rehab

låååång dag idag. God mat! Spagetti och köttfärssås. For till USM och skulle träna med Jonzza och Fredde. Bara Jonzza där, snackade lite om imorgon osv sen 5bussen hem, duschat och nu SKA jag vara duktig och plugga lite!
Sen bestämma vad jag ska ha för kläder osv imorgon på festen och bara ta det luugnt! Försöka sova lite tidigt också, men det är inte säkert det går så bra ;D

Skolan imorgon:
Sovmorgon
Dans
 - Aerobic Dance
Gruppträning - Aerobic Dance
Lunch


Lil' Rain - Adore you

Ååååh jag kan inte få nog av den!

maiahiii maiahooo maiahaa maiahaha!

ääntligen! Vi gick till Online idag. Jag, Sandra och Marre. (och malin , fast hon inte skulle söka jobb) Träffade på Jonte där så han sa vart vi skulle gå osv, vi fick skriva ett typ CV eller nåt liknande iallafall:P blev blev ju inte bra kan jag lova. Men det räckte iaf till en intervju 16.00 på måndag! Hoppas verkligen jag kan få jobb så man tjänar in lite pengar. Skulle faktiskt kännas bra att jobba ihop sina egna =)

Ikväll ska jag städa mitt rum och PLUGGA. måste ju göras nåångång... :/ och sen försöka gå och lägga mig tidigt. Har blivit typ runt 01.30-02.00 tre dagar i sträck nu, gaanska trött på dagarna..

nä nu ska jag gå och göra lite nytta ;D harehaaj!


Look what you've done

HAHA , bion igår:
- Är du verkligen 15?
-Jaa....
HAHAH lillsandra! ;D

Jag, Sandra och Oliver var iaf och såg The Unborn. Jag tycker faktiskt den var bra:) skrek typ rakt ut en gång, hoppade till några gånger osv, men det är ju så en skräckfilm ska vara :D

Var på dancehall ikväll igen. åh det är kulkulkuul! Så kommer man hem till datorn, ska fortsätta med historian och RYSKA REVOLUTIONEN. intressant... kommer inte bli mycket gjort iaf. heeh,

Imorgon ska då jag, marre och sandra gå till Online, jag vet att jag sagt det fleera gånger förut men det blir ju aldrig av ;O men imorgon måste vi för vi behöver peengaaar!

nä, nu ska jag torka håret osv sen soooovaaa! Godnatt.

not good enough for truth in cliche

Riktigt skönt med en ledig dag idag. Lärarna har typ planeringseftermiddag så vi är lediga. Hade bara historia men jag  skulle itne ens redovisa idag så :)  Jag och Sandra ska vara duktiga och göra klart historian idag men just nu sitter hon och äter och kollar på Weeds så jag bara väntar tills hon loggar in på msn så ska vi börja.

Sen åker jag nog 15.20bussen till stan om jag inte får skjuts av någon, får se hur det blir. Då ska vi iaf fara på bio några stycken, vet typ inte vilka dom är men iaf jag, Sandra, Oliver, Anton och sen är det några till.. Blir nog kul! Vet inte vad vi ska se heller men det spelar inte så stor roll ;D

jaja nu loggade sandra in på msn så nu blire historia. Very fuun!.. not. 

Dancing in the moonlight

Jag hoppashoppas verkligen Jonzza styr fest nästa helg också. skulle vara aasnice! Men vi får se hur det blir :)

Igår var vi ju på kalas hos mormor. verkligen huur god mat som helst! och efter det ställde dom fram maassor med fika. Allt såg väldigt gott ut men jag var för mätt för att smaka av allt.. Då vi kom hem därifrån så såg jag och syrran Twilight. Den är braa! Sen somnade jag vid två..

Vaknade i morse typ halv ett :P Mamma kom och berättade att mormor typ ska bjuda oss på en resa till Turkiet Pacha Bay, eller nåt annat ställe.. bara NAJS! :D blir typ 7 eller 9 pers.. Vi åker nog runt 29 april ungefär,. jag Taggar! :)

Fest 23/1-09!

