They bring me to you

Gårkvällen var sjukt rolig! Vi var ju hos Kicki på röbäck först. sminkade oss, såg idol och förfestade lite innan vi tog bussen till stan vid tio. Träffade massa trevligt folk som vi satt och snackade med osv. askul!

Drog vid halv två för att hinna gå och köpa en subwaymacka innan bussen gick tjugo över två. i kön på subway träffade vi några klasskompisar till ida så snackade med dom lite. sen var klockan kvart över så vi började springa mot vasaplan men insåg ju att vi inte skulle hinna med bussen :P så vi gick tillbaka till idas vänner och ena bjöd på taxi hem(!) sjukt nice=)

så vi kom hem till kicki typ tre. hennes syrra veronica och kompis andreas hade börjat festa så då blev jag ju taggad på efterfest! så vi taggade till och hade väldigt roligt ;D haha

sen gick jag,veronica,andreas och fredrik hem till andreas typ halv fem och käkade spagetti och bacon, seriöst, aaah. galet gott vare ! sjukt! jaja, fredrik var iaf jesus/dileva så vi fick se många fina moves av han också haha:P

vid halv sju så drog vi. jag skulle gå hem till idas brorsa själv eftersom ida och matilda drog tidigare. haha men jag hittade inte vart det var han bodde och ida svarade inte på mobilen såå det blev att gå tillbaka till andreas där det fanns en säng över och sova där istället :P haha men jag vet inte ens om han vet att jag sov där. då jag frågade om jag kunde sova där så sov han ganska hårt så han kommer nog inte ihåg, sen drog jag innan någon vaknat så :P hehe

for då hem till ida och sov där några timmar innan pappa kom och hämtade mig vid halv ett. Åkte till farmor och farfars grav också och tände ljus innan jag fick skjuts hem till Hissjö. :)

The way you make me feel

Håller på förbereda lite nu. Lyssnar på massa bra musik och taggar!  Efter middagen så tar jag bussen in till stan och åker till Röbäck och börjar fixa mig där med Ida, Kix och Matilda =) lite förfest osv sen ikväll så blir det Cover Club!

This is it

Kom hem från stan för ett tag sen. Var och köpte en djävulsklänning till i helgen. Fast jag måste sy in den och fixa lite innan.. Sen blev det ett par vantar från H&M =)

och MJ-filmen var riktigt riktigt bra!! Han är verkligen typ ödmjuk osv. sen att han dansar omkring på scenen och sjunger sådär när han var 50 år är ju galet! han var verkligen heelt otroligt bra!

På vägen hem körde vi förbi olycksplatsen från igår där 2 personer dött och 2 skadats allvarligt på Sandbacka.. Jag tyckte det var hemskt idag då man hörde om det men det blev verkligen mycket hemskare då man var där och såg platsen. Massor av ljus och folk som stod och höll om och tröstade varandra... usch.  =(

Nu tänkte jag bara prova ut min "halloweenoutfit" och sminkning och det lite snabbt sen tror jag att jag ska gå och lägga mig faktiskt =)


looking to find a way through the day

Har iaf gjort klart affärsplanen nu. så bra jag kunde iaf.. nina och anton får fixa till den sen skulle jag tro :P

Jaja, nu ska jag iaf börja fixa mig osv för sen drar jag, mamma och syrran till stan. kl 18.30 åker vi till bion och ser Mickael Jackson's - This is it. kan nog bli lite roligt att se. Är inget jättefan av honom men ändå.

sen måste det verkligen bestämmas om halloween! :O Jag har ingen aning. hade tänkt köpa en djävulsklänning ikväll men det är ju inte värt om jag inte ska klä ut mig. jag vet inte alls hur det blir på lördag.. åååh. sånt här är jobbigt :P jaaja det löser sig förhoppningsvis!



As strong as you are..

Har några timmar över så nu hade jag tänkt ta tag i lite skolarbete faktiskt! Finns lite grejer jag behöver göra innan lovet är slut..

