Skyltsöndag.

1:a Advent (mysmysmys!) började med att jag Sandra Jonzza och Fredde for till Sandras bastu och duscha osv, sen åt vi Fläskfilé och potatis till lunch. Mmmmhh.:) For sen till stan, pappa bjöd alla på fika sen såg vi då Malin var med i luciatåget på torget:)

Sen for vi på Megazone, körde lite bil osv. sen fanns det lite fint där att titta på också.. ;) Det var naajjzz!

Seeen så for vi och åt på Subway, hämtade träningskläder och for sen till USM för att träna. :) Var i gymmet typ en timme , sen for jag och Sandra på Cardiomuskel, det var verkligen inte alls så jobbigt som det brukar vara :O Men det var kul=)
Sen var det core, då var Fredde och Jonzza också med, dom höll på dö :P då det var slut var vi i gymmet typ en halvtimme till, sprang på löpband osvosv.. Sen bil heem. Kanske blir gymmet imorgon med? Får se om det men he skull va bra!
Sovmorgon imorn, engelska, tema sen trafikant. HOPPAS vi får tillbaka proven! och våran redovisning sandra, intebra intebra.. :(


"Boorn to be cheeeaaap!"

Cocain

Gårdagen var mycket rolig! :D Började med att jag och Sandra fick skjuts till festen av Jonzza och Fredde, det tog typ 20 min innan vi hittade rätt hus men :P Var där några timmar sen drog vi vidare till Västerslätt på en annan fest :) trevliigt :D  Sen for vi och köpte Ben and Jerry's osv och sen hem till Fredde för att se film. sköna täcken vill jag lova ;D

Idag ska vi dra till stan på Skyltsöndag. Ska träffa pappa och Thomas för att bli bjudna på fika sen ska vi se Malin i Luciatåget vid tre. :P

"Vad är skyltsöndag egenligen? Asså är det att man ska kolla på skyltar eller nåt..?" Haha smart där Jonzza!

Ikväll blir det att fara på cardiomuskel och core, sen hem och göra klart redovisningen till Trafikantredovisningen imorgon om Stanna och Parkera..

Just to get high

Idag har jag fått lite besök av pappa och Thomas, städat, Julpyntat och bara tagit det mest lugnt:)

Nu ska jag bara hitta några kläder att ha ikväll :O sen packa lite grejer osv och ta bussen till stan runt halv 5. Förfest i Sandras bastu sen drar vi väl till festen runt 8 typ. TAGGA!

huh?

Loggade just in på apberget, och ändringarna dom gjort! :O jag saknar det gamla apberget... Visst är vissa grejer bra där, men .. näe.

Har sett klarlt Jumper nu. Filmen var inte baad! Och Hayden Christensen är ju inte ful heller ;)


Fredag.

Trafikantprovet idag gick faktiskt inte så jättedåligt. Helt okej faktiskt. känns ändå skönt, trodde inte det skulle vara så svårt men =) Efter det var gjort så gick jag och Sandra till Martina och sov och kollade på tv i mer än tre timmar. (håltimme 4 timmar..) sen åt vi "söndertuggad" mat , och efter det hade vi ganska lugn svenska, och rättskunskap.

Gick till stan med Emelie och Marre, Sandra kom senare och då for vi på sf och såg Twilight. Faktiskt, killen blir bara snyggare och snyggare i filmen! alla blev typ kär i han (L) (han var jätteful från början, men senare, mmh..) . Seen så gick vi och satte oss på Kafé Station tills tiobussen gick.

Då jag kom hem så hängde jag med Jens, Bullen, Viktor och Kalle till garaget, Viktor och kalle drog till stan. Jag jens och bullen spelade luffarchack för bullen orkade inte dra till han eller mig. Då vi äntligen övertalat han till att se film hos han så kommer Viktor och Kalle tillbaka . Så ingen film ikväll heller. Jag ska iaf se Jumper nu sen blir det sova.

Tagga fest imorgon!:D


Love and war

jag har så TRÅÅKIGT! SÖG att jag glömde trafikantböckerna på skolan för nu kan jag inte plugga till provet som är imorgon heller : / och jag som vill ha vg! aja. det får gå som det går sen satsar jag på nästa prov ist =)

bad på idrotten idag, skönt men liite jobbigt att jag hade smink ;D hah, kunde ju inte göra nåt som var under vatten:( vilket det mesta var :P

Jaa nu blir det väl att fortsätta ha tråkigt, se tv eller nåt. buhu.


trääning

Slutade halv tre idag, då fick jag och Sandra och köpte subwaymacka, sen gick vi till USM och åt dom där, sen började vi träna va 15.40. Jonzza kom och joinade oss runt 16.15 =) Då kl var 17.00 gick jag och Sandra på yogainspirerad dansklass. Var ganska roligt faktiskt :) Efter det så väntade vi en timme, satt och snackade massa minnen osv med Jonzza ;D det var tider det!

