you can't make up your mind mind mind mind mind, please dont waste my time time time, time time.

skitrolig dag på jobbet idag! Körde nån lagtävling och gick faktiskt riktigt bra! Vet inte vaad jag ska göra ikv faktiskt.. men det visar sig! Om jag är duktig så kanske det blir nån springrunda eller så :)

Tänkte iaf bjuda på några mobilbilder i brist på annat..


Morsdag, Vindeln. Wilma och mormor :)


Balen. Ida och Erik :)

Balen , Matilda och jag

Jag och syrran blev sminkade och fotade på Makeover Studio

Grillning på Nydala =)


Studentvagnen ;D

Mys ute i solen med Kasha =)
 
Storsandsjön

Sandras stuga, midsommardagen. Hitta peter, jonzza och sandra?.. ;)


Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig? Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte fanns.

spotify - Lugna

SUMMER 2010 SPOTIFYLISTA

SOMMAR 2010

FLUMMM

Försov mig en timme, men hann ändå till jobbet med bara 15 minuters försening så det var luugnt! Gick riktigt segt att jobba så jag måsmte sova tiidigt ikväll tror jag.. Fick iaf sålt lite grann såå ja.
efter jobbet tog jag bussen till Hissjö sen for jag mamma och emelie till Olga på 85årskalas :) Goofika ochh trevligt baa! Kom på nu att jag glömde cykeln på vasaplan........ Blir väl att gå lite tidigare imorgon så hinner jag hämta den ocksååeeja.
aja, nu blir det tv eller nåt. tjarrååå!

and now it feels like soldiers in a war

Torsdagskvällen tog jag 22bussen till Hissjö. sov över där och käkade gott och solade på fredagen med mami =) Sen skjutsade hon mig till Jonzza för att sen dra vidare till Sandras stuga och fira midsommar där! Stekte i solen med öl och trevligt folk hela dagen. Jag, Sandra, Marre, Jonzza, Fredde, André, Joel, Peter, Patrik, Ante, Julia, Felix, sen kom Måns och John(?) förbi också. Grillade, klänning, sång, mini-midsommarstången, ölspel osv. Riktigt nice var det iaf!:)

Lördagen låg vi på gräsmattan och solade, lekte lite med fotboollen och hade det myys några timmar innan vi drog. Jag, marre, peter, jonzza och fredde stannade på nån vägkrog i hörnefors och käkade pizza och sen for vi hem till Jonzza. marre for hem till robban så vi andra chillade ett tag. Såg lite fotboll osv. Drog raggen runt stan typ. Hämtade upp André och for sen till joonnzza igen.

Vaknade där idag så for vi typ direkt ut och solade, käkade hos mig, drog till nydala och hoppade studsmatta och chillade massa. drog även till klabbÖLE och gick i rännan, kollade in lite experiment och grejer haha. Sen blev det offroadkörning och hem till jonzza igen. kyttsyppe, film och chill baaa. Julia och Anka kom förbi och joinade :)

ashärlig helg har det varit iallafall :D NU sängen, upp tidigt imorgon för dusch och sen joooobb! TAGGA


Travie McCoy feat Bruno Mars - Billionaire


I wanna be a billionaire

Långhelg nu, huur skönt!? =D Vet dock inte alls vad jag ska göra imorgon på midsommar. Men det kommer väl! Skönvädret nu också. nice! Förhoppningsvis tar jag mig ut och springer ikväll..  :)


pyjamasparteeybilder by Linnnn

Hittade lite bilder sen festen på facebook :)







Don't stop me now cause' I'm having such a good time,



Lucky daay! Sålde riktigt bra på jobbet idag + att jag vann 100 spänn på skraplotter! wooho haha! ;)
Nu ska jag väl chilla ett tag till sen gå på OK och köpa nåt gott innan filmen på 6an börjar kl 21 ;D


BTW, VAD HÄNDER PÅ MIDSOMMAR? ;O


sommartider HEJ HEJ sommartider !

NU TAGGAR VI TRÄSTOCK 22-24 JULI!!!


This won't be easy, but I have to try.

