It's a beautiful, beautiful live

flummigt inlägg, orkar inte anstränga mig spec mkt.. ;d

turkiet iaf.. bussade ner till sthlm över natten,  flyg från arlanda till dalaman flygplats och sen transfer 2 timmar innan vi var framme på hotellet Club Viva i Marmaris! riktigt fint hotell faktiskt=) lite långt till stranden och alla barer och restauranger men det funkade. tog kanske 15-20 min att gå så..

Beachen varje dag från typ 11-17 oftast, efter det hem och vila för att sen fixa oss och dra ut. käkade på Oyes typ varje dag, sen gick vi vidare till Aysha tills det stängde och gick då över till VIP nightclub. hängde med folk från både Aysha och VIP, träffade några svenska tjejer som vi var med också. drinkar på stranden, vattenpipa, ölspelet hos Murat, fick åka jetski gratis!! , aha aha-aha aha aha!, rookie rookie, Mahony och Baran, dans på scenen... Blev alltså inte mycket sömn. vi tog då vara på soltimmarna och utekvällarna! ;D

sista kvällen for vi till Basaren och shoppade lite smågrejer för att sen käka och dra ut en sista gång för att träffa alla människor och säga hejdå, astråkigt verkligen. Vi borde tagit två veckor! en vecka är föör kort! åkte med baran till hotellet och tog bussen till flyget 01.30.. Sen var flyget försenat massa timmar så istället för 05.45 lyfte flyget 08.30....... aah, och sen på flyget hamnade vi just framför en äckligt irriterande unge som skrek heela vägen, sjukt less!! och eftersom det blev så pass försenat missade vi alltså flyget från sthlm till umeå så det var bara att boka ett nytt flyg då vi kom till arlanda och förlorade då typ 700 spänn pga det... men förhoppningsvis får vi tillbaka det..

förutom det så är sammanfattningen av veckan = AWESOME!!!! Marmaris, see u next summeeeeer !

bilder kmr då jag lagt in mina och fått dom från Josses kamera :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0