ 23.00 *borde verkligen plugga nu...*.  


hejdå

Sitter på skooolan. Emelie leker med några klossar och hon är såååå duktiig..... Snart klarat uppgiften! wooh.

Vi ska göra ledarskapsuppgiften. Jag och Emelie har om motocross. ASCOOLT ju ! Hade först tänkt ha freestyle motocross men, ska ta om lite både och. ja då vet ni.

Det var -25 då jag vaknade. TUR jag fick skjuts till skolan,uschuschusch

efter skolan blir det att jobba igeen. Sen pluggapluggapluggapluggapluggaplugga... ja ni fattar. Prov imorgon. INTE taggat.

Nä nu ska vi börja jobba. Emelie får ta och ge upp med dom där klossarna och jag ska sluta blogga.


it's aaall just a waste of tiiime....

jag måste ju vara sämst i sverige på att ta tag i pluggandet. Har prov i NK på onsdag men inte börjat plugga än, heheee. Sitter bara här och har ångest över att jag borde, men inte har, börjat plugga. Blir less på mig själv, och på nkn. inge kuuul. Jag vill spendera min tid på andra saker än sånt här tråkigt juue..

IALLAFALL, idag då jag jobbade kom Simon förbi med min väska!! Har inte sett varken den eller börsen osv på typ 3 veckor nu. men ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka de:) blir skönt imorgon att jag faktiskt kan låsa upp och använda mitt eget skåp i skolan istället för kompisars, haha

Nä men seriöst. Jag måste plugga. Nuuuuuuuuuuu. Men det är för mycket olika dokument så jag orkar inte. hah åh. jag hatar sånt här. Varför ha ångest över att måsta plugga istället för att bara ta tag i det? Är ju så mycket enklare..

aja, nu ska jag försöka få in nånting i skallen. have to, om jag ska få ett litet tråkigt G på provet. Bättre än ig så. ja. kul va..

helgen

 

Fredags blev riktigt kul faktiskt! Kom mycket folk osv så. lyckat!=) Jag och Marre fick skjuts hem till mig av Anna N's pappa, gjorde spagetti och sen kom Oscar S och Jens förbi ett tag :P

i lördags så for marre hem , sen drog jag och pappa på stan ett tag. blev ett stopp på Ullas kondis också..
Åkte hem och duschade osv sen for vi till Vindeln och var där vid halv fem.. Ner på gallerian där Ruth, thomas och lite fler var och höll på ordna med maten och annat. Så jag hjälpte till där. Kl 18.00 kom alla gäster osv så vi stog och bytte ut matfat och litesånt för att sen stå i baren senare på kvällen =)
Efter maten fick vi se lite olika sketcher, filmer och bilder, sen blev det lite mer drag med dans och sånt haha :p
blev mycket skratt alltså, ojoj ;D craazy people :)
Jag, Yvonne och Jim var dom som höll ut längst, somnade runt 7.30 imorse ;) hehee

Runt 9.30 blev vi väckta och jag, pappa och Emelie for. Jag till Tavelsjö för jobb. Men morfar tyckte jag skulle sova innan jag gick ner för att jobba så blev en liten nap från 11-14.30 :P Sen jobb. Är så skönt då det inte är folk där utan helt tomt. Går som mycket smidigare då ;P

Sen blev det pizza framför OS innan morfar skjutsade hem mig till Haga :)


Party like a rockstar!


Hey! Hey Apple!



hahaha

You're a hot mess and I'm falling for you

Hälsade på mormor på sjukhuset idag på lunchen, hon verkar iaf bättre nu, skönt :)
Slutade 13.00 idag. så efter en skön och välbehövlig massage gick jag hem och har suttit här snart två timmar ;O ojoj. Kanske dags att ta tag i städningen innan Marre kommer!

Ikväll blir det 20årsfest på Ålidhem. I hope it's gonna be fuuun! =)


I am whatever you say I am

Sovmorgon, ledarskap, massage, lunch sen buss till Nolia där det var nån utbildningsmässa om olika universitet osv. blev mkt gratissaker, värt ju ;) Så nu sitter jag hos mormor och morfar i Tavelsjö och käkar goodis! Ska gå ner och jobba på ett tag.

