keeps getting better

Idag vid 2 drog jag jens bullen hj och adam till bettnäs. hahah kändes bara fail men det gick bra ändå ;D ISKALLT vatten iaf... Var där till typ 5 sen körde vi hem. Så nu har jag duschat och packat för en roadtrip till Sundsvall ikväll ;D bara hj kan bestämma sig om han ska med eller inte så vi kan fara snart..

PARTYWAGGON - WHEELS 2009

det var det roligaste jag varit med om i hela mitt liv seriöst! åkte på ett lastbilsflak med sjuuuukt mkt folk ! nere på kajen, bangården, ja, lite överallt. det var så jäävla kul iaf! :D  

"BIRA BIRA BIRA - BÄRS BÄRS BÄRS!!"

Här är lite bilder från då det var typ ganska lugnt på flaket ändå.. :)










When the drugs don't work you get high on life

Onsdagskväll blev det typ fest hos André, det var mkt kuul!=) haha men tjejen var ju galen ..;D

torsdags drog vi till Lyckebo för att grilla och tälta, Jag André Bullen Jens HJ Oskar Adam. Men det blev lite dött så for till André, satt där och chillade till 7 på morgonen :P



På fredagen då vi hade vaknat så kom Josse ett tag. Vi drog och badade och solade på Hissjö beachen ett tag. Sen tog vi adams bil till tsjö och spelade lite minigolf där. Hann väl spela typ 8 banor innnan vi var tvungen att dra. André och några skulle till stan. Så jag träffade Josse på affärn så vi köpte en glass och satte oss där utanför och snackade lite=) Efter det gick jag hem oich duschade osv sen vid halv nio kom Bullen Adam och Jens så grillade vi kött och pommes.:) Rökte lite vattenpipa osv sen drog vi till stan, körde runt lite och kollade hur bra crilles bil gick, och det var inte dåligt!

Idag har jag legat ute och solat ett tag, nu ska jag käka middag sen blire att göra mig klar för kvällen så ska jag och josse åka till stan och Wheels! Sen blire att åka bil med adam och dom där. woho=) !

You can walk on water

Igår var jag med André Jens och HJ. Drog med mopparna till ICA Kvantum och köpte lite chips och grejer. Sen tillbaka till André och chillade. Såg film osv . Sov väl max 3 timmar inatt. Vaknade halv 10 och drog hem. Kände mig bakis även fast jag inte hade druckit nåt. sjukt trött ,heh ;P

Tog halv 12 bussen in till stan. hade körlektion och det gick väl helt okej. sen blev det stan ett tag. Var hur varmt som helst. mjukisbyxor och skinnjacka i typ 25 grader varmt... jaja.
Kom hem och duschade, sen kom Josse hit. hängde med henne ett tag sen skulle hon käka och jag drog hem till mig. tror jag ska sova nu så ser jag vad som händer ikv:)

Midsommar 2009

Tänkte bara skriva lite om Midsommar.
Jag, Sandra, Eve, André, Lukas, Adde, Jonzza, Erik, Fredde, Nico, Jesper var hos mig . Grillade kött till middag, asgott! Spelade ölspelet, kubb (Mitt och Eves lag var Bäst! ;) ), satt ute och snackade, och bara umgicks. :)
Synd bara att det blev som det blev i slutet men annars var det verkligen en jättetrevlig midsommar!=)

 
   

kul hade vi! ;D

For till André för att baka bullar med han, Jens och Bullen. blev inte jättelyckade med banan och allt möjligt i.. :P Sen blev det mjölkrig. Innanför kläderna, i håret. Överallt. haha ;D 
 Sen tog vi mopparna (eftersom ingen har körkort än.. ) till några spökhus i Tjälamark. Var faktiskt lite läskigt ändå! aja, sen blev det att fara tillbaka till André iaf och se film osv.








kiss me thru the phone

Tog moppen till stan imorse för jag hade körlektion 9.30-10.30. Gick riktigt bra:) Nästa gång ska vi börja med enkelriktat.
Kom hem, hann käka lite osv.. Sen for jag pappa och syrran till stan. Hade egenltigen inget att göra där, följde bara med för jag hade tråkigt hemma :P så jag och syrran gick på stan ett tag. Sen åkte vi hem. Jag åt middag sen tog jag moppen  för att fara in till stan igen. Teorilektion på körskolan. Stadskörning. Men det var inte mycket nytt .. jaja, lika bra att ha varit där ändå. Sen efter det körde jag hem igen. Nu sitter jag i sängen och ska snart se nån film. Har just tagit ett långbad. Hur skönt som helst!! :)

Empty Frames

Sitter med en kattunge i knäet, lyssnar på skön musik och ska snart sova.  Måste upp 8 imorgon för jag har  körlektion halv tio.
Förresten, GRATTIS IGEN TILL KÖRKORTET SANDRA!!! :D Blir ju att ta en tur imorgon ;) woho!