Svenskatal nationella
Massagemetoder till projektarbetet
Affärsplan till vårat företag

och det är som inga småsaker heller så skulle vara skönt att få det bortgjort så snabbt som möjligt:)

Don't bring flowers after I'm dead

Nu har Ida just farit hem. Vi såg texas chainsaw massacre och the wicker man + käkade chokladdoppade frukter osv=) sen var klockan ett och vi var assugna på typ subway och cheeseballs men ingenting har ju öppet på en onsdagsnatt såå vi drog till hennes brorsa på umedalen och hämtade tre st Billys pizzor :P
Sen kom vi tillbaka lagomt till nästa film, The hills have eyes. så vi såg en bit på den sen somnade jag.. och ida, rädd som en hare vågar inte se själv så hon väckte mig sen drog hon hem :P

Så nu blir det sängen. hur skönt som heelst!




How come we don't even talk no more

Har just duschat och väntar på att Ida ska komma hit. Vi ska göra chokladfondue med massa frukter osv =) goott!
Sen hade vi tänkt ha skräck-kväll. Är ju massa skräck/thriller filmer på tv400 i veckan så ikväll äre The chainsaw massacre, Wickerman, Brotherhood of evil och sen the hills have eyes. Känner inte till alla men kan nog bli kul att se =) jag hoppas verkligen det är såna där man hoppar till och skriker av! haha, det är då dom är bra ju ;D

Var riktigt taggad på att fara till Corona ikväll. mycket folk jag känner ska dit och jag har aldrig varit där så det hade varit sjukt kul men ida var inte taggad då hon tycker stället är ganska dåligt så fick det bli en lugn kväll istället :)

Be strong, hold on, another day will rise

Idag har jag och syrran varit ute och ridit faktiskt, länge seen=) då jag vaknade imorse blev jag jättesugen på att fara ut och rida! fattade inte varför men sen då jag gick in i stallet så kom jag ihåg att jag till och med hade drömt en dröm om nånting i stallet hah (?)

jaja, det var riktigt kul faktiskt, man blir så glad av Topsy =) MEN då börjar syrran sura hur mycket som helst så  resten av tiden blev väl inte det roligasteee. tror jag far ut själv imorgon faktiskt. :P


Emelie och Topsy

When your heart stops beating

Det var verkligen jätteroligt att träffa tjejerna igen! haha och vi hade så mycket att prata om. Det är tråkigt att man slutar umgås med folk bara för att man inte går på samma skola längre..

Aja, vi körde ju lite hudrengöring, satin hands- för att mjuka upp händerna, sen lite foundation och mascara. gud vad fräscht det känns! Längtar tills hon kan köpa in smink och grejer då blire kulkulkul=)

Då vi var färdiga med det så fick vi en asgod kladdkaka med grädde, hallon och daimbitar på. Sen pratade vi om lite allt möjligt. minnen, killar osv ;) haha

jag och ida åkte hem till mig vid 21.00 sen drog hon hem efter ett tag så sen dess har jag bara legat i sängen och myst med en tidning, facebook och musik.

shake down

såja, nu har vi sovit från halv 8 till tolv ungefär. inte jäätteskönt på golvet kan jag loova! jaja,

Ida kommer till mig senare idag så jag måste ta mig hem nångång också. Ser väl när dom skjutsar hem mig :P
Sen ikväll så ska vi som umgicks mycket i 9an (Jag, Ida, Maja, Emelie D) vara hos Josse på sånt där Mary Kay kväll :)



ÅH gud, kolla på den här filmen. det är det sjukaste jag sett! Helt dumma i huvudet!!
(kopiera länken och klistra in där man skriver hemsidan man vill till...)

http://www.petatv.com/downloads/fur_farm_med.mov


apdsfk

Godmorgon ? "sovit" ca 40 min hittills. Nu taggar vi till igen!