Chefen ringde idag också, så vi sa att jag ska jobba nästa vecka också. Blir ju skitbra!=) Kommer kännas SÅ värt det då lönen kommer :D

Ikväll blir det att massera Josefine, kanske Anna också. Sen sover jag i Hissjö. blir väl chill framför tvn as usuaaal :P

Things may not always make sence to you

Ledig idag från skolan, riktigt skönt! Fast iofs så har jag liksom inte känt av ledigheten.. Tog ettbussen till Tavelsjö för att jobba. 6bussen hem till stan och hann bara hem för att byta om innan jag for på boxercise :) 1,5 timmes hårdträning ikväll med 3 mackor, 2 ägg och lite juice var det enda jag ätit på hela dagen. Kändes verkligen av på träningen ;S aldrig så igen. usch

Kom hem vid nio sen har jag bara datanördat. Tror jag ska börja göra mig klar för sängeen nu.
Godnatt

barasånivet

Okej, känner att jag börjar bli riktigt less på bloggens utseende nu.. måste byta header osv! den är så TRÅÅÅKIIIIG!

Godnatt.

När jag får pengar...


when we're strong enough to jump, then we fly until there is no wind

skola, jobba, hem, städat undan lite, ska bara dammsuga och lägga undan lite kläder sen blir det ansiktsmask och sånt innan jag sätter på någon film eller nåt. chill :)

fettisdagen idag. blev en semla. vill ha fler.


I'll never be the same if we ever meet again

Funderar på nån av dom här klänningarna till studenten..
Vad tycker ni?



499:-




449:-

Stylebystars.com


Hard woooork

..nä inte dirkekt. lättförtjänta pengar ju :) Skolan idag. jättemånga borta :P så nu har jag bara chillat ett tag hemma och ska strax gå till busstationen och ta bussen till Tavelsjö för jooobb! Fick städa hela den här veckan också.. :)
money-money!

I'm the arrow, you're my bow, shoot me forth and I will go

Har pluggat lite på psykologi B ikväll.. Prov på tisdag. Har ingen bok. sög ju. aja, det får gå som det går!
Legat och läst lite bloggar, och nu blir det how I met your mother med juice och rostade mackor innan jag lägger mig. :)

Upp tidigt imorgon för skola, sen förhoppningsvis jobba. skulle vara skönt att slippa hehe men nä, pengar behövs alltid!


why do I try, I know I'm gonna fall down

För mycket .....

Come out of the shade

Gårkvällen blev kuul! Förfest hos sanna innan vi tog bussen till stan, kom in gratis med våra fina I Love You-hjärtan :) (Eftersom det var gratis inträde innan 23 om man hade med sig något hjärta) Var tvungen att fråga vad dom skulle göra med alla grejer. Vi ville ju ha kvar dom .. Men det går iaf till något dagis, så det blev fint. haha sen då vi gick därifrån så såg sanna att tydligen hade dom ställt upp våra hjärtan vid kassan ;D

iaf, där inne så var det faktiskt riktigt mycket känt folk. Kul att träffa alla ju =) Tog det ganska lugnt igår. Känns bra idag. tummen upp!
Vi drog vid kvart i ett nångång, gick på donken och köpte lite fööda. Sen drog vi oss hemååt. Ida sov hos mig så innan vi somnade såg vi ett tag på The Notebook. Såååå fiiin!

Nä jag kanske borde börja ta tag i dagen nu känner jag, hade tänkt hinna sminka mig och klä på mig + diska bort och städa lite innan pappa kommer hem. Har 20 min på mig, wooh!

tear it down til' the sun comes back around

Efter skolan idag gick jag hem ett tag innan jag drog ner på stan. Köpte lite nödvändigheter osv. Gick hem och gjorde middag. Så nu har jag käkat och sitter väl egenligen mest och väntar på att tiden ska gå.. Blir väl att börja fixa mig någongång runt 6-tiden sen halv 8 tar jag bussen till Röbäck för förfest hos Sanna med henne, Ida, Kix och Matilda. sen: X3M! =)

My heart still beats for you

Efter jag jobbat klart idag så bjöd morfar på pizza till middag! Sen kom mamma och hämtade mig så for vi till stan, hon på USM och jag for på Boxercise med Josse och HJ =)

Fick sen skjuts hem till lägenheten så jag har duschat, och färgat ögonfransarna + ögonbrynen, fixat lite kvällsfika och snart blire väl att sova, för imorgon ska jag upp så jag är på skolan 08.15!