Det var SJUKT kul igår! : D Jag, Anka, Sandra, Malin, Linus, Marre, Emelie och Eve tog 4bussen hem till mig, åt mat och började sen göra oss klara för festen. Åkte dit runt halv 8-8 och sen blev det partyyy! Dans, Singstar, trevligt folk osv! :) Lite synd var det att vi åkte hem och sov, men det är ändå det skönaste=)

Ikväll blir det kalas hos mormor eftersom hon fyller år på måndag. Jag taggar fikaa ;D

Här är lite bilder från kvällen:
stoorskorna!  jag och sandra gustav och anka  just dance!  =)   Ante och Jimmy

pokerface

Idag hade vi typ rullstolsaerobics med Kim Wikman, det var.. annorlunda ;D ganska kul ändå! Efter skolan så for jag, pappa och syrran och hämtade sängen i Tavelsjö. finallyy! Lämnade den i Hissjö sen fick jag skjuts till Iksu där jag, Sandra och Malin först var på core. Det kändes i magen kan jag lova! Sen gick jag och Sandra  på Pilates. det var INTE roligt! boll, gummisnöre,boll,gummisnöre "sch! sch! sch! sch! sch!" hah åh. mardrömmar om det inatt eller hur Sandra?;D Mamma hämtade oss och vi skjutsade hem sandra eftersom hon missade bussen :P 

Då vi kom hem till Hissjö igen så bar jag och mamma upp alla delar till sängen till mitt rum och sen satte jag ihop allt, så nu är det massor av säng i mitt rum :P har inte tagit ut min förra så någon får sova i den imorgon då vi kommer hem från festen. Har städat massa också, så det inte är massa stök imorgon då det kommer 7 pers hit innan vi drar till Jonzza. :)

Sovmorgon imorrn, sen Dans, Gruppträning, svenska och Småföretagande A sen slutar vi och då blire att tagga fest :D inte tråkigt!

hah just det, ikväll räknade jag ut att jag har tränat 14 gånger på en vecka. not baad! ;D

gåånatt!

Almost lover

Ikväll har jag varit duktig. inte med plugg, men jag och Josse har varit och sprungit på Nolia! Vi brukade fara dit i 9an och springa, sen dess har det inte blivit av men nu ska vi börja igen. Mål: Magrutor till sommarn;)

Nu har jag tagit en dusch, och jag och Sandra sitter över msn och ska vara duktiga med Historian. Det går inte jättebra kan jag berätta. Men, sakta framåt iaf ;D

woho :D

Första Dancehallen ikväll då. Var riktigt roligt! Först då vi började med uppvärmningen så tänkte jag att "nääe jag kanske har valt för svår grupp.." Men uppvärmningen hade dom försvårat ganska rejält för det där var visst fortsättarnas uppvärmning. Så efter den gick det mycket bättre. Då man kommer igång med sina dancehallmoves igen;D  Var ju faktiskt länge sen jag dansade det innan ikväll. Och stel har jag också blivit! :O eller, inte jätte, men jag känner att jag måste typ stretcha oftare , några gånger i veckan iaf,

Nu blire duschen sen soooova. godnatt!

Stand in the rain

jag är typ stolt över mig själv! Idag har jag gjort hela engelskan klar och börjat med Historian. Jag och Sandra ska göra klart den innan helgen så det är klart. Sen det enda som är bråttom är svenskan till på fredag. Den måste jag också börja plugga på för som det ser ut nu så blir det fett IG..

Imorgon efter skolan blir det stan med några. Hitta festkläder på Gina och kaanske gå och söka jobb på Online?
Sen på torsdag så blir det svenskaplugg hos Sandra och sen far vi på Core och Pilates på Iksu. Och på torsdag kommer också min säng! Hjärta på den.. mmhmm!

Nu måste jag börja ta fram kläder osv, snart blire Daancehaall! :D

Stay with me

Vaknade i morse och var så sjukt trött.. men jag klev upp ändå och var klar på 40 min. Men, fortfarande sjuukt trött. Så jag stannade hemma idag. Vaknade nu och har sovit tre timmar till. bara skönt! tror det behövdes..

I alla fall så SKA jag plugga idag. Vet inte riktigt vad men jag har ju ganska mycket att välja mellan så. :P
Ska försöka göra engelska, svenska och sen ikväll så ska jag och sandra göra lite historia över msn.
Tycker iaf att vi har för mycket i skolan, det är så mycket inlämningar och prov så man vet inte var man ska börja :O  iofs så är det till några veckor framöver, men då man ser hur mycket man har så.. Näe inte roligt alls.
Nu ska jag gå ner och äta lite tror jag, sen börja med engelskan.. taggat

partypeople

Idag har det inte hänt speeciellt mycket.. Sovmorgon, historia, Svenska; bara chill. Lunch. Pappa bjöd mig och syrran på Max.=) tillbaka till skolan för att fortsätta ha hål till halv tre. Satt och snackade med Sandra och Oliver + någon annan ;D sen blev det dans en timme. ganska slapp dag alltså. Men jag taggar INTE imorgon... Fem lektioner! ååååååh snart går jag och gräver ner mig nånstans .  Så sjukt leess! Men men jag överlever säkert, sen är det DANCEHALL på kvällen! wohoo :D Nuu ska jag sova, godnatt.