LAN!

haha planerna blev liite ändrade. vid halv tolv då jag bara suttit vid datorn efter jag städat så snackade jag med jens andré och bullen på msn för dom lanade i Håkmark. Så efter att dom stressat mig till att duscha, torka håret och fixa på ca 15-20 min så kom adam och bullen och hämtade mig :P Så jag har lärt mig lite mer av CS inatt, haha! spöade ju jens och andré lätt ;)

Adam har sovit säkert två timmar nu. och bullen kanske en men vi andra är fortf vakna! ska sova lite senare. på ett hårt bord med bara en kudde. lär ju bli skönt.. (?)

Good girls go bad

stan idag. blev ett par nya leggings med dragkedja längst ner vid foten, en SOLO tidning och en mjukgörande ansiktskräm :P

sen for vi på Myrorna för att vi tänkte hitta en skål till en grej vi tänkte göra. men det blev ingen. Kollade även på lite second hand kläder eftersom många faktiskt hittar saker ibland. men nej, ingenting fanns ju. bara massa tantkläder? :S tråkigt ju. jaja

tror jag ska ta och städa mitt rum då jag skrivit klart, känns gaanska så stökigt. är mest kläder, armband och smink som ligger lite överallt men ja. ska ta och fixa lite här :) sen ska jag faktiskt ta tag i körkortsteorin!! Börjar verkligen vara på tiden att jag börjar med det, och börjar övningsköra igen så jag får körkortet nångång! helst innan det har kommit massa snö men det vet jag fakitskt inte om jag hinner..

Sen är det ju massa skräckfilmer på tv400 ikväll så blir säkert att se iaf Sleepy Hollow vid 23 om den är bra..? =)

 Desktop Wallpaper · Gallery · Movies & TV   Sleepy Hollow

Halloween i helgen ju! Nååågon som vet nån kul Halloweenmaskeradfest?!

trååk

Idag har jag verkligen inte gjort mkt. Sett tv, städat lite, hjälpt till med maten (fajitas!) sen mer tv. Vid 19.30 åkte jag och mamma till kicki peter och linus för att se Rallybrudar. sett den förut men. helt okej

Lånade hem The Strangers så då vi kom hem såg vi den också. den har jag också sett förut. ganska bra faktiskt=) man blir som rädd ibland;D I like iiit!

sen nu har jag bara läst lite bloggar, varit inne på facebook osv men nu blir det nog sängen. Ställde ju tillbaka klockan idag så den är ju egenligen kvart i två.. jaajaa. Godnatt!


Cover Club!

Gårkvällen var HELT SJUKT KUL! Träffade Niklas och Oskar från min förra klass, jättekul verkligen! Sen även Josse och Ida var där och jag visste inte ens dom skulle dit så träffade dom lite också=) Annars satt vi mest och snackade med folk,typ jag fredde ante appel osvosv. Blev lite dans också men haha det gick inte så bra med mina högklackade skooor. fick sjukt ont i fötterna och jag har det än.. :P

Vid halv två kanske så drog jag och Fredde ut därifrån. In på Max och träffade Bullen och lite folk där. Snackade med Ida ett tag osv sen gick jag och Fredde till Subway vid bstn och mötte Ante där. Köpte en macka sen drog vi. Mamma kom och hämtade mig och Ante åsså skjutsade vi hem han till mariehem. sen fick jag fotmassage hela vägen hem till Hissjö haha. sköönt!

Idag har jag baara tagit det lugnt. sovit ganska länge :P sen legat och sett på film =) Hade nästan tänkt fara på Krogenkrogen ikväll men jag känner att jag orkar inte festa ikv igen så det blir middag hos mormor och morfar istället.





ångeeest!..

NU TAGGAR VI COVER CLUB IKVÄÄÄÄLL!

Åker in till stan nu och förfestar med Fredde, Jonzza, Sandra, Martina och Joella. Sen blir det cover club!
awesoooome!