If it means a lot to you

HAHA, uppklivning 06.00 blev det då verkligen inte ;D sitter hemma i Hissjö nu, tror jag ska gå ner och käka nåt sen göra lite faser eller nåt till 12.50 då bussen går förbi här och till Tavelsjö så drar jag och jobbar :P Förhoppningsvis hinner jag klart så jag kan dra på Boxercise ikväll! :)

Kan någon säga i vilken film/serie jag känner igen låten ifråån..??

 

This years love had better last
heaven knows it's high time
I've been waiting on my own too long
And when you hold me like you do
It feels so right
I start to forget how my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feeling like I can't go on

Turning circles time again
cut like a knife oh yea
If you love me got to know for sure
Cos it takes something more this time
than sweet sweet lies
before i open up my arms and fall
losing all control of every dream inside my soul
and when you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet
singin ain't this life so sweet

this years love had better last
this years love had better last

so who's to worry if our hearts get torn
when that hurt gets thrown
don't you know this life goes on
and won't you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet
singin ain't this life so sweet

this years love had better last
this years love had better last
this years love had better last
this years love had better last




wooh, besöksrekord igår! 27 st;) haha!

I've been waiting on my own too long

Efter dagens enda lektion (NK) och lunch på skolan så gick jag och Eve till stan. Letade en röd tunika eller liknande till henne som hon behöver till på fredag. Själv köpte jag ingenting. sparar pengaaar som vanligt nu för tiden. eller, sparar och sparar.. men slösar inte iaf :P

Sen tog jag tvåbussen till Tavelsjö. Vikarierar med att städa på Tsjö-skolan under veckan iaf eftersom mormor har ont i ryggen så hon kan inte jobba. Så jag får ihop lite grann iaf!:) Då jag var klar så gick jag hem till mormor och morfar. Morfar gjorde tjockpannkaka, och jag fick ta med mig resterna hem till lägenheten också :) good var den! Sen skjutsade han mig till Hissjö där jag är nu. Har sett lite tv.. Snart ska jag väl lägga mig i mitt ISKALLA rum utan sängkläder =( och läsa lite SOLO-tidning innan jag somnar. Upp 06.00 imorgon. yeey..


This could be the last time I look into your eyes

Ett tag efter skolan idag så kom Sandra hit, vi pluggade litegrann sen for vi till Great Eastern :) Friterad kyckling, ris och sötsursås. huur gott som helst, men blev ganska äcklad dom sista två bitarna, så jag lämnade. och min mage stog typ en meter rakt ut. haha ojoj vad mätt jag blev. Sandra lämnade ju typ 8 bitar:O Men kände att om jag nu betalat 120 spänn för mat och cola så ska jag äta upp maten också :P

Sen for vi tillbaka till mig och pluggade två timmar så jag har gjort bort naturkunskapen, småföretagande-logon, och psykologin :) Även skrivit om mitt CV, är faktiskt riktigt nöjd!


But it's better if you do

Efter skolan blir det step up X-press, och kanske core med Ida (och Matilda?) sen drar jag och Sandra till Great Eastern och antingen beställer hem eller käkar där. Efter det drar vi hem till mig och pluggar. =) hungriiig nu.

hah, så irriterande, har ett rosa strössel under tangentbordet. och det är alltid under olika knappar. Får inte bort det ;D


The Only Difference Between Martyrdom And Suicide

Just kommit hem från Ringside. Jag och Josse var där och tränade. Gud vad roligt det är! Är helt skakis den här gången också haha, :)

Nu ska jag duscha och käka nåt nyttigt innan jag fortsätter med faserna :)

Let me put my arms around you once more

Än en gång så somnar jag då jag tänkt plugga. 2 timmar den här gången. wooh.
jaja. 19.30 blir det iaf Boxercise. förhoppningsvis är jag mindre mätt då av pyttipannan som jag just tryckte i mig. NU SKA jag göra lite faser tills jag ska gå till Ringside.

Can't worry about the past, cause' that was yesterday

Gick på stan ett tag idag. Träffade Ida och Matilda så jag fick tillbaka mitt smink osv sen i lördags:P
Sen fick det här följa med hem också.



Nu ska jag sätta mig och plugga lite. jippi.


