I just came here to say to you that I'm by your side

I onsdags så tog jag och Emelie 13.35 flyget ner till Stockholm. Där blev det flygbuss till Centralstationen. Gick på stan ca 3 timmar men köpte ingenting, kändes dumt eftersom vi inte visste hur mycket pengar det skulle gå till annat osv..  Tog sen tunnelbanan till Skanstull så vi var på vandrarhemmet runt 19.00. Hörde några ryssar slåss utanför rummet där vid 23.00 nångång, :P

Upp runt 7 på torsdagen, duschade, tog tunnelbanan till Globen för att börja köa runt 09.30 till konserten. Det var INTE VARMT kan jag lova. köade iaf hela dagen. Kunde gå in på nån galleria där och värma sig/käka/gå på toa och det var ju bra. Annars hade jag ju dött. Vi hade bara såna där små tunna fleecefiltar att värma oss med så. inte speciellt kul. vid 17.20 började det hända grejer så alla ställde sig upp och typ var redo att gå in men vi kom inte in förrän typ en timme senare (?)

Iallafall, då vi kommit ner på golvet(ståplatserna) i Globen så var kl 19.15 och dom skulle börja spela 19.30 så det kändes ju bra. Men, vi väntade  och väntade..... Klockan 20.30, alltså en TIMME senare än sagt, så började dom. Men det var riktigt grymt faktiskt! Humanoid City hette ju turnen så det var lite alien-inspirerat så sångaren kom ut från en sorts rund cool sak. kan inte förklara men :P Sen var det brinnande piano, flammande eld, och motorcykel på scenen som kom upp från golvet.
Kom till vandrarhemmet runt 23.00 sen gick vi och la oss ganska snabbt efteråt.

i fredags (igår) så klev vi upp hyfsat tidigt, runt 8, för att duscha och fixa oss för att sen dra och shoppa lite! MEN då vi hade duschat och kom tillbaka till sovrummet där alla låg och sov förrutom två töntiga rysstjejer som hade checkat ut redan, så märkte Emelie att hennes kameraladdare var borta, och sen att kameran var borta! KUL!... Alla bilder sen Tokio Hotel konserten, och dagarna innan är borta. Världens bästa kväll för emelie, och allt bara borta.... Men det gick inte göra nåt åt eftersom vi inte hade några bevis men förmodligen är det dom där ryssarna. cpn.  (då vi kom hem hade polisen ringt och berättat för mamma att dom hittat kameran, men minneskortet var borta.. )

Tog tunnelbanan till Centralstationen igen, lämnade väskorna där och gick på stan ett tag. Hann inte med så mycket men blev ett par vita tygskor, turkost nagellack, linne, leggings och halsband :) Sen flygbussen till Bromma och tog flyget 14.15 hem till Umeå där pappa hämtade oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0