Förresten, Festen påfredag tjejooor. Vi måste snacka om hur vi ska göööra med allt!

Lördag, Söndag

Ikväll har jag och Ida har varit och tränat och jag är helt död! Men det var kuul! =) Var ju också på Prova på dans på Umeå Dansskola, Musical Dancing. Det var riktigt roligt! Dansade till Honey Honey (heter den så?) från Mamma Mia filmen iaf . niice:)

Tänkte berätta om 50årsfesten igår, Det var asroligt haha =) Grupplekar (vårat A-lag kom sist , men vi var ändå bääst!) , is i tröjor, kaxade och bara umgicks, jag kommer på nästa 50årsfest ida ;) hah :D  Sen så for vi hem till ida, spelade lite kort osv och somnade som typ knölar i sängen runt halv 4..  Upp tio dagen efter för att gå ut i stallet. Jag är ju rääsermockarn;) 
Efter det så for jag, Ida, Daniel, Thomas och Mia till Trehörningssjön för att köra bil på isbanan men det var inte så många där så vi drog hem till ida igen. Sen körde jag daniel och ida på deras bana istället. hahah vi äär ju duktiga... Jag körde upp i snön med hela bilen en gång och ida gjorde det ... nåågra fler gånger iaf haha ;D så Allan fick lov att ta traktorn och komma och dra loss oss.. :P askul iaf!

 Ida och jag;P
  Slutet av kvällen, alla började dra sig hemåt..

Emelie 15 år!

det var inte liite fika på kalaset idag. Och godis. åh, min mage har itne mått bra, sjukt mätt av allt så det lär ju inte bli nån middag för min del idag :P istället ska jag på typ 50årsfest på bygdegården, kan ju bli kul ;D Eftersom jag inte kunde fara på 20årsfesten så får det bli det här istället ;D

Imorgon blir det iaf att fara på Musical Dancing eller nåt liknande. Prova på gratis iaf. Blir nog bra:) sen Cardio och core på kvällen. och Förhoppningsvis så har min träningsvärk gått över till dess ;D haha

..PLUS ATT JAG FORTFARANDE MÅSTE PLUGGAA..! :( don't like it at all!
Har då verkligen inte följt mitt 13 min/dag läsande i Candide heller. Är typ på sida 31 och vi ska helst ha läst ut den innan tisdag. Lycka till angelica..


bioooo!

Jag har SJUKASTE träningsvärken sen igår! :O hahah, vi har haft ganska roligt åt det ikväll ;D Idag efter skolan så gick iaf jag, Malin och Marre till stan. köpte lite (mycket..) godis, träffade Ida en snabbis, osvosov.. Sen gick vi till bion, såg Benjamin Buttons otroliga liv. riktigt bra film faktiskt :D den var ungefär 2 h och 45 min, så efter bion så gick vi till Donken/Donkan(?) och satt där 1½ timme till bussen gick.  Asrolig kväll iaf! :D



 

Insects destroy

Aerobics dance och Funk på Iksu idag, riktigt roligt var det! =) Första dagen jag tränar på typ en månad nu och det känns myycket bra ;D Imorgon går förhoppningsvis jag och Marre till Online. Ska bli telefonförsäljare, kulkul.. hehe.  Sen blire mat och bio med henne, Malin och kanske Emelie och Sandra. Asnice=)

Ikväll har jag varit med Ida. Snackat maassor, rökt lite vattenpipa och det blev mer rök den här gången , tur dee:) Spelat lite kort och bara chillaat!

Nu blir det sängen. Hare!

Breathing your love

Känner mig verkligen inte duktig med skolarbetet nu för tiden.. Har inte gjort ett skit ikväll. Dåligtdåligt! men men får ta igen det.. i helgen  ?.. äh jag vet inte. Imorgon ska jag iaf vara med ida , det var längesen! =) och vi mååste komma på nåt kul att göra på fredag tjejoor! Dricka te kanske? ;) Det tyckte Fredde iaf ;D haha

Nu blir det duschen sen tränatränaträna imorgon. Jag taggar !