High on life

Har inte bloggat på länge nu. Emelie har klagat :P iaf så var det här sista veckan innan höstlovet, och jag var bara där 2,5 av 5 dagar så ganska skönt faktiskt :) idag har jag och emelie gjort klart bildberättelsen och redovisat, blev helt okej till slut hhaha..
Nu har jag iaf just duschat och håller på måla naglarna. Tänkte göra dom lila men en fläck från svarta nagellacket jag hade innan går inte bort haha! så dom måste bli svarta igen :P jaja.

Tänkte vara på Teg hos Jonzza vid 20.00 och förfesta där till ca 22.30(?) och sen dra till Cover Club! Fick fem stycken fribiljetter av Johanna i klassen så det blir jag och några till som tar dom ;) ganska väärt ja.!

aja, ska fortsätta fixa mig nu. Är konstigt att ibland tar man faktiskt nästan tre timmar på sig och fixa sig då man egenligen kan göra det på en timme?


My heart still beats for you

i lördags åkte jag till Vindeln vid ett-två tiden. käkade middag och sen for alla bort utom jag och syrran så vi tänkte ha typ en lugn filmkväll.  Men vid halv 8 kändes det tråkigt och jag snackade med Fredde och då blev det så att han och Ante kom till Vindeln och hämtade mig :P Åkte till stan. skjutsade några till Krogenkrogen, sen drog vi till fredde ett tag, sen ner på megazone, sen frasses för dom var hungriga :P ja, vi åkte runt i stan iaf. Vid tolv drog vi till Rött på Berghem och där blev det två drinkar för mig och en öl och en drink för ante. inget till fredde eftersom han körde;) så där fördrivde vi tiden en timme tills dom stängde. åkte då till Krogenkrogen och stog där utanför ett tag och snackade med folk och hämtade upp dom vi skjutsat dit. Sen bytte vi bil och åkte hem till mig i Hissjö. film där sen somnade vi inte förrän typ 5-6 tiden.

På söndagen då vi vaknade fick jag direkt skjuts till Vindeln eftersom jag och Emelie skulle fixa bildberättelsen mellan 12-3 då hon var ledig men det blev intee :P Men iaf så bakade jag, ruth och emelie lite. blev tigerkaka, pitekaka/höstkaka och drömmar. :) Sen kom Ulf, Gunilla, Sara och Jacob (kusiner, farbror..) hit och fikade, käkade middag osv :P

På kvällen kände jag verkligen av mitt onda i halsen igen som jag hade i somras över Piteå Dansar & Ler. Inte kuul. Så idag har jag varit hemma och sovit typ heela dagen. Känns lite bättre men .. borde nog fara till vårdcentralen och kolla upp det om jag bara ska ta nån pencillinkur eller om vi måste ta bort det.. :/

Juste, igårkväll började det snöa också! + att Kacha försvann ut på byn flera timmar.. Men coffe hittade henne som tur var=)
Har snöat idag också. Längtar verkligen nu tills det kommer på riktigt så man kan ta fram skotern osv. :D

The way you make me feel

kom just hem från stan. eller ja, en timme sen.
Efter redovisningen var jag och emelie lata så vi tog bussen istället för att gå :P men det regnade faktiskt..

Så vi gick in på ICA och fotade lite bilder på mjölk,ägg och smör till våran bildberättelse hah! Sen gick vi för att boka klipptid till henne och sen drog jag runt henne i massa affärer för jag ville köpa massa saker :P Så det blev tre st nya armband, en partyväska och en ny börs. Så nu är det ingen som kan klaga på min sverigebörs längre haha ;D

Då hon tog trebussen hem så träffade jag pappa och fikade lite. fast det blev bara ett glas vatten för mig. orkade inget annat :P Sen träffade jag Ida och då blev det middag på subway sen gick vi på stan lite till. Fick bli ett par nya partyskor som följde mig hem. riktigt fina faktiskt=) Fast blev inte dom jag ville ha egentligen men. jaja.  sen köpte jag några ljus till mitt rum också så det blir lite mysigt.

seen så drog vi på SF. Såg Fame och den var riktigt bra! älskar såna där dans/sång filmer! Bra musik, dansare, osvosv. Den slutade ca halv 8 så vi tog bussen till Röbäck och såg Idol i hennes brorsas lägenhet med lite godis, sen körde vi hem så jag är i Hissjö nu. Känns sköönt.