Då klockan blivit 19.00 var det dags för en timmes afrodance. Det var askul! Men sjuuukt jobbigt :O Jag som skulle på Body pump/body balance direkt efteråt.. Det blev inget av .Var såå tröött... Blev att jag satt och pluggade lite trafikant osv medans jag väntade på mamma som var på det sista passet. Jag känner ändå att det inte kommer bli så svårt på provet på fredag. Men nu bara för att jag tänker så så kommer jag inte plugga ordentligt och sen blir det inget VG på provet. Men jag skaa vara duktig och plugga! Det där är ju faktiskt roligt att lära sig, till skillnad från historia tex..

wonderful

Nä Sandra nu taggar vi skoooter :D fucking nice! typ mekarNnnnnaa  :D hoho , måste kanske ha nån med som lär oss, men sen så ;)

Imorgon blire värsta träningsdagen för mig,
17.00-18.00 Yogainspirerad dansklass
19.00-20.00 Afrodance
20.00-21.00 Blanding av Body pump och body balance
+ gym och löpband typ . :D  

sen se slutet av Greys och efter det plugga trafikaant, jag SKA få VG på provet!!


godnatt

Together we made it

Kom till lägenheten, sov, pluggade, såg tv. Trodde det skulle vara ändå ganska skönt att vara där själv. Men inte det, jag hade jättetråkigt! så jag for hem med 17.55 bussen och nu blir det att bara ta det lugnt osv till DH börjar :) Kanske lite UglyBetty också, aaaah sovmorgon imorn=)

jarråååhhhh

Det var riktigt kul igår! Gick på Matboa och köpte lite mat och fett sen tillbaka till lägenheten och åt maassa spagetti och köttbullar medans vi såg Ratatouille som jag och Marre aldrig sett förut, men den var bra ;D Pluggade lite sen ringde vi Jonzza så for vi ut och sladdade och åkte lite bil :D jag måste verkligen ut och köra oftare så jag lär mig! :P

Då vi kom in igen så såg vi Låt den rätta komma in. En svensk skräckis. Det var väl ungefäär.. iinget hemskt i den alls. Så det sög . men den var inte jättedålig :P  Sen blev det att diska och plocka undan och göra sig klar för natten. Emelie skrev ett jättelåångt brev till mig. Typ hela hennes liv :P

Upp 06.00 imorse och duscha och grejer. Det behövs verkligen en till spegel där kan jag lova! 5 tjejer på en spegel i ett litet toarum är liite jobbigt ;P men det funkade iaf. Jag och Emelie var ganska taggade på att vara hemma idag och se film och plugga lite men så duktiga som vi är så pallrade vi oss iväg till skolan , och gick inte tillbaka då bussen var sen heller :}

Ikväll blir det lägenheten själv. plugga, tv osv bara. och sovmorgon imorgon! skööönt!:)


hoehoe!

Det snöööar! yeey ;D snart blir det ju att ta fram skotern ju! :D åååh så nice! Och en månad till julafton, myys:) December är så sjukt mysig månad så det finns inte :) Lussekatter, advent, lucia, julbak, köpa julklappar ...mmmh! <3


   ååååh=)


Nu är det bara lunch (äcklig leverbiff..) och Trafikant kvar sen drar vi till Tavelsjöö :) nicenice!

We're in heaven

Blir lägenheten några dagar nu , från imorgon. Då blir det att se "Låt den rätte komma in" med Marre, Malin, Emelie och Sandra =) sen blir det lite Trafikantplugg osvosv. ba tjiill=)



HAHAHAHAHAHHAHHAHAH jag och Sandra dansar:
http://sendables.jibjab.com/view/KlL01nbsjLdlT1o17FfP#/view/T151tkX6YZzcaL7U

Paparazzi

Just kommit hem från träning. Känns riktigt skönt nu :) Men vi kände att det var ett tag sen man tränade.. Nä men nu blir det att ta tag i träningen igen. Gymma efter skolan, gå på pass osv. Det är ju roligt det är bara det att det blir inte så ofta :/ Från och med nu ska det bli ändring! =)


Footprints in the sand

Har varit duktig och skrivit klart fältstudierepotaget idag. Känns mycket sköönt :) Har bara legat i sängen heela dagen. Hur skönt som helst:) Men ikväll blir det att fara och träna Cardiomuskel och core :) var aslänge sen! Blev ingen dans idag heller. hehe oops. Känns nästan som att man borde börja fara dit om vi ska vara med på uppvisningen på idun? Är nog liiite efter på dansen skulle jag tro .