"Du ser ut som catwomaan!"

Sitter på skolan, har historia och vi har faktiskt hittat 6 sidor från wikipedia om Ryska revolutionen :P så nu blire väl mest chill resten av lektionen skulle jag tro..  Redovisningen blev då framflyttad till måndag v. 5 och det är braaa!

Idag fyller Emma och Lotta 18, så det blev saft och gootårta i klassrummet! Inte så värst bra med tanke på att jag ska vara nyttig. Men vi ska ändå träna hela dagen imorgon så. whattevvaah.!

Anmälde mig iaf till Dancehall igårkväll. Så det blir att börja med det på tisdag. wohooo :D HOPPAS nu att Ida och Kix börjar med mig ;D annars får jag gå sjäälv... :)

Haha, juste. På Jonzzas fest så bjuder jag, Marre och Eve på Godiskaktus, hahah :D bara goott!

"OH JÄÄÄH!"

Breathe

Jag har räknat ut att om jag ska hinna läsa ut Candide så ska jag läsa 13 sidor varje dag till nästa fredag. Det borde nog gå ändå:) Iofs så somnade jag då jag låg och läste ikväll, så måste nog läsa mer imorgon, men ja det får gå.

Vet fortfarande inte om Dancehall, Måste bestämma snart så vi kan anmäla oss. Annars gör jag det typ själv..
Imorgon har vi avspänning och stresshantering första lektionen, det blir nog kul! =) Och efter skolan så kanske jag ska och gymma med Sandra, Marre och Oliver. Men jag vet inte än, får se hur allt blir osv. Måste verkligen på stan nångång i veckan också! :S Känns inte som att jag hinner med det men jag måste. På torsdag typ 12-15.30 eller nåt så ska vi vara på Iksu och träna, efter det känns det bara jobbigt att gå på stan men kasnke gör det ändå.

Och på Fredag tycker jag vi måste hitta på nåt kul! Sen blir helgen väldigt.. Uppbokad. Lördag måste jag på Dansskolan eller Balettakademien och prova på nån dans gratis. Min syster ska ha kalas typ samma tid.. På kvällen så blir det tyyp 20årsfest utanför Vännäs :D Söndag hoppas jag att jag får min säng och sen vill jag veerkligen på cardio och core på kvällen. Plus att jag måste klämma in massa plugg någonstans också. FUCK..  Historiaredovisning på måndag SANDRAA!?

DANCEHAAAAALL!!

Jag sitter och försöker övertala Ida att börja Dancehall med mig igen. Kursen börjar nu på tisdag så det är bara en vecka kvar ju. Vill veerkligen börja , det är typ den roligaste dansen jag vet! Känns tråkigt att börja själv.. Men jag får se hure blir. hoppashoppashoppas!

Musikstilen härstammar från Jamaica och kallas även ragga. Här handlar mycket om känsla och utförande. Stilen karaktäriseras av ett dansvänligt och ofta hårt beat, riddim, snabbare än reggae. Gemensamt för alla de här stilarna är att de hela tiden utvecklas i takt med tiden, de är personliga och varierar alltså mellan olika lärare. 


HEJ

Eeeh ja, det blev inte mycket av plugg igår som vanligt. Men jag har faktiskt kommit igång med att läsa Candide idag! så jag ska fortsätta med det ikväll, och som tuur är så behöver inte engelskan vara klar imorgon, så jag tar det senare nångång.... Ikväll blir det alltså att läsa candide, se tv och sen sooova.

I helgen fyller syrran 15 så jag måste på stan och hitta nån present.. Sen ska jag och Mariellleee gå och fråga om jobb på Online(telefonförsäljning). Kanske inte det roligaste men man tjänar bra! :)
OCH, pappa, jag hoppas att det blir av att ta sängen till Hissjö i helgen också? skulle inte vara helt feel! :)

Måste verkligen börja ta tag i träningen också, känner att då man inte har tränat sen innan jullovet så börjar det bli dags... och plugget, ÅH JAG DÖÖÖÖÖÖÖR.. SÅ HEMSKT, JAG HATAREE!!

Engelska imorgon
Svenska nästa vecka
Gruppträning om några veckor
Redovisning historia måndag nästa vecka
Psykologiuppgift

har säkert glömt nåt och sen så äre ju att det är inte små grejer heller.  Faakkiiingg shhiiiit
 NU måste jag nog börja plugga.. hare !

Btw, TAGGA FEST NÄSTA HELG!!

What do you do?

