they might say hi, and I might say hey, but you shouldn't worry about what they say, cause they got nothin on you baby

Fortfarande typ sjuk. Jobbade bara 1,5 timme igårkväll sen kom mamma och syrran med mat, kläder och grejer så vi hängde i lägenheten bara :)

Hade tänkt försöka jobba idag med meen så blev det inte. känns smartast att typ.. spara på rösten och se om det blir bättre.  käkat medicin och halstabletter så. Ska packa massa idag sen kommer Ida och Kicki och hämtar upp mig så ska vi planera jobb/boende osv inför Norge till hösten! :)
Sen sover jag i Hissjö ikväll och imorgon drar jag till Piteå över helgen med typ familj/släkt :) Är ju Piteå Dansar och ler, men blir inget supande den här gången! känns skönt att bara ta det lugnt osv nångång också hehe ;D

I keep tellin' them Im gonna bring it back, back to the future,

Här kommer lite fler bilder från matildas kamera, från TRÄSTOCK!
pallar inte fler nu, finns på FB!

Melissa Horn

SÖG att jag missade henne på trästock. såå fina låtar !

You can't run. No you can't hide, Everybody crash and burn sometime

Trästock var som jag trodde, AWESOME detta år med! Sjukt mycket mer folk där än förra året också så det var bara kuul! =D Tältet var fail så vi hade en fet nödingång sen åsele, en av "pinnarna" som håller tältet uppe var av, så vi improviserade lite med massa tejp och grejer haha!
Slitet på söndagen kan jag säga. Regnat halva natten typ, så allt var blött och äckligt. jaja, inte ska man klaga inte :)
Ont i halsen och hostig idag, jaah.. gick alltså inte så bra att ta sig iväg till jobbet i morse så blev kvällspass ikväll. blir blandat kvälls/dagspass i veckan så känns typ sköönt. Nu blir det halstabletter och honungste framför tvnnnn! Godnattttt


Get crazy, get wild, let's party, get loud!

Håller på packa och fixa mig, sen vid 13.00 tar jag, Matilda och Annicka bussen till Ske-å och TRÄSTOCK!! paarteeeyyy!


Trästock 2009! :




 


I dont want to walk this earth if I gotta do it solo.

Tacogratäng, vin, musik, jordgubbar&glass, chirre&dirre, prat, studsmatta, film, Emelie och Amanda = treevlig kväll i Vindeln igår! :) Idag for vi till Abbortjärn och badade, mitt första dopp i sommar :O (om man inte räknar med då fredde slängde i mig i tavelsjön 16 maj..) Lite kallt, och läskigt, men ändå skönt!

Då vi kom hem till Emelie såg vi på ARISTOCATS hahah! kul vareeee ;Ppp Buss hem till stan och nu har jag snackat med Matilda om imorgon, tvättat osv. TRÄSTOCK BABY!! Kommer bli N-I-C-E.


I'm outta' control and it feels alright, So alive

Nu åker jag till Vindeln och hänger med Emelie och Amanda, käka jordgubbar, bada osv! Kmr bli great! :)


I've found another great band..

.. Crashdiet! :O Dom ska spela på Trästock också, sämst bara att både dom och Melissa Horn spelar på Torsdag då vi inte kommer dit förrän fredag... JAAJA, kommer nog bli awesome anyway!

 

I'm that little bit of hope When my back's against the ropes I can feel it I'm the world's greatest

Fortfarande heeees ! Stannade alltså hemma från jobbet idag men fick bli en subwaymacka till lunch med Emelie och Amanda sen en liten sväng på stan! chillat, sen ikväll vid 21.00 kom Kicki och Wilma och hälsade pååå! :))) Dom hade med sig en påse med läsk, kyckling, juicer, godis, cheeseballs osv. THANKYOUUUU :) satt och snackade om jobb och spöken/anden i glaset och grejer typ två timmar haha. like it!


you have to follow through

Haft ont i halsen idag och ja, sjukt trött. Så var hemma från jobbet idag. Men iaf, Åsele, riktigt kuul! förfest i bilen, kom dit och satte upp tält, träffade massa folk jag inte träffat på ett tag osv. nytt folk. NICE, Sjukt nice! inte många timmars sömn. Vaknade halv nio och Emelies mobil var borttappad och stulen..

