I wanna be a billionaire so fucking bad, buy all of the things I never had

Götet var great! Kom dit runt 11 på fredagen. shopping på Nordstan osv. Sen var också Kenza, Paow och Hugo där för nåt modellgrejs så såg dom också! haha. Sen skulle jag och Emelie gå tillbaka till hotellet, menee, haha.. Blev liite fel någonstans! Om man går rätt väg tar det väl 5-10 min. Vi gick i en timme ( i högklackat) Och hamnade iaf på baksidan av Liseberg vid 17.00tiden.  haha ååh. fick iaf taxi till hotellet för att fixa oss lite sen tillbaka till Liseberg vid 19.00 för att gå på NRJ in the park! Såg Erik Hassle, Rabih & Eddie (rebound) , Million Stylez, Lazee, Sibel, Rasmus Seebach, Knappen & Hakim, Mohombi, och kanske nån fler? Åkte sen Balder och gick runt på Liseberg ett tag innan vi for och käkade feetingpizza på nån restaurang.. :)
Lördag missade vi hotellfrukosten, hehee. For på Burger King och käkade sen körde vi ut på Tjörn och hälsade på Thomas där han bor och på hans jobb! Sjuuukt fint !! sen blev det stan ett tag. Satte oss och tog en cider på Palace och senare blev det middag (på donken....) för att sen gå tillbaka till hotellet. På kvällen gick vi till Tvåkanten på Avenyn och drack en strawberry dauqiri och socialiserade lite. Hotellet sen.
Söndag, hann vi till hotellfrukosten innan den stängde halv elva och senare for vi på stan igen. fick ASONT i fötterna så vi satte oss på alla ställen som gick typ. Käkade thaifood till lunch och senare blev det en fika på nåt café:) For iaf från gbg runt 19.00 på söndag kväll, hemma i Umeå 07.00 imorse... slitet. syrran till skolan och jag och pappa somnade runt 8 och vaknade 13.00 idag haha!
bilder kommer imorgon :) iofs finns det några på facebook redan men ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0