Looking at you makes it harder

Legat och sett film/suttit vid datorn i soffan heela dagen. Lite sliten sen igår ;D Det var iaf sjukt kul! Började med att Ida, John och Daniel kom och hämtade upp mig så for vi runt och körde lite och sen till John på Umedalen. Kom lite fler folk också. Drack shots och hade kuul =) Runt 22.30/23.00 åkte vi till Krogenkrogen. Mycket känt folk ute så det var riktigt kul!

Då dom stängde så gick jag, Lucky, André, Frida, Oskar, och några till hem till Lucky på Berghem. Bastade och drack whisky (uschusch) sen vid kvart i fyra så ville jag gå heem. Så Fredde sa hur jag skulle gå. Men jag tror han var lite för full för jag hamnade iaf heelt fel. Nydalahöjd nånstans på en stor bilväg mitt i skogen...  Till slut kom jag iaf till Mariehem(?), sen Berghem och till slut, klockan kvart i fem var jag hemma på Haga :P

Nu ska det städas lite här hemma sen blir det film.


wrap yourself in the arms of someone who wants to give you all the love you want

Bio med Emelie ikväll, Avatar. haha jag som aldrig sett 3D förut tyckte det var ganksa c000lt :P Men det var iaf en mkt braa film :) Efteråt blev vi taggade på göra nånting. Men vi skärpte till oss och taggar en annan gång!

Och nej Emelie, faktiskt så har jag bara varit hemma ikväll! Jag, Coffe och syrran gick till Nattöppet och hyrde film. Käkade cheeze ringz och bara tog det lugnt. Blir skönt att inte vakna bakis imorgon faktiskt ;D
Nu ska jag sova, Godnatt.


I hit the jackpot, ch-ch-ch-ching

Äntligen heelg! Har längtat sen i måndags haha! Kom hem för typ en timme sen. Käkade en varm macka, godgodgood!

Dagens händelse: Marres hår flammade upp på massagen, hah. eller ja.. Det var helt mörkt i rummet förutom några ljus, sen såg man att det som flammade upp och Marre hade stått liite för nära ett ljus med håret :P Luktade bränt hår men det syntes inte i håret att det brunnit som tur var, haha :)

Nu väntar jag bara på att pappa eller Emeliehhh ska höra av sig. sen får jag se vaad som händer. Kanske åker till Hissjö och hämtar en säng, eller drar på stan. Borde göra både och. Sen ska jag, Emelie och Amanda käka på Suubwaay "..innan middagen HAHAHA" hahaha (bara emelie som fattar..)

Efter det så ska jag och Emelie på bio. Även pappa syrran coffe och ruth ska på samma så :P jaja det blir braa :)

Urbandictionary.com

Go to urbandictionary.com and look up your first name. Copy this in your status and what Urban Dictionary says about your name in the first comment.

The most beautiful girl ever. She is untouchable, and any guy she gets with better know how lucky they are. This girl has guys waitin in line one by one, and bitches keep hatin! This girl wont take your shit! She is one of a kind aint no one else like her!

"I wanna be like Angelica!"

hahahaah!

And I just miss the good old times

Efter skolan idag blev det Jysk, Buketten osv. Fått hem massor av nya grejer till lägenheten iaf! :) Växter, krukor, gardiner, gardinstänger, en fruktskål, kuddar, madrass, badrumsmatta, m.m.

Sen åkte jag till Hissjö. Anna kom förbi för att bli masserad. Så jag tände massa ljus, satte på avslappningsmusik och knådade henne ca 30 min. Tog sen en pizza ur kylen och satte mig i soffan framför tvn. Var så läänge sen jag såg på tv ju :O en vecka faktiskt. Kanske inte så konstigt då det inte finns nån i lägenheten.. Men det gör inte så mycket faktiskt. Kanske är på tiden att fixa dit en men ändå.

Nuu ska jag gå upp och färga ögonfransarna osv sen KANSKE göra nån fas. Eller läsa FRIDA-tidningen och sen sova.. hehe. Jagvet, jag måste ta tag i faserna och göra klart dom. Lite ångest har jag faktiskt.





ÅH vad jag längtar tills det börjar se ut såhär, värmen börjar komma tillbaka, och inga fler snöstormar eller minusgrader...

2-3 månader kvar.


Give it all you got

Jag är väldigt bra på att göra ingenting har jag kommit fram till idag. Okej, jag visste det förut också men iaf. Från halv ett då jag kom hem, till ca halv 6 så har jag gjort det - alltså ingenting. suttit i sängen med datorn. Sovit lite..