Var taggad på festen i Flurkmark ikväll men då ida har körkortet och inte alls var på partyhumör så gick det inte ;D får bli någon annan gång ist kanske.

Sitter och lyssnar på Michael Jackson-låtar nu. Dom hade ju Michael Jackson-tema på Idol och jag kom på att han har verkligen bra låtar!

Jaaaja nu är jag trött så jag ska lägga mig. Godnatt!




she wolf....... orkar inte ha låten på hjärnan längre!

har snart redovisning på min PS-bild. och jag är jättenervös :O brukar aldrig vara det inför redovsningar och grejer men nu vet jag inte vad som hänt. blir skönt att få det bortgjort iaf..

sen går jag och emelie ner på stan i regnet och ska fota lite till bildberättelsen. Kanske möter upp pappa sen för en fika eller lite shopping efteråt :)

sen blire hem och duscha och träffa ida lite senare så drar vi på bio = )


I'd rather be with you

Kom hem till Hissjö idag efter skolan. Har renbäddat sängen och städat mitt rum (behövdes verkligen!) sen bara mysit =) Läst bloggar, photoshopat lite bilder, lyssnat på musik och sånt!

Blir att se Grey's snart så jag tror jag ska göra iordning lite te eller frukt och sätta mig i soffan. Tända ljus och såå


Didn't we almost have it all?








this world falls on me

den här dagen har bestått av att jag har suttit i soffan två timmar, suttit på lunchen en halvtimme, suttit i soffan 1 timme, suttit på idrotten 10 min, suttit i soffan ca 1,5 timme, suttit i bilen på väg hem ca en timme. suttit vid datorn ..... suttit suttit suttit. Emelie kom förbi för vi tänkte fota alla bilder till bildberättelsen. vi tog inte en enda. blev att vi planerade lite istället. och lyssnade på musik. men på söndag måste bilderna vara tagna och photoshopade så vi kan fixa i movie maker på måndagslektionen för att sen vara klart på tisdag. det får nog gå på nåt sätt..
jaja, nu ska jag borsta tänderna och det sen lägga mig och sovaa. upp tidigt imorgon för att ha Maxtester på idrottsmedicinen.... taggar inte.


Hotel Room Service

Kom till skolan lite över 8, så vi började med fotolektionen sen gick vi och satte oss i soffan, där vi fortfarande sitter. Börjar inte förrän halv ett och för en stund sedan läste emelie på fronter att vi skulle ha Beep-test på idrottsmedicinen. Är det någon som har sett det så dom har med sig kläder? Näe. ingen. såå jonas är ju liite osmart som lägger ut det på fronter eftersom ingen loggar in där varje kväll.... aahslkdds
 ja, vi är väl inte på superhumör nu pga det.. så då kan man säga att jag börjar 14.10. MEN , det är inte heller speciellt värd lektion, plus att jag vet inte om mina vänner där kommer idag och aaaaaaah jag vill  bara hem!

Vi tänkte då dra på stan om ett tag och fördriva tiden lite. sen får vi se hur det blir med dom där lektionerna haha..

iaf, i lördags på IKEA så blev det lite ljusgrejer för hösten typ. sen köpte jag några nya armband och mascara. kul att fara någon annanstans än umeå ibland=) Då vi kom tillbaka så hoppade jag av på Teg och käkade tacogratäng med emelie,lotta,ofelia och anna. sen kom malin,linus och elin och förfestade med oss:) Kollade på Sverige - Danmark (....) och sen drog vi till Krogenkrogen ! Var faktiskt mycket folk där så det var riktigt kul :) Taggade efterfest eller Mias/subway men det blev inte då det var inte alla som var taggade sen var mamma halvvägs för att hämta mig så =/ Hade varit så sköönt att bo i stan ibland!
På söndagen åkte jag till Vindeln sen har jag varit där till idag och kommer sova där till imorgon :P Ikväll mååååste jag och emelie ta tag i bildberättelsen! haha, har skjutit upp det alldelens för länge nu..

sundsvall

haha. nu har jag skördat farmen på farmville och nu så bär det av till sundsvall! jag, mamma, Emelie och Kicki åker =)
då vi kommer hem därifrån hoppar jag av på Teg där Emelie och Lotta är så blir det förfest där sen utgång :D wohoo!