Helt seriöst, jag får damp. JAG HATAR SKOLAN!
Ska skriva 750 ord om olika citat ur en engelsk bok som jag läst för flera veckor sen, det är typ OMÖJLIGT att hitta bra citat som man får en tanke om utan att läsa om hela boken och det känns inte speciellt taggat då jag också ska läsa Voltaires 'Condide' till ett prov vi har snart. Jag vill inte läsa den där boken! Är så sjukt less på skolarbeten och sånt, ÅÅÅÅÅÅH jag vill bara ha lov foreverandever!

god natt

Var ute och övningskörde idag med pappa, det gick faktiskt bra ..tills vi kom till gården igen, åh jag blir så sur då det inte går som man vill!  aja, bara att fortsätta träna..
Sen var vi på Nyårsrevyn i Vindeln, haha jag fick sitta ensam :( men revyn var bra ändå! :) Efter det så for vi och åt pizza på Svanen och sen hem till Granö. Imorgon blir det Umeå och kolla på innebandy tror jag, om jag inte drar hem till Hissjö istället och pluggar som jag verkligen borde göra.. äh jag får se hur jag gör. Förmodligen innebandy (allt för att slippa plugga)

Godnatt

paltn!

Needu, provet på trafikskolan gick inge vidare. 31/70 p. PINSAMT! menmen. får väl skylla mig själv att jag inte pluggade mer .. .;P
Friskvårdskamp idag iaf, vårat tema var pyjamas, vi vann EN grej och kom på delad sistaplats, haha ..:P

Är iaf i Granö nu, har främmande och har just ätit middag. PALT, riktiga grejer det där, man blir asmäätt! ;O
Ikväll blir det nog att se Let's Dance också, brukar inte se det men måste ju se hur blondinbella klarar sig ;d

;D

Faktiskt skönt med en timmes promenad ikväll, hade mycket att snacka om osv så det där ska vi göra oftare! Känner Verkligen att jag borde ta tag i träningen nu efter tre veckors av julätande osv, usch! Nu blire att träna mer och äta mindre ;D

Första skoldagen idag, var riktigt slapp men känner att ... jag börjar redan bli less på skolan. ååh
Fick tillbaka trafikantprovet vi gjorde innan jul som jagtrodde jag skulle få vg på , men inte det. ett G blev det så ska till Trafikskolan imorgon då resten av gruppen har sovmorgon och göra ett slutprov, får veerkligen hoppas på att jag får vg där så blir det vg i slutbetyg=) men frågan är ju, har inte pluggat nånting ikväll såå... aja.  Blir iaf att dra till Granö imorgon också:) ba nice!

godnaaatt


=)

yeaah nu taggar vi fredag v 4, pannkaksätartävling på skolan sandra!? :D ;) haha, bara gott ju!

Nu blir det promenad med Josefine. hade haj!

Womanizer

Har inte alls hänt så mycket senaste dagarna, jag har varit sjuk, vi har haft middag här med mormor, min moster och mina kusiner, och varit på middag hos mormor och morfar. Imorse kom pappa med vattenpipan och lite annat så nu ska jag och syrran prova den :)

Taggar veerkliigeen inte att stiga upp 06.15 och åka iväg till skolan imorgon.. Har inte gjort nåt plugg under lovet heller, det är illaa, när ska ens engelskaboken vara inlämnad?

Lovegame

Btw, om nån vill se lite bilder från nyår så kolla min bilddagbok:

http://ankuschling.bilddagboken.se/p/main.html?

Whatever you like

Ikväll var jag, mamma och syrran och såg Yes man! Den var riktigt bra faktiskt, se den=) Då vi kom hem så såg vi Stop-Loss också, den var också bra ;D

Nu har min vattenpipa kommit också, aaskalas! :D


Nyår!

Det blev faktiskt riktigt roligt=) Var ju först i Jonzzas brorsas lägenhet och festade. Vid tio halv elva kanske så drog vi ner på stan och träffade massa människor och kollade lite på fyrverkerierna=) Sen toan på Max, haha! Det var också riktigt roligt, men kanske liite pinsamt då vi efter en låång stund kom ut därifrån..  Fick iaf Lady Gagas mobilnr så jag måste kolla upp vem det är, haha=)

Har i alla fall inga nyårslöften eftersom dom ändå aldrig går att hålla, men nog finns det några saker jag ska tänka på att göra och inte göra,,

och dig förstår jag mig inte på, nu blir det att glömma och gå vidare.


RSS 2.0