keep on dancing till the world ends


hemma en sväng hos pappa för att uppdatera mig lite, är ju all alone i min lägenhet, ingen dator/internet eller telefon ..... smått drygt faktiskt. tänkte gå på stan eftersom jag såg tidigare idag att det var ju faktiskt fint väder! MEN då jag kom ut - blåst och regn.... kul.  aja har blivit bättre nu iaf så kanske går ner en sväng och fixar lite grejer till lägenheten och så :)


everyday I'm shuffelin'

haft en sjukt bra helg med massa fina folk ! fredags förfest och efterfest hos mig och mellan det var vi några st på five. lördags grillade vi hos mig sen fest på teg och efter det båten. nu blir det hem och städa lite sen ikväll filmmys i soffan bara :)

dirty north

jobbat hela veckan, sen igår flyttade jag till en egen liten etta. asmysig !:) har inget internet där så det suger lite men har iaf idag varit och köpt en tv och lite smågrejer. askul :D:D:D Yran ikväll och imorgon, det blir FeZt !

cause we'd be so free, happy alone, sharing a smile so far from home

okej, vet inte om jag sagt det men alltså seriöst, älskar trondheim!!! cpfint , kul, nice, awesome. fast litt smådyrt.. sjukt tråkigt att inte kunna fara dit igen sådär eftersom ida och kicki flyttar hem igen, men kul att få tillbaks ida till umeå iaf :)

kom iaf dit vid halv 9 i tisdags på deras nationaldag. då vare bara att fixa mig sen började vi dricka lite innan vi drog ut på Brukbar. onsdagen nykter med film och chill. torsdag, fredag och lördag vare full fart med massa vin. drog ut på Crash, Downtown, Id, Ricks, hängde med norskar + tivolifolket som var från sverige.. fick free rides på tivolit,nice=) käkat fett mycket pizza. Big One- som en megastor billys! mmh..  långpromenad på söndagen, våran photoshoot under bron, haha skitbra ju:)


jobbat inatt och jobbar 3 nätter framåt också. Ikväll blire usm med sandrooo !  

stjärnorna finns här

haft huuuur bra helg som helst!!! Fredagen blev det bara jag sandra sofia och ewe i stugan och vi hade askul! grillade, snackade, spelade spel och singstar. lördagen så började resten av folket komma vid 3. grillade kring 7-8 tiden(?) spelade massa spel, singstar,vissa tog ett dopp i havet . osv. awesome var det iaf! var kanske kring 20 pers. sen på söndagen blev det chill i soffan framför gossip girl och burlesque innan vi drog oss hemåt.

jobbat inatt, nu håller jag på packa, tvätta, tänka och fixa massa inför imorgon då jag efter jag slutat jobba drar till Norge för att hänga med Ida och Kicki :D middag strax senare blire träna på USM med Sandra som börjat där igen=)

this is gametime, play mine we're number one

var ju med syrran, Johannes och Robin i Hissjö igår, hahah johannes är galen. crazyyyy. Tog iaf bussen till stan imorse, nu blire dusch och packa sen ska jag vara 12 hos Sandra. Ikväll blir det tjejfest i hennes stuga och imorgon kommer killarna så det blir en tvådagars hah,, fick ledigt på lördag så ja e GLAAAAD!

skitbild men wtf

måste bara säga att äntligeeeen har jag hittat mig en ear-cuff!!!

29 spänn på Glitter! som fått ju!!

water for elephants

OH HERRE GUD vad bra filmen vaar :D:D::D Har faktiskt inte så mycket mer att säga än Gå och se den!
Nu ska jag bara vänta tills klockan blir lite mer och ta bussen till Hissjö. :)




you're one in a million


yeye nu har jag iaf sovit klart käkat och fixat mig lite så jag drar ner till stan. tänkte möta upp Marre och kanske Ewe ett tag sen kl 18.00 blir det bio.
Water for Elephants! robert pattinson<3 snyg-ing

I almost told you that I loved you thank god I didn't cause it wouldnt be right

stan med natali idag! blev ett par skor, en kort tshirt och en bikini. niceniceee. sen gick jag och köpte salladsbuffe och satte mig ute med nya VeckoRevyn. feett skönt väder ju! jobb inatt igen så får se vad som händer ikv :) Hängde ju hos Sandro igår. hade med mig fläskfilé som vi käkade. sen ba chillaaah och ewe kom förbi också. skönkväll ba babaa

du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort. du får passa dig som satan för jag glömmer aldrig bort var du bor



bilder från lördags. Är hes, hostig och snorig. Förhoppningsvis går det över tills nästa vecka då jag drar till Norge!!! Jobbat inatt så ska sova nu. bûuye


också bra


bra


hahahahahha


dance with the devils

jag och natali drog på förfest med skönfolkeh på haga. sen skildes vi och jag hamnade först på corona sen i en källare på haga nånstans. Bestämdes att vi ska försöka oss på fattigdomen i stockholm i sommar. shit var jag taggar!!!! hoppas verkligen verkligen det blir av. ska vara fattigare än kyrkråttor och leva på ingenting.så jäääävla kul! hahahh. låter säkert cpstört men:) aja borde väl dra nå frukost och gå och lägga mig nu..hare haj


drink all day, play all night, lets get it poppin'

förfest hos mig med jens andré hans tjej, emeli olivia örn marre och ewe sen drog alla utom ewe vidare till lokalfest på mariedal. faktiskt kuuul! typ känt folk där osv så :) tillbaks till mig ett tag sen drog jag till Johannes där coffe och sebbe också var. chillat lite idag och sen inte gjort så mkt .
Nu hoppar jag in i duschen för dag nr 2 !


give me everything tonight

Stan med Sandra, som även fyller 20 idag :D::DD GRATTIS! en sväng förbi bolaget också såklart hehe. Kvällens planer blev ändrade pga regn.... tråkigt! Men Marre kommer iaf hit på nå timmar så ser väl vart vi hamnar ikväll :) Ska strax hoppa in i duschen och börja fixa mig sen blire parteeey:) !


Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig

Hade en jättebra födelsedag igår! jag och Josse for på ersboda vid coop osv. hängde lite på bolaget. sen hem och fixade mig innan både kompisar och släkt kom. fick presenter, fikade och hade kul! efter det jobb.  sitter i hissjö nu och ska snart dra iväg för att jobba igen:)

löst värtz jao

ÄNTLIGEN ÄR JAG 20!!!! :D:D:D
Bild från valborg:)

BÄRTZ var dagens ord. och allt liknanade. Börtz, Värtz....

Igår blev det en heldag med syrran och Johannes. vääärsta kul! hängde ett tag på stan och käkade mjukglass, städade lägenheten från valborg så den blev fin igen haha.. sen kom mamma och hämtade oss så vi drog till Hissjö. bakade lite till mitt kalas och såg tv osv. och studsmatta! haha

.
Idag har jag och mamma fortsatt baka, har även sett Mulan med dagbarnen. haha den är braa ju! Måste typ börja se mer barnfilmer.

För dig ska jag göra det tusen gånger om

valborg, Folket kom kring 6. grillade och hade det riktigt trevligt , sen kom det mer och mer folk :) Var mest hos mig hela kvällen förutom några svängar ner till stan. assoft faktiskt hela kvällen förutom på slutet. hände för lite alltså:) sen bara chill "efterfest" med några och snackade massa osv. Ska väl gå och lägga mig nu, vi hade tänkt dygna men neeh :) drar nog till Hissjö idag faktiskt. känns skönt bahhhhhhh. måste bara städa lägenheten, den är inte fin........

RSS 2.0