Sen bokade jag ett träningspass och gjorde en good varm macka som jag käkade innan jag gick till USM. 19.00-20.00 var jag och Ida där på Stepmuskel!
Och jag känner redan att jag kommer få träningsvärk.
sjuukt jobbiga grejer. men det är väl så det ska vara ;D

Nä nu ska jag hoppa in i duschen sen måste jag göra lite skolarbete/faser :)


Hold your own, know your name and go your own way and everything will be fine




in my head

Emelie presenterade just en ny låt för mig, asbra! Och jag blir ju direkt taggad på fest. haha. Lyssna!



What you got boy, is hard to find

Riktigt slapp dag idag. Sov till nio. kom lite sent till NKn, som slutade 11. käkade på skolan, chillade där med emelie ett tag tills tolvbussen gick. Drog hem till lägenheten och nu sitter jag här och har kollat på massa bilder från bilddagboken osv.. Blir man liite sugen på att fara utomlands kanske?!



Borde gå på stan också, men ingen ville följa =( Tror jag går dit på ett tag faktiskt, har några grejer att göra så. MEn det är tråkigt att gå själv! jaja. Har väl inget val om jag nu vill dit idag.

 Sen så måste jag göra faser också.. Men det funkar typ inte utan Emelie Hägglund! haha. Är mkt roligare då man har nån att typ diskutera frågorna med.


En fin teckning från dagens Ledarskapslektion!



För er som inte ser så är det dykare bland koraller och sköldpaddor!
(en fick se en bild och förklara för den som inte såg bilden, vad den skulle rita..hhehheh)


Right now











'cause though he's gone and you are wonderful, it's hard to move on.

Information om Universitetet på skolan idag. Lite ovärt eftersom jag redan vet vad jag ska söka =) Men lite nytt fick jag då lära mig :P Sen gick jag och Emelie hem till mig och gjorde NKuppgiften! Duktigtduktigt:) Tillbaka till skolan för två till lektioner sen drog jag hem igen.

For till USM, Tränade Step Up X-press och Core med Ida=) Var riktigt jobbigt! :O Första gången jag höjt stepbrädan till det högre, så ja, ojoj. svettigt blev det ;D

Gick hem sen och diskade undan lite och duschade osv. Har käkat lite flingor osv så nu sitter jag i soffan. Tända ljus. mys!

Ska skicka in lite småföretagandegrejer till en i mitt företag nu, "deadline" ikv kl 22 för vi ska redovisa på tors, så det är väl bäst att göra det då jag kommer ihåg det. Sen måste jag göra faser.. Trafikskolan ringde idag, fast jag hörde det inte, men ändå. Känns som jag borde snabba på med det där litegrann.. :O


We'll make heaven a place on earth

Fått lite mer grejer till lägenheten nu :) Saknas fortf massor man behöver men annars är det typ en till säng, och en tv.

Står just nu och håller på laga maat. Svårt att veta vad man ska göra ;O men det får bli spagetti och korv iaf, hah. enkelt och bra.  Sen ikväll blire typ boxercise eller träna på USM. Får see :)


utan några höga krav, knäpp en bärs och koppla av

stan med pappa idag. beslutsångest gånger tusen haha. så det blev inte så mkt köpt. menmen.

hem till lägenheten. typ sliten efter gårdagen så jag sov ett tag ;P gjorde mat, sen hoppade jag in i duschen och började fixa mig för kvällen :) Åkte med pappa och hämtade upp Matilda och Sara sen drog vi till Röbäck. Förfest hos Ida (daniels lägenhet) med henne, Matilda, Sara, Kix, Sanna. sen gick vi till lokalen. och jag kan bara säga att det var verkligen en störd kväll haha. ojoj.

själv så var jag inte taggad på dricka ikväll alltså.. Så det blev ganska luugnt. Iaf så tog jag sara och matilda 01.00 bussen till stan. For på Subway och käkade en macka sen gick vi till Haga. Så nu sitter jag här hemma, är sugen på nåt gott, typ chips eller nåt, men ingneting har ju öppet=/ Får ta det där imorgon eller nåt ;D



skrev det där i lördagsnatt. hamnade i utkast och inte varit inne förrän nu så.. :P

RSS 2.0