Leave the light on for me

väldigt slapp skoldag idag, svenska, lunch, NKprov (räcker förhoppningsvis till ett G..hehe) sen bio - Kainekeino eller nåt, hahah jag vet inte vaad jag ska tycka om den där faktiskt.. annorlunda var den iaf.

trebussen hem och då jag kom hem så rensade jag ut maassor av kläder ur min garderob. Känns asskönt faktiskt :) Middag, sen har jag städat lite i mitt rum som verkligen behövdes!

Cyklade till Josse ett tag, haha hon blev tydligen Veckans Bejb på Draggen den här veckan! ;) Grattisgrattis hah=) åsså tog jag hem vårat silvershampoo också, så nu sitter jag med hårfärg i utväxten, ska sätta i det andra om några minuter så. hooppas det blir bra .. =S jaja vi märker väl. Sen ska jag forts se Idol. ganska skönt med en hemmakväll ibland.
haha, här har du ditt blogginlägg pappa :)

How could you be so heartless...

Stod ju och sålde lite kaffe + muffins på pappas garageloppis både igårkväll och ikväll. Fick in ca 145 kr. haha, inte helt fel ändå

var ledig idag från skolan, supersköönt! Så det blev sovmorgon sen for jag och Emelie ut och cyklade "broarna runt" i vindeln. inte hela men. Så vi fotade lite bilder till våran bildberättelse, men sen kom vi fram till att vi inte kan använda dom där bilderna till nåt så vi har kommit på en helt annan idé :P aja det blir nog bra . vi fick då lite motion iaf hehe

Ikväll har jag (försökt) plugga till NKprovet vi har imorgon.. men det går inte. det går veerkligen inte. hatare!
jaja, har skrivit av anteckningarna så nåånting kanske jag kan imorgon. måste nog plugga på bussen också. fast jag kommer ju förmodligen somna men :P försöka kan man ju alltid.

nä nu ska jag hoppa in i duschen sen sova. Godnatt:)

Jaag taggar lördag! :D


High on you

hahah, tog ett bussen hem idag. eller hem och hem. somnade två hållplatser ifrån och vaknade typ en mil senare haha lyckat! iaf så hoppade jag av i Tavelsjö och hälsade på mormor en halvtimme tills bussen gick tillbaka  ;D

vid halv 7 for jag på affären och köpte lite ingredienser osv sen kom josse vid 19.00 och så bakade vi både en sorts morotskakemuffins och chokladmuffins med chokladbitar i! helt klart godkända enligt morfar iaf;)

Så imorgon ska jag, Nina och kanske Anton (Happy Cupcakes) stå i vindeln och sälja litegrann:) pappa ska ha garageloppis 16-20 så om någon är intresserad av kaffe och muffins eller garagesaker(?) så är det bara att komma;)

nu blire soova. godnatt


you're the only thing that's worth holding on to

Varit ledig från skolan idag pga utvecklingssamtal,både i fredags och idag:) Det var riktigt skönt faktiskt, klev upp typ halv elva och hoppade in i duschen sen har jag mest legat i soffan framför tvn/datorn. :P Tog bussen från Vindeln till hissjö vid 17, så jag kom hem till hissjö för ca en timme sen.