Fredde skickade det här klippet till mig för ett tag sen. alltsåå åååh ='(


morning morning

I lördags blev det faktiskt pyjamasparty! kul med lite nytt folk också! (Y) sen skjutsade john mig och sandra till Hissjö. hälsade på andré lite snabbt innan vi sen fick åka med VB till logen där vi hängde med Adam Bullen och HJ och snackade med dom massa. nicenice!:) Kom hem typ 5 halv 6 och gjorde potatiskroketter och sås. haha !

klev upp typ två igår och sen bara legat i soffan. skönt! Somnade typ halv tre i natt och upp idag för att jobba.. inte så värst kul nej. :)  jaja nu ska jag sminka mig och chilla lite innan jag cyklar till jobbet! Have a nice day everyoneeeee

helllooooo

värd dag. suttit och sett på kungabröllopet hela dagen. grattis till er! uttråkad yeeye. Vill hitta på nåt KUL!...

Wilmas B-day 12 juni =)








looking back over my shoulder, I can see that look in your eyes

eeeeh okej. jaG hAr ASTRÅKIGT!! finns ingen att hänga med heller då alla har annat för sig.  och regnet ute, kan det bara ge sig?? sldkfjspdfkposdkfölasdf!!!! HEJDÅ

HEJSAN MAMMA OCH PAPPA, HAR DET SÅ KULT PÅ RESTAURANGEN


hahah wtf

save tonight and fight the break of dawn that comes tomorrow

Har inte skrivit på länge nu. inte haft lust att blogga bara. jaja. inflyttningsfest i stugan i lördags. ganska kul, långtråkigt sen.. :P söndag - tisdag har jag typ endast legat i soffan i hissjö och sett på tv. hah. skönt! Varit förkyld hela veckan så. Onsdags drog jag och sandra till arbetsförmedligen och skrev in oss där sen stan ett tag. Blev lite småsaker. Sen Nydala på kvällen, var niceee! Igår kom Emelie förbi och hälsade på ett tag. drog och köpte lite goodis osv . chill iaf :)

Idag freedag har jag typ, ja inte gjort sppec mkt. Färgat fransar/bryn. Sitter med ansiiktsmask nu. har ingen aning om vad som händer ikväll! Vill hitta på nåt och hade varit kuulkul med första sommardroskan! Men jag är fortf sjuk osv såå ska väl ta det lugntttt. Sämst bara att det går inget bra på tv ikv! hyra film kanskee? HAHA fast det får dåå inte bli från nattöppet,. Hemmakväll here i come, eller nåt. .......... :):):)

har asmkt bilder tagna från studenten och en vecka framåt ju. MEn ja, får se om det kommer nån bildbomb ikväll kanske. Har allt på kameror och sånt så. yeye =)

fv3b tjalalalala, fv3b tjaaalalalala

Ner på stan idag med Marre Amanda och Emelie. Köpte årets första mjukglass. GOOO VAR DEN! Sen följde jag mamma och mormor på syrrans skolavslutning i kyrkan. Stan igen med mormor och mamma. ASHÄRLIGT väder! summer..! Käkade rullkebab i solen ba mmhh gytttt sen drog jag hem och städade lgh sen gårdagens paartey. Varit sjukt trött nu ikv också, inte sovit mer än typ 8 timmar på två nätter såå ja. lite småsliten!

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDEENTEEEN! FYFAN VAD VI ÄR BRAAA!!!



Typ bästa dagen i mitt liiv! Champagnefrukost hos Brekke 6.30 sen åkte vi till skolan och fotades, gick runt i korridorerna och levde om, avslutning i aulan och sen klassrummet där vi fick betyg, skrev i varandras mössor osv!

