you have to follow through

Haft ont i halsen idag och ja, sjukt trött. Så var hemma från jobbet idag. Men iaf, Åsele, riktigt kuul! förfest i bilen, kom dit och satte upp tält, träffade massa folk jag inte träffat på ett tag osv. nytt folk. NICE, Sjukt nice! inte många timmars sömn. Vaknade halv nio och Emelies mobil var borttappad och stulen..

Gick på marknaden med Emelie, Ida, Kix, Erik, Sanna, Fredrik och Veronica, käkade thaimat (gott men blev bakis när vi fick i oss mat.. så det var väl ingen höjdare) jag och emelie träffade jonzza och fredde, hängde med dom ett tag. Tillbaka till campingen och chillade med Sabina, Anna, Albin, Herman,  m fl.. otaggat och slitet för alla haha, men vi fixade oss lite och taggade till! Riktigt trevligt osvosv.

gick och köpte flintastek och engångsgrill för att sätta oss vid sjön och käka, blev fail av alltihop men som tur var hade vi tur och mamma och peder kom till undsättning med ny grill, tändvätska osv hahah! efter det tillbaka till campingen,åkte raggarbil med nå trevliga randoms, regn, mys under nåt tak, kom väl isäng vid .. 6/7 på morgonen? haha (Y) klev upp vid 12, jag emelie och albin gick och käkade,. osvosv. åkte iaf från Åsele vid 16/17.00.. Hemma vid 19.00 

(SUR)NUSS, PNUSS, HERMAN, "Du hade då tänkt äta många limpor i dina dar", RÄVEN på marknaden och MYCKET MER.. alltså HAHAHA!!

Bäst helg, TACK FOLKET!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0