Här är lite bilder från helgen i Vilhelmina:

Fredag
 haha, coffe i bilen påväg dit ..  posar jesper;)


Lördag
heelikoptern!  drack den där hela dagen, Proviva jordgubb.asgood!  haha jesper igen..  jag och coffe ;D Farmvillee!   Ruth och pappa=)  Filmtime med Ben&Jerry's :)

Söndagen så packade vi mest ihop och städade rummen eftersom vi får bo gratis där :) sen for vi till Maria och Hans som äger hotellet och käkade pizza och kollade på Vilhelminas eget "Körslaget" haha ;D sen körde vi hem till Vindeln. och typ mellan v-mina och lycksele om jag inte minns fel så var det typ två tum snö :O enligt pappa iaf:P Ruth var nära på köra i diket en gång också, var inte alls bra väglag.. fick typ köra 50-60 ..



jaja, nu kanske jag borde baka lite olika muffins till företaget haha ;) hade tänkt att provsmaka osv imorgon så äär väl bäst att jag gör något jag med?
Happy Cupcakes!;)

When it was good..

sitter på hotellrummet i Vilhelmina nu. Coffe och Jesper drog på folkets hus på nåt disco ;D orkade inte dra dit,
pappa och ruth är på fest på stora hotellet så dom kommer väl tillbaka på ett tag. känner verkligen att jag behöver sova men då pojkarna kommer tillbaka lär dom ju leva om lite så det är nog inte såå värt att jag går och lägger mig :P

Iaf, så var jag ju ledig i fredags men jag gick upp halv nio och fixade mig, packade för helgen och sen drog jag och syrran till stan för att shoppa osv=)  blev lite tröjor och sånt. askul då man faktiskt hittar allt man vill ha osv=)! tog 13.10 bussen till Hissjö sen hämtade pappa oss där och åkte till Vindeln för att typ samlas med ruth coffe och jesper sen tog vi bilarna och åkte till Vilhelmina:) På kvällen så var det typ fest på lilla hotellet där vi bor. så jag köpte lite cider och nån drink i baren=) riktigt trevligt faktiskt!

idag efter frukosten så gick jag jesper och coffe för att kolla Mikaelimarknaden som är i helgen. hahah men det tog ungefär 4 minuter att gå igenom ;D så vi gick in och kollade på lite affärer osv sen tillbaka till hotellet och chillade. drog ut lite på byn osvosv. vid 17.00 gick jag coffe jesper och emelie på nån pizzeria och käkade middag, sen for vi tillbaka till hotellet för jag skulle hjälpa ruth att sminka och fixa hennes håår. blev finfint=) då dom dragit så hängde vi på rummet, såg Prom Night och sen drog vi ut igen. Träffade några trevliga v-mina bor så snackade med dom ett tag osv, sen så blev det ju att coffe och jesper ville att vi skulle dra på discot men vi hade med hunden osv så jag och emelie gick tillbaka. Så nu sitter vi i varsitt rum och bara tar det luugnt:)

Imorgon vet jag inte om det blir så mycket, ska städa rummen och packa ihop sakerna och lite sen kör vi väl tillbaka till Vindeln. Känns lite tråkigt faktiskt för det är så sjukt mysigt här uppe. Det händer saker hela tiden! alltid massa folk och rörelse på hotellet, sen är det hur mycket ungdomar och bilar ute på byn ;D kulkuul !

kommer lite bilder imorgon eller på måndag/tisdag då jag är tillbaka i Hissjö så jag har sladden till datorn..
Godnatt!

Bless the broken road

började elva imorse. Sköönt! Sen gymmade jag för första gången på måånga månader idag på lunchen ;D det blev inte mycket men nu måste jag verkligen komma igång. är riktigt taggad!
Hade småföretagande och sen tog jag trebussen hem till Hissjö. käkade middag och nån viktväktarefterrätt som smakade kaffe, sen drog jag till Josse! Länge sen vi gjorde nånting faktiskt. Vi gjorde inte så mycket. kollade lite om smink osv från Mary Kay, snackade, sen såg vi Fråga Olle hahah. ska inte säga nånting men sjukt var det ;D
aja, nu ska jag sova iaf. Godnatt!


RSS 2.0