Twilight


so real

Tog moppen till stan idag vid tio. Hade körlektion. Först gick det sämst kändes det som. Kanske var för att det var så länge sen nu :P Efter ett tag så gick det faktiskt bra=) Då den var slut ruschade jag till Stadshuset där jag mötte Mona och följde henne till huset dom håller till. Fick skriva på några papper och höra lite om hur dom gör osv. Så mellan 6 juli-7juni ska jag städa typ på rödängskolan och lite andra ställen;D

Sen gick jag på stan ett tag. Köpte en mascara och ett linne på H&M. Sen tog jag moppen hem, i ösregn... Kom hem, fixade spagetti till lunch sen ringde Sandra och ville att jag skulle komma och träna på USM med henne. Så jag tog bussen som gick 20 min senare så vi gymmade väl typ en timme ungefär . Sen kom Jonzza dit också, snackade ett tag innan jag tog 17.10 bussen hem.

ska fortsätta se americas best dance crew nu, hare !  

This is why I'm hot

Håller på fixa mig nu för ikväll. Är sjukt taggad! :D massa som jag känner ska dit också, så det kommer bli kulkulkul!

sweetest girl

Vaknade halv ett av att Emelie skickade ett sms. Fattar inte hur jag kan sova så länge! :O menmen. har ätit frukost och snart måste jag ner och hjälpa dom med att lasta in 800 kg hö !  ;O sen ta kort på syrran då hon rider eftersom hästen åker hem imorgon.
Efter det så blir det väl att börja göra sig iordning för kvällen för jag, Emelie och Lotta ska på Sommardroskan! Det blir nog kuul! ;D

turkietbilderna 6-13/5-09

onsdag 6 maj

torsdag 7 maj

fredag 8 maj

lördag 9 maj

söndag 10 maj

måndag 11 maj

tisdag 12 maj
 blev tydligen inte många bilder tagna idag..
onsdag 13 maj


Dream chaser

Kom hem från Kroatien igår. for direkt till Sandra där även Marre, Emelie och Eve var :) gjorde oss iordning och chillade lite med musik osv. Sen drog vi ner till stan. Gick till en förfest på Teg där det var bara massa killar, från vindeln,böleäng osv.. var faktiskt kul =) Runt halv elva - elva(?) drog alla ner till stan. Gick in på en annan fest vid Oleary's och sen hängde vi mest på stan resten av kvällen. var inte speciellt mkt folk ute , tog taxi hem till sandra runt halv två-två. Gjorde spagetti och gick och la oss :P
Mamma hämtade mig vid nio där. åkte hem, och sen har jag bara suttit vid datorn hela dagen ungefär :P Hur skönt som helst att komma hem faktiskt. Jag har packat upp väskan, städat lite, och sen kom mormor,morfar,kicki,peter,wilma och linus hit och åt tacos med oss.

Nu ska jag lägga in bilderna från kroatien och kanske försöka lägga upp turkietbilderna här också,,, :P
lateeerr

smilee

Nu är pappa snart här. Vi ska till stan och sen klockan typ hlav 6 går planet till Stockholm. Sova över där, och sen imorgonbitti så går planet till Kroatien! :D wohoo!!


Smile like you mean it

körde moppe ner till stan runt halv elva. Var på ansiktsbehandling 11-12 (Tack för presentkortet Ruthan=) ! ) sen träffade jag Sandra så vi gick till Subway och åt. Shoppade lite sen köpte vi en Maräng Swiss på donkan och satte oss på kajen och åt glass & solade. mmhmm sååå chill!:) Sen for vi till skolan vid kvart i tre. Satt ute och pluggade upplysningen och halv fyra gjorde jag svenskaprovet i skrivsalen. Då jag var klar for vi till stan igen, träffade Jonzza och gick för att ta ut PDOL-biljetterna! Så nu har vi dom och det är bara campingen vi måste ringa och boka nu =)

Då det var gjort for jag hem . Mormor kom förbi med jordgubbar så vi har ätit det:) Sen for jag och syrran ut och red :O lääänge sen var det! Fast jag tror nog jag föredrar Topsy framför Pillan ;P Så kul var det inte. Fast kan ju också bero på att jag fick nåt ont i knäna av att rida lätt ? :/  aja, sen har jag packat för Kroatien, färgat ögonfransar osv, och nu måste jag sooova. Plugga för nästa svenskaprov som är imorgon får jag göra då jag vaknar  eller på bussen eller nåt...

Godnatt!

om-pdol1

TAGGA!!!


RSS 2.0