Gick på marknaden med Emelie, Ida, Kix, Erik, Sanna, Fredrik och Veronica, käkade thaimat (gott men blev bakis när vi fick i oss mat.. så det var väl ingen höjdare) jag och emelie träffade jonzza och fredde, hängde med dom ett tag. Tillbaka till campingen och chillade med Sabina, Anna, Albin, Herman,  m fl.. otaggat och slitet för alla haha, men vi fixade oss lite och taggade till! Riktigt trevligt osvosv.

gick och köpte flintastek och engångsgrill för att sätta oss vid sjön och käka, blev fail av alltihop men som tur var hade vi tur och mamma och peder kom till undsättning med ny grill, tändvätska osv hahah! efter det tillbaka till campingen,åkte raggarbil med nå trevliga randoms, regn, mys under nåt tak, kom väl isäng vid .. 6/7 på morgonen? haha (Y) klev upp vid 12, jag emelie och albin gick och käkade,. osvosv. åkte iaf från Åsele vid 16/17.00.. Hemma vid 19.00 

(SUR)NUSS, PNUSS, HERMAN, "Du hade då tänkt äta många limpor i dina dar", RÄVEN på marknaden och MYCKET MER.. alltså HAHAHA!!

Bäst helg, TACK FOLKET!!

Can I be the one that make you settle down, if I will be the one I'll never run around.

är för trött och irriterad för att skriva om Åsele nu så gör det imorgon. Men kan ju iaf säga att det var AWESOME!!!!!


I could really use a wish right now

jobbet idag gick SÄMST. fick äntligen en enkellott såld vid halv 2 sen fick vi sluta.. jaja, for hem och sov 40 min, har duschat och håller på fixa mig nu. Runt 17.30 kommer Albin och Sabina och plockar upp mig så hämtar vi upp Emelie i vännäs sen drar vi mot Åselee!  KOMMER BLI AWESOME! Back on sundayyyyy,

someone makes me hole again for sure, I found another you.

Gick inte alls att sova så la mig och såg nån film på ettan, Mystierious Skin.
riktigt bra film!
Känns som jag borde försöka sova nu.. haha gick egenligen och la mig typ elva halv tolv.. ÅÅH.  



I may say it was your fault Because i know you could have done more Oh you're so naive

slutade jobba runt 9. gick faktiskt bra, och jag vann en biobiljett också, VÄRT!
Nu ska jag snart lägga mig och sova för att kliva upp tidigt imorgon och jobba igeen.

ÅSELEMARKNADEN I HELGEN? JAG ÄR TYP.. TAGGAD!!

DUKTIGT

Jag och Kascha var ute och sprang 30 min i Gamliaskogen ikväll! Sen blev det lite situps osv. känns bra! Duschat och lagt ansiktsmask
Nu: Van veeteren - svalan, katten, rosen, döden.


Gick inte speciellt bra att fota idaag....   Men det var riktigt härligt väder osv!:)



gjort goomat ikväll!



jobb, sola, mat. Imorgon börjar jag inte jobba förrän halv 4 så blir väl sola då med.. :)
Springa ikväll. Förhoppningsvis.. hehe

We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm

lördags blev det att solaa, sen kom marre till mig vid tre så då chillade vi och sökte nåt att göra på kvällen. Till slut blev det att Kix hörde av sig och vi for ett gäng till båten Vita Björn på uteserveringen där . Trevlig kväll! Efterfest hos mig med lite olika folk sen for vi några st på "efter efterfest" typ Öst på stan. Spelade Buzz och låg ute på gräsmattan till 9 på morgonen. chill!

Söndag solade, såg fotbollsvm finalen på kvällen. Tråkig match, stängde av tvn tio min innan dom gjorde enda och avgörande målet.. jaja!