Veckans plugg:
Trafikantprov fredag
Historiakursprovet nästa fredag
KANSKE borde göra dom där 4 olika fallen på psykologin som skulle varit inne v 43 också.. åååh :/

nu blire mat sen chilla lite till innan träning. :)


all by myself

Blir nog att sprätta en öl. fuck

ooh ooh baby

Jag har såsåså tråkiiigt! Ensam hemma i vårat stora hus en lördagskväll, ingen är inne på msn osvosv.. Hur kul låter det? inte så värst kul nej.

Dissad eller ? Hade faktiskt sett fram emot det på nåt sätt..

Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow..

Japp då sitter man här helt själv på en lördagskväll medans alla andra är och bowlar sen typ drar vidare på nån fest, är man lite aavis kanske!? Jag vill också bowla och festa!

Får hoppas på att kvällen blir bra ändå. :) haade haaj

More than anyone

SÅ skönt att sitta med med bärbar dator i sängen. oja! slippa den knöliga stolen nere i tv-rummet :P

men nu blire att sova så jag tar mig upp i tid imorgon så jag hinner med allt jag tänkt göra :)


God Natt!


Do I look like I sell drugs?

Nykommit hem från stan nu. eller, det var snart en timme sen, men ändå :P Blev ingen fest ikväll men det gör inget.
Träffade Natali på busstationen, hade mycket att prata om så det var kul=) måste ta och ses oftare, var riktigt länge sedan vi gjorde nånting:)

 


Inte så otippat att Han var här. men ja. jag är väl glad för hennes skull.. det blir nog bättre med tiden skulle jag tro, eller ja. Jag hoppas det iallafall

what do you do?

Nu har jag tonat håret brunt :) det blev bra :D förutom att det blonda lyser igenom lite, men ska typ ta en till förpackning och fixa det :)

Nu är jag såååå så festsugen! Frågan är bara om det går övertala mamma om att jag får fara på "årets storfest" i Yttersjö :P hoppashoppashoppas! :) :)

näe jag orkar inteee, nu då vi ska skriva svenskarepotaget så sätter jag mig vid en dator. Den funkar inte så jag sätter mig vid nästa. Där finns det ingen mus och datorn bara startas om hela tiden. Så jag och Sandra går ner till bibblan, hittar två datorer bredvid varandra och sen ska jag börja skriva. MEN då märker jag att det inte går öppna dokumentet där jag skrivit allt eftersom den här datorn inte har Microsoft Word! Så jag klickar upp Wordpad istället. men i det programmet så finns det inte så man kan skriva i spalter!! ÅÅH JAG BLIR SÅ LESS!

The amityville horror

Nu har jag sett klart the amityville horror. Ensam! haha var tvungen att tända en lampa.. Men den är riktigt bra!



På skolan imorgon har vi typ bara repotageskrivande och rättskunskap. Sen får jag se om jag stannar i stan eller drar hem. Har ändå inget att göra hemma så. Blev typ inget med lokalen men kanske far och bowlar? =)

Nä nu ska jag nog sova, måste ju upp 06.15 imorgon så :/ godnatt!

Next to me,

Nu är vattengympan avklarad! Plast badmössorna fick en verkligen att känna sig sexig ;) Men dom hindrar mig nog inte från att fara dit igen, det var faktiskt kul=) nästan bara massa gamla tanter, menmen ;P

Efteråt gick jag och Sandra och kollade hårfärger. Hittade en hasselnötfärg som typ var fin. Ska kolla imorgon med. Jag vill såå mycket brunettera mig! Men det där är bara toning, så ja. Får ser hur jag göör:)

På tal om imorgon, vi ska typ hyra lokalen (sjukt länge sen man var där! =) men det har ju sin anledning :P ) sen får vi se vad som händer:)

Nu ska jag lyssna på micket braa musik och städa rummet efter mig och sandra, blev lite stööökigt..

godkväll!

when I'm gone

japp, nu har vi förberett för repotageskrivningen imorgon. Har intervjuat mamma och tagit lite bilder på barnen.
Nu ligger vi bara och kollar runt på youtube och väntar på att vi ska fara på vattengympan :P Det blir niice! ;D haha.
hungrig. vill äta. hejdå

misslyckade!