Utspring kl 12 för att sen åka studentvagnen. awesome!!  Hem till mig där släkten hade pyntat hela lägenheten med studentgrejer osv, sen blev det fiika. MÄÄTT! Hägglund kom hit sen blev det dusch och fixning inför kvällen. Drog till Fanny på middag och förfest, goomaten och sen sångleken osv, as kul iaf! :D

Folkets Hus/Äpplet sen. Träffade sjukt mycket foolk, dans osv! MEn ja, sen blev det kaaos. Trappräcket rasade så folk fick åka till sjukhuset och dom stängde ner hela stället....... =/ Såååå jag, Marre och Emelie gick till mig, sen kom Martin, Jens O och Bullen hit, + Erik, Karl-Oskar, Josef och nån till :P  Så det blev chill-efterfest här till typ 5-6. :)


Jag låter världen veta att det här är mitt liv,

Sitter i studentklänningen och taggar morgondageen! :D Emelie är också här så vi håller på förbereda lite inför imorgon osv. ALLTSÅ SERIÖST. FATTAR NI ATT VI TAR STUDENTEN IMORGON??! GALEEET!!! :D :D

Vi ska upp typ 04.00 så blir ungefär 4 timmars sömn.. :) Sen ska vi vara hos Ida på Champagnefrukost 06.30 innan vi drar till skolan och utspringeeet!

SKÅÅÅÅÅÅL!


and I need you now tonight and i need you more than ever and if you only hold me tight we'll be holdning on forever



Nu drar jag snart till jobbet, ska bara ut med hunden en snabbis sen jobbar jag till 21! 


Nothing is perfect man, that's what the world is, All I know is I'm enjoying today, You know, 'cause it isn't every day that you get to give



Vaknade med halsont och kände att jag verkligen inte borde springa runt och spela brännboll så jag struntade i det. Sov till elva sen käkat lite breakfast! Känns lite bättre nu iaf. Så förhoppningsvis går det bra att jobba ikväll..

We don't celebrate sundays anymore

Känner att jag börjar få ont i halsen och det är INTE bra! Brännboll med skolan imorgon, jobb, och studenten på torsdag!!
Nä nu blir det honungste framför himym och 2½ men(L)

laterrr

maybe we can be friends

Upp 9 imorse för att vara på jobbet 9.45. INTE TAGGAT! var jag och två till där idag, ingen var speciellt motiverad så det var ganska slappt iallafalla =) Kom hem för nån timme sen så ska försöka hitta på nån middag sen bara chillla! S-K-Ö-N-T!


baby I don't see you around But you know that my destination Is on this road going down 'Cause I got to be with you now

sista krogenkrogen igårkväll innan sommaren så jag, Emelie, Kix och Ida for dit!=) förfestade lite i Eriks lgh sen gick vi till krogen såå. Karaoke, dans och SKUUUM hahah, helt sjukt. riktigt kul kväll! Då jag och Emelie kom till stan vid halv två så träffade vi en brasil som gick med oss till shell på teg och tillbaks till stan, haha. Kul att snacka engelska ju!












Solen skiner i nya städer varje dag, man glider runt och har det bra

Idag var jag och syrran på Makeoverstudion i Umeå. Blev sminkade och fotade!







fler bilder på fb :)


Dear John

Ikväll blev det bio med Emelie, Amanda och Micke. Såg Dear John och ååh, satt med gråten i halsen typ hela tiden! jättefin film i alla fall! :)


prom







 


The kids of tomorrow don't need today,When they live in the sins of yesterday

Balen igår var kulkuul! Annicka, Matilda och Robert var hos mig innan ett tag. Fixade mitt hår osv sen åkte vi med Idas pappa dit i hans Cadillac! Gick på röda mattan och sen blev det välkomstdrink, träffade massa folk, förrätt, varmrätt, efterrätt, vals, tequilashots, och massa fint folk bara! =)







Fler bilder kmr =)


There's a place we gotta go. Follow me


I love the way you are

Jobbade bara 9-12 idag sen for jag hem, har just duschat och sitter och käkar varma mackor nu! Håller på tagga upp med musiik! Runt 4 kommer Matilda och Annika hit så ska jag få håret lockat osv =) Sen Fööörhoppningsvis så har vi skjuts till balen också haha!

Några bilder från YRAN 2010 !!


Dressed for success! några av oss.





Sen blev det FEST HOS MIG OOOOH!






she's a promqueen

jag ska tydligen gå på balen på torsdag! :O haha. NAJS ju! Matilda hade ingen att gå med så det är klart jag är snäll och ställer upp ;) Hon var nyss hos mig med en klänning så vi har snackat lite bal och taggar kvälleen! :D Kul med spontana grejer !

RSS 2.0