'Cause I was so high And now I'm so low, And I don't wanna walk around alone, solo. I said I don't want to walk this earth If I gotta do it solo

Cyklade till Willys och köpte lite chips, jordgubbar och grejer ikväll sen har jag suttit och kollat på nån film på 4an, Noll tolerans. bra faktiiskt! Men nuu ska jag faktiskt gå och sova. Asskönt ändå med en lugn hemmakväll någon gång haha :) Hoppas på stekväder imorgon så jag får lite färg också hohoh. Godnatt!


I look up to the sky and now the world is mine, I've known it all my life, I made it, I made it.

HELG! känns hur skönt som helst men har INGEN aning om vad som händer! Var länge sen det hände faktiskt, haha.
 
Såå ja, om nån vill hänga med mig är det bara att ringa!

btw, SKÖN LÅT:


Salem Al Fakir

Var med Emelie och Marre igårkväll. Kollade lite hotell i Sunny Beach till augusti osv! kommer bli awesomee! :D
Drog ner på stan och kollade på Salem också, några sköna låtar hade han ju ändå!


There goes my hero, Watch him as he goes. There goes my hero, He's ordinary

har legat och tittat på Not another teen movie, ganska bra faktiskt ;D  bara chillat idag efter jobbet. Jag och syrran cyklade och handlade, träffade matilda i kassan så vi ser väl om det händer nåt kul på lördag eftersom hon är ledig då:) Skulle vara kul iaf!

Haar inte mkt mer att skriva. så, godnatt!


Emelie på bio


When I get older I will be stronger they'll call me freedom just like a wavin' flag

Bra jobbdag idag, gillas! Mamma och mormor kom förbi ett tag och for nyss så har suttit och snackat med dooom. Ikväll blir det bio med syrran! =)


Wish I could spin my world into reverse, just to have you back again There's just no getting over you

jobbade bara fram till lunch idag. mådde inge bra så. syrran är här och står och bakar bröd hah, spännande :)
Vila vila vila idag, sova mkt. ta igen helgen. jaah



alltså häggaa haha :)

Monster, how should I feel? Creatures lie here looking through the window

Fredagen var kuul! efter Jespers stuga drog jag Emelie André Tom och Joni till mig. Lördagen satt jag och Emelie ute hos mig och käkade glass och jordgubbar och stekte. sjukt nice iaaf :)

Senare kom André och Tom tillbaka med Mario, Gianni, robert, och två tjejer. Blev mer och mer folk under kvällen. trevligt var det iaf! Jens, Nicke, Anna, Jonte, Oskar, Martin, osv osv osv. Bara det att man blir så sjuukt besviken och förbannad då man bjuder hem folk och saker går sönder och försvinner...... jaja. haha sen att jag och jens var vaken till halv 9 på morgonen var ju inte jättesmart heller ;D Sov alltså 2,5 timmar i morse. SÅÅÅ jag kaanske borde gå och lägga mig nu då jag ska upp 7 imorgon för att duscha och tagga till innan jobbet, hehee

Storstädat lägenheten idag, sen for jag Emelie och Amanda på bio och såg Eclipse! :):):)









I'm right over here, why can't you see me?

BRA DAG. Kul dag på jobbet. Solat lite sen kom Fredde så vi sitter och chillar. dricker lite vin och cider och väntar på Emelie som kommer på ett tag. Sen cyklar vi till Jespers stuga på Nydala nånstans och festaar ikväll.
Förhoppningsvis blire baa trevligt :)


Just gonna stand there And hear me cry But that's alright Because I love The way you lie

Blev ingen springrunda igår men Body Pump idag! Jag och Ida for och svettades lite. Skönt att börja träna igen, verkligen! Har handlat lite, och sagt hejdå till pappa som drog iväg till USA utan mig! :( aja, jag och Kacha får iaf ha lägenheten för oss själv i två veckor :)

Nu: Simpsons, Family Guy och sen Spider Man 3. är kanal 6 som gäller ju ;)  .. iaf då man inte har så mkt annat .. :P:P:PP


RSS 2.0