Har stått i köket mest hela dagen. Bakat bröd, gjort köttbullar och spagetti. Jag brände mig i ugnen på knogen :( och Sandra råkade tappa ner ALL spagetti i slasken! haha, duktiga vi är! ;D

Idag ska vi leka lite lekar med ungarna , ta kort till repotaget osv=) ikväll kommer det en och ska fixa lite med min dator, sen ska vi väl se lite skräckfilm som vi hade tänkt göra igår men eftersom nerladdningsprogrammet är så seegt så kan vi förhoppningsvis se dom ikväll istället :P

Imorgon blire vattengympa för våran del. med fina badmössor på huvudet, grreeaat!

Horton

Dagen har varit bara skön, promenad med hundarna, gått till affärn för att köpa hallon till vårat hallonvatten (såg det på Greys och det såg så gott ut så vi ska prova det ikväll ;D ) , sen legat och sett Horton, haha den var faktiskt bra!
Och nu ligger Sandra här och sover :P hihi


dagmammorna Anki och Sandra!?

Nu har jag och Sandra lagat köttbullar och makaroner åt dagbarnen. Nu sitter vi på mitt rum och försöker tänka ut roliga lekar som typ 3-5åringar kan leka.Helst ute.. Några förslag?

Famous last words

bara skön dag idag =) trebussen hem och sen kom Sandra vid sju. Hon ska bo här till fredag ;D loongtime! Vi ska iallafall sköta mammas dagbarn, göra friskvårdsaktiviteter med dom osv. kan ju bli  intressant :P

Ikväll har det bara varit chill i mitt rum med dator, tv osv.. och Bejeweled! ;D

nä nu borde vi sova. ska upp kl 9 och ta hand om småbarna! godnatt:)


Burning inside

Hellugn dag idag. Vaknade och skulle på dansen men jag sket i det och såg The Notebook istället. Han är inte dååligt snygg Ryan Gosling! mmhmmM!

Ikväll blev det tvkväll hos Josefine=) Andra Avenyn, Parlamentet och Sanningens Ögonblick. chillchill=)

Nu äre väl time for bed så.. Godnatt.


"Hon tog den sista oboyen.."

Biljard i fredags då, jag sög verkligen! men kul vare= ) Måste göras om fler gånger:) (kändes jättekonstigt att inte festa på en fredag ;P menmen.) idag så blev det att fara och köpa datorn sen lite annat, fixat den typ hela kvällen , tagit det lugnt hemma osv. faktiskt skönt:) Imorgon blir det att fara på dansen :P har inte varit där på tre veckor så det är väl på tiden att vi pallrar oss dit nu ;P sen kanske cardio + core imorgonkväll? =) fast jag vet inte, är inte helt frisk heller så. Får se hur det blir.

'
Blondin eller Brunett..? ååh jag har ingen aning!




 


heejjjj

ny bärbar dator nu :D :D



lost in the sun

Nu bäre av till bowlinghallen för lite biljard med Sandra, Anka och Emil!

Tagga tomorrooowww!

harehaj!

fulla på pannkakor!

Jag och Sandra tävlande om vem som kunde äta mest pannkakor på lunchen idag, nog hade jag kunnat trycka ner en till om jag velat.. men kändes bäst att låta bli. Så det blev oavgjort, 7 st var! tungt i magen sen kan jag loova.. 

Veckan har i alla fall varit ganska chill. Var sjuk igår, sovmorgon till halv elva idag:) inte helt fel! Imorgon blir det att vara hemma också. Har egenligen kursprov i historia men eftersom jag inte kan nåååånting så äre kanske bättre att göra det nån annan gång ;P

Sen stan imorgoneftermiddag.  hoppashoppashoppas på en bärbar dator nuråå! Sen får jag se om det blir hemmakväll och datanörd eller fest någonstans. Beror väl på om Sandra hittar nån och om hon vill säga det till mig.. Vi ser väl ;)

Ikväll blir det att försöka skriva klart psykologiprovet och idrottsinlämningen. sen ba chillaa .

Nästa vecka är det fältstudier tis-tors. Sen skriva ett repotage om det på fredag. Jag och Sandroow ska vara hos min mamma som är dagmamma. Vad kan man skriva för repotage om det?

14:08

Festen i fredags började ganska chill, det var itne så mycket folk men trevligt ändå. nån gång efter tio och framåt blev det fullt hus, mer än 30 pers! men det var riktigt roligt ! kom massa folk som jag inte har en aning om hur dom visste att jag hade fest! Men bara nice :) Förutom några skummisar som var där. Dom stal massa grejer! :O :/ systemkamera, digitalkamera,videokamera,parfym,silverörhängen, två vin/sprit flaskor mm. det var INTE speciellt kul! Så jag hoppas på att vi kan få tillbaka det där på nåt sätt..

I lördags blev det mycket städning :P sen for jag till Granö :) Middag, bastu, badtunna osv. även fast jag var ganska trött och lite depp så blev det riktigt roligt efter ett tag! :)

I Söndags var det farsdag. Han fick whiskeyglas och 5 lotter, men tyvärr ingen vinst :P .. Sen for vi och tände ljus på gravar och efter det så kollade vi på då Thomas spelade innebandy. 13-3 blev det, duktigaa! Efter det så åkte vi till Maxim och åt middag. mysigt:)

Nu blir det att skriva ut historiapapper till kursprovet på fredag, sen dra till stan och shoppa litee, hare haaj!

Katy Perry - Hot N Cold

.. Har jag haft på hjärnan heela dagen idag. Men det gör inte så  mycket, den är bra :)
Sitter just nu på svenska. Har skrivit klart bokrecensionen just så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra resten av lektionen men eftersom Marre och Emelie klagar på att jag bloggar för lite så gör jag väl det nu då. ;P

Ikväll blir det fest hemma hos mig. Blev vääldigt förvånad när det var MIN mamma som föreslog det! ; O haha, men åh så nice!! :D  Så efter rättskunskapen (HOPPAS VI FÅR TILLBAKA PROVET) så blir det att gå till stan, köpa lite smågrejer och sen ta fyra bussen hem, städa osv. Sandra kmr med fembussen, sen duschar vi, äter våfflor med banan och grädde, haha! frågan är ju hur gott det är. men alltid kul att prova nåt nytt! =) Och sen vid kvart i sju så kommer typ resten av folket.

Nä, det ska bli en suuperkväll! ha det gött!

StädarN

Tavelsjö med Sandra i två dagar nu, mest chillat, lagat mat, tv osv :) igår hade jag stoorstädning medans sandra pluggade (hon hjälpte till lite också) så det blev ba fiint!

Slutade elva idag. Skööönaste! Engelska och Rättskunskap bara. Men långa lektioner vare! sen fick vi inte tillbaka rättskunskapsprovet heller! :( ..att han inte hunnit rätta dom under lovet. drygt. Men hoppas på att vi får tillbaka dom på fredag, jag är som lite nyfiken ;D Då vi slutat gick jag och Sandra till stan (fucking kyyla! :O ) åt miniskrov och glass på Frasses. mmmhh  ;D seen halv ett bussen hem med Amäända och Häggaa :)  Hade tänkt vara duktig nu och göra psykologin som skulle vara inne 22 okt, men jag får se när jag orkar.

Sen historiakursprov nästa torsdag, jag dör! : O orkar inte, typ 130 sidor eller vad det var man ska plugga på. ooomöjligt ju! Måste typ börja ikväll men jag vet ju vad som kommer bli av det. nä juste, ingenting. not goood!

helgennn

Barnvakt åt min 6åriga kusin igårkväll. Såg film, spelade kort och åt massor av godis, chips osv.. ont i magen vill jag loova! Men ganska skönt faktiskt med en lugn lördagkväll hemma :)

Idag har jag verkligen inte gjort mycket. legat och lyssnat på musik, dator osv typ.. Men jag har varit duktig också och skrivit klart recensionen till en bok! känns bara sköönt. Nu måste jag nog skriva psykologiinlämningen som skulle in för vad är det nu.. 11 dagar sen. oops.. 

Sen kanske det blir att dra till Tavelsjö med Sandra. Beror på om vi kommer oss dit eller inte :P

Här är lite bilder från i fredags:


SKÅL!
     

feest! :D

Kom just hem, mkt sköönt :)
var först på klassfest hos fanny, sjukt kul! måste verkligen göras om :D Sen drog vi vidare till Ersboda, lite nytt folk osv, mycket trevligt :) och nu sitter jag här. eh ja.. ska nog sova nu, godnatt!

RSS 2.0